Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tokmányos

0 bejegyzést írt és 562 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívhez szóló előadás terjed az interneten: Magyarország az én hazám ..
tokmányos 2015.04.06 18:46:16
youtu.be/7GO8TuN9_x8 Azért csak találtam egy " Miskolcot "
Döbbenetes drágulás a bankokban - megjöttek a friss adatok! Szeptemberben tovább gyorsult a banki szolgáltatások árának emelkedése, éves összevetésben közel 46 százalékkal. Októberben további drágulás jöhet. A korábbi hónapok látványos drágulása után szeptemberben…..
Megvesztegethetetlenek A magyar politikához képest egy lepratelep nyilvános vécéje provence-i fűszerkeverék, és akkor még megpróbáltam ifjúságbarát és nyomdaképes hasonlatot találni, mert alapjában véve kifinomult miskolci úriember vagyok, aki nem nélkülözi a lelki csipkéket…..
tokmányos 2013.10.10 20:47:53
youtu.be/7PZB4h9oXD0 Tessék olvassátok!
tokmányos 2013.10.10 20:52:59
youtu.be/4RjDcJuiAgA Miután az egészségi állapotom nem engedi meg ,a további aktív zenélést,nehéz megtalálni azt a tevékenységet,ami leköt.
Házi iratmegsemmisítő                        Hogy miért jó egy iratmegsemmisítő azt mindenki tudja. Most találtunk egy annál is jobb módszert. Kicsi szorakoztató kézi…..
Mindörökké Off A Madárijesztő 2013.09.20 22:56:40
..
tokmányos 2013.09.22 13:59:04
@guma: Ne hogy má elvesszzzzé...nagyon jó posztjaid vannak.Amíg kikeresed őket legalább lekötöd magad.Mindenevő vagyok.Pont most olvastam a Monsantó (Amerikai nagy élelmiszer konszern mocskos üzlet politikájáról.)Az a kisgazdaság amelyik nem az ő génkezelt kukoricáját veti el megbüntetik.( A konszern vezetői nagy befolyással bírnak a USA törvény alkotói felett.)-Levédik a génkezelt szarjukat....Majd az állam által hozott törvényekkel kötelezik a gazdákat,hogy csak az ő vetőmagjukat vásárolhatják. De két órája olvastam a NASA egy bejelentését : a féregnyúlványokról (időkapuk lehetősége). Állítólag a nap,és a föld által kibocsájtott mágneses mezők találkozási pontjainál alakulnak ki ezek a kapuk. Nem sorolom miket olvasgatok,igyekszem lekötni magam főképp,hogy a lányommal megint konfliktusba kerültünk.Nem érti miért nem megyünk bele a házunk jelzálogosításába,azért,hogy akár hozzá építsünk a jelenlegi házunkhoz,vagy hogy lakást tudjanak venni. - " Nem bízol bennünk? " Volt a kérdés .De, csak a zsidókban és az őket kiszolgáló mocsodék politikusokban nem bízom ,volt a válaszom.( Nincs kiszámítható kölcsönadási konstrukció, nincs fiatal házasokat támogató korrekt otthonteremtési projekt .)A két hónapos együtt élésünk megborult,miután a vejem nem érte el a jelzálogosításos célját..... Egy hét múlva szül a lányunk,és kedd óta ( elköltöztek a vejem, nővérének másfél szobás lakásába)nem veszi fel a telefont!!!Jövő hét szombaton viszik el a bútoraikat,egy bérelt családi házba.....-Lehet hogy ezen a napon születik a Danika....- Hiába neveled a gyerekedet a lehetőségeidhez mérten a legjobban,a külső tényezők erősebbek úgy látszik! Amúgy kurva jó kedvem van!
