Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokiii

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megint az idegenben játszó csapat nyert a IV. kerületi rangadón, ebben a szezonban még soha nem született másmilyen eredmény. A Stars két új légiósa második meccsén gólt szerzett, Matus Petricko a negyedik, Niko Kluuskeri az örödik találatot vállalta. Továbbra is megkapták a…..
Január 31-éig igazolhatnak új játékosokat az OB I-es csapatok. A friss Mol Liga-győztes, eddig külföldről érkezett hokisok nélkül felálló Budapest Stars nem sokat teketóriázott, eddig három légiós leigazolását jelentette be. A 30 éves szlovák Matus Petricko a Newcastle…..
Csokiii 2010.01.26 11:02:20
Az alapszakasz győztese és negyedik helyezettje vívja a második Mol Liga-elődöntőt. A Dunaújvárosban 18 órakor kezdődő Dab.Docler–Vasas Bp. Stars mérkőzést a Halassy, Abonyi, Soós D. trió vezeti. A final fourban a csapatok legjobbjai a többiekétől eltérő színű,…..
Csokiii 2010.01.23 20:12:06
Csokiii 2010.01.23 20:15:22
Csokiii 2010.01.23 20:19:35
Összességében sikeresen vettük az akadályt. Van, amiben erősek vagyunk, és erre építhetünk, vannak hibáink, amiket közösen ki kell javítanunk. Egy dolog ígéretesnek lenni, egy másik sikeressé válni, ehhez alázatra, kemény munkára, önfeláldozásra van szükség mindenki…..
Csokiii 2009.12.22 14:14:59
@Kivago Ivan Györgyné: @bonsay:
Tény, hogy ez a 4 starsos gyerek egy sorba játszik a starsban, és csak az egyik védő nincs velük egy sorba, de amúgy teljesen egyetértek Kivago Ivan Györgyné-vel.
Miért kéne egy sorba játszatni őket??másokkal is ugyanúgy kell tudni játszaniuk, nem csak a klubtársaikkal.És mi az, hogy nem kell négy sorozni??A cél, hogy minél több jó játékos nevelődjön.És nem értem mi bajod a négy sorral, mind a négy sor jól megállta a helyét.
Az meg, hogy ez nem egy felkészülési meccs volt az meg egy hülyeség. ilyen korban még minden nemzetközi torna és meccs azért van, hogy tapasztalatot gyűjtsenek és fejlődjenek, a cél, hogy 4-5 múlva érett, jó hokisok legyenek belőlük.
A főszponzor segítségével idén is elkészültek a Mol Ligában szereplő csapatok játékosportréi. Ábécérendben haladva mindennap egy csapatot mutatunk be kedves olvasóinknak. A játékszabályok ugyanazok, mint az előző évben. A fényképek szabadon letölthetők és bárhol…..
Csokiii 2009.11.17 13:15:46
@AG 2.0: de úgy kéne írni ahogy, ő írj,ahogy a mezén van.
Az edzők kijelölték az U14-es tehetséggondozási keretet. A közel nyolcvan 1996-os és 1997-es születésű hokis szerda reggel kilenc órától egész napos összetartáson vesz részt a káposztásmegyeri Ice Centerben. A keret nyitott, szabadon lehet be- és kikerülni. Már a következő…..
Problémák vannak a Megyeri úti csarnok jégkészítő berendezésével, ezért csütörtök délután még nem lehet tudni, megrendezik-e az olvasóink által nagy lelkesedéssel várt felkészülési mérkőzést. Részletek alant, sok-sok Mol Liga-környéki hírrel egyetemben. Az elmúlt…..
Csokiii 2009.08.14 09:59:45
@Leo945: De nekik is szükségük van rá.mondjuk egyiket odaadhatnák.
Csokiii 2009.08.14 11:25:33
Csokiii 2009.08.14 12:39:30
@atish: UTE.
A Vasas Bp. Stars kedden lejátszotta az első magyar érdekeltségű felkészülési meccset, de az itthoni hokiidény igazából pénteken kezdődik: a bajnoki döntő visszavágójával, az UTE–Alba Volánnal. Emellett péntektől vasárnapig komoly juniortorna zajlik Dunaújvárosban.…..
Közzétették a 2010-es görhoki-világbajnokság beosztását. A svédországi Karlstadban június 28-án kezdődnek a küzdelmek, a magyar válogatott ellenfele az A csoportból kiesett Szlovákia, valamint Ausztrália és az újonc Horvátország lesz. Sille Tamás, hokiválogatottunk rutinos…..
Felkészülési menetrendjükről kérdeztük a magyar-nemzetközi bajnokság csapatait és EBEL-résztvevőnket is. Mióta edzenek szárazon, mikor mennek, mentek jégre, milyen edzőmérkőzéseket terveznek. A friss átigazolási és más információkat sem hagyjuk ki. A losonciakról most nem…..
Csütörtökön vagy pénteken születhet végső döntés arról, hogy a Vasas milyen formában fogadja be a Budapest Starst. Erről Kangyal Balázs, a Stars szakmai igazgatója tájékoztatta hétfőn az MTI-t. "Jó ütemben halad a tárgyalás Markovits Lászlóval, a Vasas elnökével,…..
