Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dmi

31 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
filmdzsungel Streetdance 3D 2010.05.30 17:50:00
Néhány hónap "kényszerpihenő" után, tmichel kolléga szavaival élve felveszem a fonalat ott, ahol letettem és ismét megpróbálom osztani az észt itt a Filmdzsungel hasábjain. Nos, nem is tudom hol is kezdjem. Régebbi posztjaimban már utaltam arra, hogy zeneileg a hip-hop…..
filmdzsungel Zombieland 2009.11.29 21:05:00
Ha egy filmről, stílustól függetlenül, különböző fórumokon, a nyomtatott és az elektronikus sajtó hasábjain egyaránt pozitívan nyilatkoznak, az már mondhatni felettébb gyanús. Nem szerepelt a terveim között a Zombieland megtekintése, de ahogy egyre több információ birtokába…..
Annak idején amikor az USA katonai szakemberei kifejlesztették a világhálót, valószínűleg eszükbe nem jutott, hogy "néhány" év elteltével, milyen népszerű és sokrétű alkalmazása lesz az internetnek. Most bizonyára többen nézhetnek csodálkozva, hogy hova is szeretnék…..
Az új trónkövetelők triumvirátusának utolsó tagjaként egy személyes kedvencemet tartogattam. Nagyon sok sorozatot nézek egy időben. Szerencsére van választék, és idővel ki lehet rostálni az olyan szériákat, amik nem igazán kötnek le, de vissza is lehet tekinteni néhány…..
Talán morbid aktualitásként lehet értelmezni, hogy pont halottak napján írok erről a sorozatról. Igazság szerint nem így terveztem teljesen a véletlen műve. Úgy gondoltam még egy széria erejéig nézzünk szét az ABC háza táján. Az esetek nagy részében, amihez Jerry Bruckheimer…..
"Az újgenerációs sorozatok "big bang"-je (dmi, Filmdzsungel)  Beköszöntött az ősz, elmúltak a forró nyári napok. Ilyenkor már az emberek behúzódnak szobáik mélyére. A zord időjárásnak is megvan a maga előnye, a szeptember eljövetelével, itthon és a tengeren…..
"Mocskos szájú, eszelős, polgárpukkasztó mozi, mire megutálnád már szereted" (dmi, Filmdzsungel) Különböző dolgokra, húzzuk rá jogosan vagy jogtalanul az "univerzum" jelzőt. A Filmdzsungel hasábjain találkozhatott már az olvasó, Star Wars univerzummal, Mátrix…..
Az "Oroszlánkapusok" ismét odatették magukat. ( dmi, Filmdzsungel) Mindig is kedveltem azokat a típusú filmeket, amik a természetfeletti jelenségekről, a szellemvilágról, a "másik oldalról szólnak". Az első ilyen "hype-om", az 1993-ban útjára indított…..
Dr. House sem volt mindig morcos. Az angol humor igazán kemény dió. Tipikusan az a műfaj, amit az ember vagy abszolút nem kedvel, vagy betegre röhögi magát rajta. Személy szerint a stílus kedvelői közé tartozom. Néhány héttel ezelőtt, egy péntek este nem tudtam aludni, így hát…..
Hogyan készítsünk egy BBC mini sorozatból amerikai politikai thrillert? Az emberi kíváncsiság határtalan. A társadalmi és politikai fejlődéssel egyenes arányban nőtt a kíváncsiság mértéke is. Felütötte fejét az összeesküvés-elmélet fogalma, és ez kiváló táptalaját…..
filmdzsungel Beat Street 2009.08.16 06:00:00
Mindenkinek megvan a maga mániája. A filmek mellett a zene az örök szerelem. Személy szerint, én a hip-hop műfaját kedvelem. Harmincon túl az ember már nyugodtan mondhatja hogy, ilyen vagy olyan zenén vagy filmen nőtt fel. A hip-hop zenéhez mint bármilyen stílushoz hozzátartozik a…..
"Tetoválj ki, a bőröm alá mélyen szúrd a tűt, Bélyegezz meg, egy izzó késsel, hogy vérezzek, Az agyamba ültess elektródákat, A szívem ritmusát verje a gép!" (Tankcsapda)  Hetek óta semmi nem fogott meg annyira, hogy írjak róla. Talán én vagyok túlságosan…..