tokmányos 2013.09.23 22:54:19
@Horizont:Köszi a gratulációtokat!Zenei szempontból nagyon aktív évem volt.közel húsz koncertet toltam. De abba kell hagynom,mert az erős hangok nagyon kikészítik az agyamat.Múlthéten volt a kerti bulim amin bejelentettem a visszavonulásomat.A 63-ik szülinapomat,ha megélem azért megtartom,és akkor össze hívom azokat akikkel eddig zenéltem,és még élnek. Nem látom a régi arcokat! Mi történt,hogy ti is napokra rá válaszoltok.( Nincs élet.)
forrás: http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=246735..
tokmányos 2013.09.15 16:40:24
tokmányos 2013.09.16 07:35:41
@guma: Félre értettél!Én a bekopizott képre gondoltam. "Pékné módra " : a képen látható hús, csülök gyanús volt,ezért kérdeztem :" az csülök ugye?"

4
Gyurcsány Ferenc DK elnök beszéde ..
tokmányos 2013.09.15 20:34:34
Kedves Horizont!Igen ,jól beszélt:Azt mondta,amit hallani szerettél volna! Egy őrült pszichopata állat. ( A zseni,és a pszichopata között , talán csak egy pinaszőr vastagságnyi a távolság.)Nem ismerem a származását,de az biztos ,hogy Apró elvtárs lányát vette el feleségül.Klein apó pedig metszett faszú..... Gyurcsány összelopta ennek a népnek az 1000 éves munkája termésének egy részét ..... - Jókor,jó helyen volt - szokták mondani az emberek.Azt nem vitatom,de a lopás az lopás!!!! Őt is irányították a felső zsici vezetők,vagy az ufók,vagy akárkik.Behódolt,még a párt társainak is!!! " öregecske", "ellehet menni" stb... - Nem emlékszel? - Ez is egy zsidó bérenc.Orbánról ne is beszéljünk, remélem még fújni fog a talpa alatt a szél.Nem véletlen,hogy elmaradoztam,nem miattatok! Megkeseredtem.Rengeteg infót szereztem.Rendszereztem a kis agyamban,és a végső konklúzió : Leszarok mindent! Én a nagy harcos ,( emlékeztek biztos 2009-ben)agyvérzést kaptam a főnökömnek ,kollégáimnak stb...köszönhetően,amikor csak adtam ,adtam tiszta szívből. Igen, mertem bírálni,kritizálni.Építő jellegű volt minden mondatom.Mikor is volt? Talán 2007-2008 táján nyomtam a mantrát: Paul Grignon: " A pénz ,mint adósság " című alkotását. Mindenki leszart,senkit nem érdekelt...Ma már néha elgondolkodnak az emberek ,és nem csak összeesküvés elméletnek tartják. Befejezésül: Úgy gondolom,hogy Gyurcsány elvtárs ,nem hiteles politikus számomra. Pá:Csoszi az öreg rokker!
Mindörökké Off Szólj csengő... 2012.12.24 07:21:00
 Legyen szép napod!  Élj, nevess, szeress. Kellemes, boldog ünnepeket (névnapokat)! De emlékezz is... :) Úgy tudom idén még az ország karácsonyfáját is "lenyelték" - nem lesz nekünk még az sem álítva, nehogy a Kossuth térre vándoroljanak egyesek! Ezért pici körkép a…..
http://orulunkvincent.blog.hu/2012/09/24/ha_elmegyek_csillag_leszek http://fedor.blog.hu/2011/03/03/radics_ter_bencsik_utca..
