Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pukkpapa (törölt)

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyon jó rész következik, méghozzá Ariel központú, ez már csak jót jelent. Az eheti álomban egy mese közepébe csöppenünk: egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy szegény kislány, Sarah (ne zavarjon, hogy úgy néz ki, mint Ariel), akit fogva tartott egy gonosz ogre.…..
hogyvolt Médium 1x08 - Mázlis 2011.07.29 15:27:00
Elnézést a hosszúra nyúlt késedelemért, de kicsit hosszabbra sikerült a nyaralás, mint szerettem volna. Szóval, nézzük a mai részt. Egy Mike nevű pasi videót szorongat a kezében és üzeni Ally DuBoisnak Afganisztánból, hogy fantasztikusan jól érzi magát. Ez itt a legjobb…..
Egy vörös hajú lánnyal kezdünk, szétkenődött sminkkel, sírdogálva tart egy szikla peremére, Allison közben mesél nekünk: nemrégiben azt olvasta valahol, hogy egy újságíró meginterjúvolt minden egyes embert, aki levetette magát a Golden Gate hídról. Állítása szerint…..
Éjszaka van, a DuBois házban mindenki alszik. A néma csöndet ordítozás töri meg, mamiii, kajabál egy kislány. Allison felébred, rögtön megnézi a gyerekeit, Ariel nincs az ágyában! Mamii, a kislány tovább kiáltozik, Allison Arielt keresi, megnézi a nappaliban is, ahol Ariel ugyan…..
Allison és Joe szeretkeznek az ágyban, megy a zene is, a hangulat száz százalékos. Allison a nagy hévben ráfekszik valamire, egy rendőrsapka az, ez kicsit zavaros. Körülnéz, és rájön, hogy akivel éppen csinálja, az nem Joe, hanem egy vadidegen rendőr. Plusz, nem is az ágyban…..
pukkpapa (törölt) 2011.07.01 09:07:33
@pappagiv: Igaz, veszekednek, néha nem is keveset, de ez még belefér, alapból jól megvannak.

Sőt, igazából felőlem ülhetnek békességben évekig is, amíg az ilyen profi realizmussal van ábrázolva (ebben a színészeknek is nem kevés szerepük van). Ritka ilyen normális családot látni képernyőn.
Allison piros köpenyt viselve helyes kis kosárkával a kezében szökdécsel egy kihalt repülőtéren, akit a Piroska és a farkasra emlékeztet ez a jelenet, az eltalálta. Valami nincs rendben, Allison ijedten hátrafordul valami morgásra, megvan a farkas! A vadállat üldözni kezdi Allisont,…..
Egy nagyon gyenge epizód után máris egy nagyon jó érkezik, az egyik kedvencem az évadból. Kezdésként Allison a tévé mellett alszik: álmában egy pár házassági terápián vesz részt a lakásában. A foglalkozást egy nő vezeti, aki kitartóan buzdítja a férjet, hogy nézzen szembe…..
Bensőséges jelenettel nyit a második rész: egy férfi és egy nő egy motelszobában szeretkeznek. Ebben nincs is semmi fura, de ekkor megjelenik a rendőrség és felszólítja a pasit, hogy jöjjön ki. A férfi fel van háborodva, hát mégis milyen dolog ez, közben alaposan betakargatja a…..
Na hát akkor üdvözlök mindenkit, a médium ide is megérkezett, és ugye én fogom megörökíteni kalandjait. Pukkpapa vagyok, hello. Aki nem tudná, miért szeretjük a sorozatot, annak röviden: a csavaros bűnügyekért, az egyedi stílusért, a tényleg kreatív megoldásokért (konkrétan…..