"Szem és rekeszizom nem marad szárazon" (dmi) A nyár az özönvízszerű esőzéseken és tikkasztó hőségen kívűl tartogat más meglepetéseket is. Itt van mindjárt a július elején moziba került Jégkorszak 3. A sokak álltal kedvelt, és rég nem látott mese hősök, újfent…..
dmi 2009.07.28 13:13:06
@gyuszi21: Valamit nagyon félreérthettél. Ez egy filmkritikákkal foglalkozó filmes blog és NEM letöltőoldal.
filmdzsungel Moonwalker 2009.06.26 15:45:00
Finoman szólva is sz*rul indult a mai napom. Éppen hogy csak magamhoz tértem, még azt sem tudtam merre vagyok arccal, a konyhába betérve anyám így szólt: -Fiam, meg lesz ma a hír a neten. Meghalt Michael Jackson. -Az komoly. - hirtelen ennyi volt a hozzáfűznivalóm. Ahogy a reggeli…..
"Könnyekig megható, romantikával teli vígjáték" (dmi - filmzsungel.blog.hu) Az Egy boltkóros naplója után nem volt igazán hangulatom a vígjátékokhoz. A negatív élmény jelentősen befolyásolhatja szerintem a stílushoz való hozzáállását az embernek. De úgy éreztem,…..
Idén került megrendezésre a 80 Ünnepi könyvhét és a 8. Gyermekkönyvnapok. A helyszín a Vörösmarty tér és környéke volt. Különböző műfajok, a drámán keresztül a gyermek könyveken át, a szórakoztató irodalomig képviseltették magukat, a kiadók standjain. Bárki aki vette a…..
Nyugodj békében Bill!Egy közhellyel indítanék. Milyen furcsa csavarokra is képes ez a fránya élet. Nemrégiben még a "nagy port" kavart Crank 2. kritikám kapcsán beszéltem David Carradine-ról, ahol is stílusosan egy japán jakuza félisten szerepében tettszelgett, aki közel…..
Unplugged koncert, Millenáris Teátrum 2009. Május 29. A jelen írás "célszemélye" főleg az utóbbi viharos politikai helyzetben jelentősen megosztja a magyarországi underground hip-hop zene előadóit, és hallgatóit. Nem szándékozom politikai fejtegetésbe fogni, mivel…..
...avagy talán mégis de nem  Figyelemmel kisérve az év folytatásokban bővelkedő kínálatát, egy újabb mozi kerül előtérbe, aminek címe után a magyar frappáns címfordító szakmunkások nemes egyszerűséggel oda biggyesztettek egy kettest. Az 2006-os Éjszaka a múzeumban…..
filmdzsungel Fanboys 2009.05.11 16:00:00
A Baljós árnyakon innen, és a Csillagok háborúján túl  1977. május 25. A dátum amikor bemutatásra került a FILM. Igen így határozottan nagy betűkkel, a film, ami fenekestül felforgatta és gyökeresen megváltoztatta nem csak az amerikai filmgyártást, de az egész világ mozi…..
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
dmi 2009.05.06 19:35:57
@Kurta: Jogos a két pont kurta, hiba volt ezt kihagynom. Valóban, a film alatti zúzásért nem más a "felelős" mint a nemrégiben újjáalakult Faith No More zenekar frontembere Mike Patton.
dmi 2009.05.06 19:36:43
@Megmond Alak: Nagyon köszönöm! :D
dmi 2009.05.06 19:39:24
@c4nn1b4l: Bizonyosan vannak olyan emberek akik ezt pénzért csinálják. Én egy forintot nem kaptam ezért és nem is emiatt csinálom.
Amerika VS. Gazdasági válság A 2009-es év nagy blockbusterei között elszórva vagy megfogyva bár, de törve nem, itt-ott találhatunk gyöngyszemeket, amelyek nem a látvány világukkal hódítanak, inkább a néző agyát kérik fel egy izgalmas elme-bajnokságra. A véleményezés…..
...avagy kámeeeee há' méééé kellett ezt megcsinálni???? Mondhatjuk, hogy a világ egyik legismertebb és legnépszerűbb anime sorozata a Dragonball. Alkotója, Akira Toriyama, aki 1986-ban kezdte megismertetni a világgal Son Goku a későbbiekben legyőzhetetlen harcos történetét. A…..
...avagy a kis vörös szórja a pénzt és osztja az észt Személy szerint kedvelem a vígjátékokat. A JÓ vígjátékokat. Mert ideig-óráig kicsit elfeledteti a hétköznapok gondjait, ami érzésem szerint mindenkire ráfér. Ahogyan a kisfiúk katonákkal játszanak és képregényeket…..