tokmányos 2012.09.24 21:38:39
Szevasz gummácska! Köszönöm,hogy gondolsz rám.Éppen egy hete játszottuk Soroksáron( 23. ker.),ezt a nótát.Mint most is, olvaslak időnként benneteket.Nem vagyok apátiában,de a fideszes patkányokkal tele van a tököm.Leszoktam ,még az írásról is.Évi majdnem itt hagyott kb.másfél hónapja.45 percig birkóztak a mentősök vele.Végül a második kiütés sikerült.250-es pulzust mértek , amikor kiértek a mentősök.(Nem írtam el,nem a vérnyomása volt ennyi!)Azóta megműtötték,és soha többet nem lehet ilyen kiugró pulzusa.3-szor volt eddig:14 éve ,3 éve,és most.Mindig az idegre fogták,és most a 45 perces folyamatos EKG kiderítette,hogy az ingerület vezetés időnként megbolondul,egy kinövés miatt.( Gondolom a Sinusz csomó körül lehetett a bibi.)Ezt a kinövést a nyaki vénán keresztül bevezetett lézerrel leégették.Közben a combi ütőérbe, bevezettek egy kandi kamerát,és egy másik eszközt, amivel keresték a rossz ingerületvezetésért felelős nem tudom mit.Felpörgették a szívét 275-re és megtalálták,leégették amit kellett.Köszönet a fiatal mentősnek ,aki felhívta a központi kardiológiai intézetet(Haller utca),és véleményt kért a beteg megmentése miatt.Szerencsére roham kocsi jött ki 5 percen belül( Dehogy szerencsére ,én kértem ,mivel profi vagyok már ebben a témában )mindenük volt.Szegény kis mentőssrác tőlem kérdezte mit adott 3 éve a másik mentős,a nejemnek,mivel semmivel nem tudta a pulzusát lelassítani.- Igen,mert kértem,hogy szorítsa el a nyaki vénáját. Ezt nem merte megtenni.( 12 ampullát,egy rahedli tűt meg még egy csomó biz-baszt dobtam a kukába.) Ja,hogy érdekesebb legyen a sztori : Az unokám kint az udvaron,közben főtt a pöri, és a kutya az évi mellett ült,nehogy má valaki oda menjen hozzá....A megoldás: Pöri le a gázról ,kutya bedobva a konyhába,szomszédhoz át az unokát,aztán félórán keresztül tartani a két infúziós zacsekot .Végre észrevette a sofőr,hogy már elfáradt a kezem,és átvette a cuccot.A segítő folyamatosan matatott a táskában az ampullák között. Évi jól van kicsit gyenge ( fullad kisebb megterhelésre is, de egyre erősebb lesz) Készülök a 60-ik szülinapjára (Okt.19)Kap tőlem 60 vörös rózsát,szép dalokat ,remélem sok barátot, ismerőst,na meg , egye fene :pacalt,mert azt imádja.-Más : unokánk szépen fejlődik,imádja az Évit,a gyerekek jól vannak.A tyúkjaim tojnak.Mi kell még a boldogsághoz? Fidesz mentes napok! Üdvözöllek mindannyiótokat: Csoszi az öreg rokker!
tokmányos 2012.09.26 07:15:52
@Horizont:Szijja! Hogy vidámabb dolgokról is írjak.-Hát a Misike unokám sok örömöt okoz Évinek,és nekem.Egészen más nagyszülőként megélni ,és nyomon követni egy csöppség fejlődését,mint szülőként.A pici ragaszkodása, kötődése Évihez hihetetlenül erős. ( Gondolom a pocakban töltött idő alatt ,a heti 2-3 találkozás az öregekkel meghatározó lehet). Az ősök,és a szülők közötti gyermeknevelési problémákról: Mi mindig elmondjuk a véleményünket,hozzátéve Ti döntötök.Szerencsére Misi szüleinek,is hasonló a véleménye, tapasztalata.Jó magam: nem halat adok nekik,hanem ,megtanítom Őket horgászni.Pl. Legutóbb felmerült, hogy külön helyeznék éjszakára a picit tőlük.( Misi szeretné ,hogy legalább éjjel pihenjen a Timi lányunk.)Erre a véleményem,az volt,hogy ez hibás döntés,és átküldtem a netten ,e témával kapcsolatos információt.( Kontinuum -folytonosság-elv - a gyakorlatban)- Tisztában vagyok azzal,hogy egy őserdő mélyén élő természeti nép, évekig tartó gyermek nevelési,stb..megfigyelésén alapszik. Nehéz a mai " modern" ,rohanó életünkre átültetni! A célom az elgondolkodtatás volt. - még nincs infóm a döntésükről.Pusszantalak: teneager horizontálos mama! Az öreg rokker.