Augusztus 14-én újrajátsszák a bajnoki döntőt, fél hétkor a Megyeri úton UTE–Alba Volán 19 mérkőzés lesz. Ez a fehérváriak első fellépése a szezonban, a hazai debütálásra utána még két hetet kell várni, az EBEL-újonc KHL Medvescak Zagrebbel avatják az új jeget. A…..
Csokiii 2009.07.28 08:22:01
A Nemzeti Sport mai számának nyomtatott kiadásában jelent meg a hír, hogy az Újpestről távozott Jan Zlocha helyett a legutóbbi bajnoki döntő harmadik mérkőzésének hőse, Vitalij Kiricsenko érkezik a csapathoz. Szinte biztos igazolásként említi a cikk Sájevics Andrást és Kiss…..
Folytatódik a fiatalok bajnoki küzdelmeiben az elmúlt években tapasztalható gyarapodás, a 2009-10-es szezonban sokkal több csapat indul. Lezárultak a nevezési határidők, rögzítették korosztályonként az indulók számát és a feltételeket. Szilágyi Attila, az MJSZ…..
Csokiii 2009.06.06 14:49:13
@pokerface: EK-ban most is van játékmegszakítás ha gól van kb. 5 mp-vel lenne hosszabb ha be is diktálják, tehát szerintem számolhatnák az eredményt.persze miniben és szuperminiben nem kell számolni mert ott még tényleg nagyon komolytalan énem beszélve arról, hogy egyszerre 2 meccs megy...de EK az már ugyanolyan komoly mint a feljebbi korosztályokban.
Népszerű volt tavaly a játékosmozgásokról szóló sorozatunk, amelyet ezúton felélesztünk. A 2009/10-es készülődés hasonlít az előző évire. Ismét nem tudjuk, milyen bajnokság lesz, milyen név alatt, hány csapattal. Egyelőre 11 klub átigazolásait kísérjük figyelemmel.Az…..
Magyarország az IIHF kongresszusán elnyerte a divízió 2-es u20-as világbajnokság rendezési jogát. Ez azért jó, mert a hazai publikum is láthatja a közvetlen utánpótlást, ne kiabáljuk el, de a keretbe minden bizonnyal meghívják majd a minszki U18-as vb hőseit is. Azt már tudjuk,…..
Mikor lehet alkalmazni, milyen technikai feltételet támogatják döntését, ki is ő valójában, és ki mondja ki a végső szót? Ezekről lesz szó fotókkal illusztrálva. Érdemes felkészülni, mert a következő szezontól az EBEL-ben is kötelezően bevezetik ezt a rendszert. A…..
Csokiii 2009.05.11 20:17:41
Cooly, a svájci vb kabalafigurája óriási teljesítményt nyújtott az elmúlt két és fél hétben. A magyar szurkolók is jó viszonyt építettek ki vele, de nemcsak mi váltunk rajongóivá, hanem mindenki, aki akár egy is meccsen ott volt a kloteni vagy a berni csarnokban. Mint ebből az…..
Hatalmas fölénnyel nyertek a fehéroroszok a 2014-es A csoportos világbajnokság rendezéséért folytatott harcban. Az IIHF-kongresszus küldöttei közül 75-en a szlávok pályázatára szavaztak, mi 24 voksot kaptunk, a lettek hármat, az ukránok kettőt. Az előzetes latolgatások is első…..
Nagyon kikaptunk Ausztriától, pedig az első harmad jelentős részében a mi akaratunk érvényesült. Az első gólt az utolsó percben kaptuk, a második harmad elején szintén egy percen belül beszedtünk még egyet. A mérkőzést abban a pillanatban elvesztettük.A meccs közepes…..
Ausztria rettenetesen megverte Magyarországot. Az első harmadban is halványabbak voltunk egy kicsit a vártnál, a közbülsőnél gyengébbet nagyon régóta nem láttunk. Az osztrákok többet lőttek a kapunkra – 60-28-ra nyertek ebben a mutatóban –, hatszor be is találtak.…..
Csokiii 2009.05.01 17:43:59
@dd aka kertagrár: Mindenki a csapat mellet, áll csak senki nem érti, hogy mi történik...túl sokat vártunk tőlük...örüljönk annak ami van...A-csoportba játszunk...Nem értem mi lett velük, mert az egy dolog, hogy semmi nem jön össze, de még a tűz sincs meg bennük...
Nagy nap a mai a magyar válogatott számára, sorsdöntő meccsünkkel szokás szerint számos más posztban foglalkozunk. Ebben viszont a középdöntősökre koncentrálunk, hiszen fent is roppant érdekesen alakulnak a dolgok. Egyelőre minden a kanadai–orosz finálé irányába mutat, de…..
Svájc és a vb többi résztvevője nem hiszi, amit lát. Amit a magyar szurkolók produkálnak Klotenben, az állandó beszédtéma mindenütt, és túlzás nélkül  elsöprő erejű bizonyítéka egy kis ország hokiimádatának. Képben és hangban foglaljuk össze az eddigieket. A 20…..
Csokiii 2009.05.01 11:31:04
Pat Cortina még nyeretlen csapata a kiesés elleni körben folytatja. De ott is küzdeni fog. És a magyarok egyet már bizosan elértek: ők a szív világbajnokai, olvastuk a svájci sajtóban. A válogatott és szurkolói továbbra is főszereplők a nemzetközi médiában. A Fehéroroszország…..