Mindörökké Off Má megint... :) 2012.04.21 06:04:00
tokmányos 2012.04.22 17:47:39
@Horizont: Hali! Nem ide illő tudom,de ha visszamész egyet (Színház az egész világ)láthatod az unokám.
tokmányos 2012.04.22 18:14:31
@Horizont: Sajnos csak ilyen " több körös " úton tudom megmutatni a képeket.Beléptem a Blog.hu -ra (admin vagyok,de innen ,hogy lehet a Mindörökké off-ra átmenni, a tököm tudja.( pedig ez lehet az összeköttetés azt hiszem)
  Kozák András Vencsellőn született 1943.február 23-án.A Színház  és Filmművészeti Főiskolát 1965-ben fejezte be. Előbb a szolnoki Szigligeti Színház, majd a Thália Színház, illetve az Arizona Színház művésze volt. 1991 és 2001 között az akkori Nemzeti…..
tokmányos 2012.04.22 17:28:51
@bandika gazdája: hogy lehet ide feltenni egaz egyben a képeket?
tokmányos 2012.04.22 17:30:32
@tokmányos: Ha adsz egy emailt akkor mehetne ugye?
tokmányos 2012.04.22 18:16:28
@bandika gazdája: Ha ez vigasztal, nem vagy egyedül DDD.
Babits Mihály: Húsvét előtt S ha kiszakad ajkam, akkor is, e vad, vad március évadán, izgatva belül az izgatott fákkal, a harci márciusi inni való sós, vérizü széltől részegen, a felleg alatt, sodrában a szörnyü malomnak: ha szétszakad ajkam, akkor is, ha vérbe lábbad a…..
tokmányos 2012.04.09 00:12:30
tokmányos 2012.04.10 22:53:34
@guma: Szevasz ! Na ,kaptál legalább két kemény tojást,vagy neked kellett adnod ? Az unoka 12-26 -án bújik ki a fészekből.Én 22-23 -ra jóslóm.Kész a csirke ól,már csak letojt tyúkot kell vennem.De nem olyan öreget ,mint Te,mert azok ritkán tojnak,a kotlásról nem is beszélve.Rengeteg az elfoglaltságom az utóbbi időben.Az ünnepek előtt fejeztem be egy barátomnak a papíripari kőrvágógépének a felújítását.Ma meg Bugacról hoztunk egy réselő gépet,holnaptól azzal bíbelődök.Elszomorodtam a ma reggeli fagy láttán:( Az autóm szélvédője jeges volt.)A cseresznyefám,és a ceglédi kajszim azt hiszem megsínyli ezt a pár órás hideget.A zene egy kicsit háttérbe szorult,egy sakk meccsem van hátra 29-én ,és vége a bajnokságnak.Közben pedig már remélem unokázok . Jövőre már csinálhatok neki homokozót,meg hintát a kertben.Azért " belétek " szoktam olvasgatni,azt látom,hogy az aktivitásod nem lankad. ( biztos sok epres aktíváit iszogatsz)Szevasztok , szurkoljatok 22-én!
tokmányos 2012.03.21 07:31:55
@Ayuamarca: Nagyon jó a basszus alap. A szöveg sem utolsó!
Március 7-én, közép-európai idő szerint hajnali 1 óra 28 perckor a két nappal ezelőttinél is intenzívebb napkitörést (flert) észlelt a NASA. A hiperaktív AR1429 napfolt legutóbb egy X-1 erősségű flert lökött ki magából március 5-én. A napkitörések erősségét egy…..
tokmányos 2012.03.10 18:51:21
@guma:" tőlem is akkor kell tartani amikor "szerelmesen" feldobott vagyok (mert süt a nap vagy valami hasonló nyalánkság esik meg DDDDDDDDD" Akkor Te intenzívebb vagy ,mint egy X-es napkitörés! Mindent felégetsz magad körül...-Hát a nyalánkságra fel lehet dobódni!
tokmányos 2012.03.10 19:39:41
@Horizont: lehet az 60-as is ,ha hosszú.... a nyelve " Lehet, hogy egy jó ötvenes (negyvenes:DDDD) pasi megfelelne a nyalánkságnak?? Hahahahahaha " -Conv. helyett Csoszitól,az öreg rokkertől youtu.be/CbBLP4Zr03k Dabi Tibi barátomtól egy gyönyörű dal.( A lányom esküvőjén is eljátszottuk)
Amikor Nanny McPhee felbukkan a Brown-házban, a hét gyerek, akik alig egy esztendeje veszítették el az édesanyjukat, azonnal ellenséget látnak benne. Nem elég, hogy rusnya, azt gondolják róla, hogy gonosz, sőt, lehet, hogy egyenesen boszorkány. Egy szörnyű, ijesztő nevelőnő. Ám…..
tokmányos 2012.03.10 12:53:35
@Horizont: Igyekszem megtalálni önmagamban ,a békét,csendet,nyugalmat.Amint írtam a terveimről: Pl.zárt szélfogó. kb.80.000 -100.000 ropi,mert én csinálom.Képzelj el egy 3m-es félkört a bejárati ajtó előtt . Víztiszta polikarbonátból lesz a fal,de úgy ,hogy a félkör fele az ajtó lesz. Tehát egy íves ajtó lesz az egyik oldalfal.( íves polikarbonát tolóajtó)Azért kell áttetszőnek lennie,mert engedélyköteles a szélfogó,ha másfél méternél kijjebb van a fal síkjából a tartó szerkezet.(Így is ,csak mivel elbonthatónak tűnik nem ugat az építési osztály.Kérdés: miért nem tudok engedélyt kérni ?- Mert számomra megfizethetetlen az engedélyeztetés,meg amúgy is a kurva anyjukat.Tehát a belső béke megteremtése nem is olyan egyszerű.A szélfogóval az a tervem,hogy télen megfogom a hideget az ajtó nyitogatásánál.Mivel a száz ropi most nekem sok,lehet,hogy két részletben oldom meg.De megcsinálom akkor is. Mit szólsz a pipikhez?Saját tojásom lesz!!
tokmányos 2012.03.10 18:41:30
@Ayuamarca: Szevasz! A kis unokám, ha csokit eszik az anyja, mozgásba jön! Ultrahangnál mindig eszik csokit.Fel tennék videót,fényképeket az esüvőről,de nem tudom ,hogyan kell.A youtub-ra nem akarom felrakni.Amúgy a videót is ki kéne trekkelni,és ehhez szerkesztő programmal lehetne csak megoldást találni. -Majd a gyerekekkel elkészíttetem....
tokmányos 2012.03.10 19:29:43
@guma: Ígérem,ha elkészülök vele megmutatom.Beütöd a google-ba: polikarbonát,és mindent megtudsz róla.Vannak sík lapok ,és hajlítható lemezek ,különböző széllességben,hosszban.Ezenkívül szín választék is van.Az árának megnézését, csak nyugtató bevétele után javaslom.Most van akció: 1 négyzetméter áfával kb.2.800 ruppia.(10 mm-es)
tokmányos 2012.02.21 09:12:57
@bandika gazdája: Szevasz! Ne bastasd Őket ! Olyan jó volt végig olvasni.Semmi bekopizott anyagba nem menten bele,nincs időm.Csípem amikor a hozzám képest fiatalabbak nosztalgiáznak.Eszembe jutnak azok az idők,események stb. ,amiről éppen szólnak a történeteik,természetesen ,én egy húszassal idősebb vagyok, másképpen reagáltam,vagy éppenséggel ugyanazt azt érzést keltette bennem is egy dal,vagy bármi más, amiről csiripelnek a gyerekek. - Megtörtént a nagy nap ,Timi lányom asszony lett! Ha érdekel benneteket, miután készen lesznek a képek, a videók, egy kis csokrot szívesen átadok belőle nektek.Most indulunk a mamával wellneselni! (A gyerekek karácsonyi ajándékát most használjuk fel.Csütörtökön itthon vagyunk.Feltétlenül benézek hozzátok,igaz kevés időm marad ,mert a volt régi bandám (R.B.Kapitány Emlékzenekar)játszik a Pecsában este ,a Tűzkerékkel,és oda sietek. További jó hangulatú beszélgetéseket kívánok addig is! Szevasztok ,az öreg rocker.
tokmányos 2012.02.23 12:38:30
@guma: Szevasztok! Megjöttünk a Mamával,Timikét haza vittem,most gyorsan benézek hozzátok ,aztán készülés a BEAC elleni vasárnapi meccsre (Sakk).Este buli, amit írtam. Úgy hogy kicsit zsúfolt a hétvégém ,a hét eleje sem volt zsúfolás mentes,nem beszélve az esküvői előzményekről. - Conv-nak köszi a fejetlen menyasszonyi tortát ...tudtam ,hogy nagy franc,valami ilyesmit vártam Tőle.Szerencsére a Timi lányom "fejben" toppon volt az esküvőn! Kértem,hogy a torta felvágásánál figyeljen arra,hogy az Ő keze legyen felül!!!Ült a poén: gondolhatjátok,amikor fel ajánlottam,hogy a későbbiekben papucsban táncoljon tovább a vőlegény.
Mindörökké Off Mester3as 2012.02.06 14:02:00
tokmányos 2012.02.07 22:18:41
@guma: Ebben az estben,(vaginás nóta)otthon vagyok a fordításban ,nyelvismeret nélkül is.A lányoktól szívesen fogadom a baxtatást mindig.
tokmányos 2012.02.09 19:24:48
@guma: Mi bajod a kezeiddel ? Nem tod megfogni a vibrátort? Vízszintes rúd????Kezd a függőlegessel előbb ,aztán variálj!Látom hiányzik a kőmíves...
ezt az indulót nálunk is kezdik tanítani.....
tokmányos 2012.02.07 18:31:05
@guma: "most pedig legalább két életerős férfi kellene, hogy a szekrények bejöjjenek a folyosóról... " Próbáltad már kukoricával becsalogatni?
Köszi Margarítának és a Mérnöknek!!!!! Hatalmas küzdelmet vívtam az Indapass-al, úgy láccik, ma már mindennel harcolni, küzdeni kell, még a békéért is folyton harcolnunk kell;-D Mottó:   Hiába, nem fenékig tejfeles torta az élet, a mai Virág et egyenesági utódai is…..
tokmányos 2012.02.06 10:59:36
@tokmányos: Nem volt komoly el ne hidd! Tudom sok kellemetlen perced,órád,napod,heted volt mostanság. A poszthoz : " Akkor kell vigyázni, ha szemben áll egy veled a málnásban:-)" Illenkor mit csináltál? Megálltál neki,vagy nyúlcipó volt?
tokmányos 2012.02.06 12:13:14
@Donna-CatOnAHotTinRoof: " Jut eszömbe, nem kéne belemájterolni valakit?;-D " Volna ötletem,csak az orruk kilógna a falból baski!
tokmányos 2012.02.06 12:16:03
@tokmányos: Hülye vagyok. Lehetne hasznosítani azt is, mint kampót.Rá lehetne akasztani ,a lejárt bankszámlákat.
Mindörökké Off Egy kis harmónia 2012.02.03 19:07:00
 ..
tokmányos 2012.02.04 08:55:22
@guma: Húúú ez nagyon nagy mondás! (A bekopizottra gondolok)
Mindörökké Off Megfagyunk?! 2012.01.30 21:03:00
  25 éve nem látott havazás jön!   Térképünk azt mutatja, hol hány fok és mennyi csapadék várható A Tiszán már jégtáblák úsznak,  a tavak befagytak. A szakember szerint  egyes területeken nagyon nehéz helyzetbe kerülhetnek az időjárás miatt. - Aki…..
tokmányos 2012.01.31 16:16:15
@guma: Látom nagybaszO " biofűtőtestei ",kiverték a biztit nálad.Vigyázz nehogy megint zárlat legyen,mert megint jöhet a kőmíves.A posztodhoz: Bevagyok sarva ,készülök a vasárnapi sakk ellenfeleimre ( nem tudom kiszámítani ,hogy ki lesz,mert a 6 fordulóból,mindig más játszott a 9 -es táblán). Lehet hogy elmarad a meccs ,ha ilyen nagy havazást ígérnek?1987-ben volt egy hasonló nagy hóesés,és Pesten minden forgalom leállt!Aztán egy kis off: Már csak 3 hét a Timikém esküvőéig!!!! Arra is készülnöm kell ( zene) Más : A házvételüktől sikerült eltéríteni Őket.( közel tíz millából ,0 befizetéssel beszállhattak volna egy gyönyörű családi házba.35 éves futam idő,30 milla visszafizetés,havi 118.000 huf. törlesztő részlet.)- A volt főnökük szabadult volna a havi 180.000 Ft-os törlesztő részletéről. Az is kiment Finnországba dolgozni.Úgy néz ki ,hogy 12 milláért eltudja adni???Legalább ,ér 25 millát! Más:- a hidegre vissza térve- Mi már levágattuk a kutya farkát.Hogyha kimegy az udvarra, rövidebb ideig legyen nyitva az ajtó! - Vicc volt csak.-(Így kaptuk rövid farokkal) Ne nevess , mert ismerlek ,mik jutottak az eszedbe! Az enyémet a természet megoldotta: hidegben összemegy. Én úgy cikázok ki-be ,mint a villám.
tokmányos 2012.02.01 10:32:34
@Prof. Dr. Marcellusca dr.: Háj! Barna Palit nem ismered véletlenül?(Katonatársam volt )Ő is Orosházi.Honnan a szerezted a doktoridat, Pali bácsi adta ajándékba? -Hogy elindult a " plagizációs " folyamat !Több ismerősöm is használja a dr.-i címet,természetesen értem én ,de Pali bácsit nem zavarja hidd el.
tokmányos 2012.02.04 08:44:04
@conv: 2012.02.03. 19:52:34 Még emlékszem ,hogy este a sparhelten ,bazi nagy köveket melegítettünk fel,és azt betekertük ruhába,és a lábunkhoz tettük,úgy melegedtünk!(A hálószobában ,nem volt fűtés)
Lehetséges, hogy van akinek szexuális téma "sértő" kifejezéseket  tartalmaz ezért - kérem az ne olvassa tovább! 18+ Pár napig itt az év elején körbejárjuk a csodálatos és meglepetéssel teli, nő és férfi kapcsolatokat sok-sok variációban humorral vagy…..
tokmányos 2012.01.30 20:50:56
@tokmányos: Egyáltalán ,a kupiban megtaláltad a vasalót? Mert ha nem ,feleslegesek az ötleteim.
tokmányos 2012.02.04 08:32:01
@guma: A sok karú Síváról ,már hallottam,de sok farkú fáról....? Haza vinnéd a fát szívesen azt hiszem.
tokmányos 2012.02.04 08:36:21
@conv: A háttérben megbúvó igazságosztó,pillanatokon belül előgyün.( A siker ára,nem marad el.)