Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fmate

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Eurosport most ünnepli 20. szülinapját, így mi a blogon egy kis visszatekintéssel emlékezünk meg a jeles alkalomról. Nézzük kik nyerték a 20 évvel ezelőtti Grand Slam tornákat, kik voltak a világ legjobbjai, és hogy mennyi idősek voltak akkor a világ mostani legjobbjai. (Az…..
Eljutottunk oda, hogy jobb időkben vagy egészen pontosan jobb időpontban, némi túlzással minden második induló lengyel vagy legalábbis lengyel származású lehetett volna. Ott vannak ugye Radwanskáék ketten, Domachowska, Wozniacki, Lisicki, Wozniak, meg a szabad kártyások. De hát az…..
fmate 2009.05.19 22:35:24
@reka9319: Dán színekben indul, de valójában lengyel származású.
Salakblog - Minden, ami tenisz Pech 2009.05.18 19:59:00
Arn Gréta feljutott Varsóban a főtáblára, amihez ezúton is gratulálunk, ott azonban nem járt szerencsével. Már ami a sorsolást illeti. Mert játszani csak holnap fog. Reggel még úgy tűnt, hogy a kvalisok közül egy nagyon pórul jár, mert az első kiemelt Wozniackit kapja, egy meg…..
Az a helyzet, hogy Áginak simán megvan a játéka ahhoz, hogy megverje Améliet salakon. Csakhogy ezt most mindössze egy szettig láthattuk. Uána lerövidült, passzívvá vált és senki sem volt, aki ezt megmondja neki. Mauresmo -Szávay 5/7 6/1 6/1..
fmate 2009.05.16 09:47:39
@Mlada Bosna: Ezt most csak azért írod, mert Ági magyar? Eleve kisebb csípősérüléssel játszott, már Azarenka ellen is ápolni kellett. Nincs meg benne a plusz? Ezt valahogy te és pár okostojás látja így Mo-n. Valahogy ezt külföldön felfedezték benne. És pl. Navratilovának jobban hiszek, mint neked. Lehet, hogy világelső nem lesz Ágiból, de simán lehet top10-es. Egy jó edzővel 1 éven belül is. Itt a magyar blogon hadd mondjuk már, hogy kár érte! Mert kár érte.
1. Safina2. Serena3. Dementieva4. Jankovic5. Venus6. Kuznetsova7. Azarenka8. Petrova9. Wozniacki10. Radwanska11. Bartoli12. Pennetta13. Cornet14. Medina Garrigues15. Zheng16. KanepiÉs ahogy Gábor is mondta adásban, előfordulhat, hogy nem lesz kiemelt a 8 között. Tényleg Varázsdoboz.  ..
Maria Sharapova a jövő heti varsói tenisztornán tér vissza, és indul el egyesben csaknem 10 hónap kihagyás után. Válloperációja utáni felépülése a vártnál lassabban haladt, így azt mondja, nem volt könnyű az elmúlt időszak, de nagyon sokat tanult belőle. Elsősorban a…..
fmate 2009.05.11 21:16:53
@agimano: Nem kell kvaliznia, hanem a védett ranglistájával automatikusan főtáblás lehet. Azt hiszem 7 versenyen érvényes. A ranglistán nem kerül vissza a korábbi helyére, csak ha visszaszerzi a pontjait.
fmate 2009.05.11 21:23:54
@szpetra: Köszi Petra. Akkor nem jól tudtam a védett ranglistát. Megtudnád mondani melyikek a kamerás pályák Madridban? Köszi.
Van a teniszben egy szabály, mely szerint ha a játékos még versenyben van egy azonos szintű tornán, akkor amikor az adott torna selejtezője kezdődik, azt játék nélkül el kell elhelyezni a főtáblán. Nagyon fontos, hogy azonos szintű tornákról legyen szó, a fiúk esetében például…..
"Dinara megdolgozott a világelsőségért, ez nem csak úgy az ölébe hullott. Megérdemli, mert jól játszott és jó eredményeket ért el... Ez óriási teljesítmény. Szívből gratulálok, Grand Slam győzelemmel vagy anélkül, ez hatalmas dolog."Jelena Jankovic…..
A helyzet az, hogy Woznackitól salakon ki lehet kapni. Kettőben is. Mondjuk az öt megnyert játék nem valami sok, de ez tök mindegy. A gond az az, hogy Ági pillanatnyilag csak 30. a világranglistán, tehát egy ilyen tornán, ahol majdnem mindenki elindul, ez kevés a kiemeléshez. És így…..
fmate 2009.05.04 23:23:17
@Emica: Senkit nem érdekel Ági itt a blogon? Hát ezt nagyon benézted! :) Végül is azért írnak róla mostanában minden meccse után. Azért beszélnek róla ilyen sokat a tv-ben a közvetítések alatt. Indian Wells alatt, amikor Ági éppen Barroissal játszott, nem tudom már kit adtak élőben az ES-en, de Petra folyamatosan Barroisozta, mert Ágiékat figyelte.
Gábor, idén is ketten mentek Petrával a Garrosra?
Czink Melinda legyőzte háromban azt a Pavlyuchenkovát, aki Indian Wellsben elődöntős volt. Czink - Pavlyuchenkova 7/6 3/6 6/3..
fmate 2009.04.29 21:58:07
So Spaniard, we shall go to Rome together, and have bloody adventures. Lássuk, mi vár ránk Rómában, hiszen sorsoltak. A legfontosabb, és az utóbbi hónapok alapján egyben a lehető leglényegtelenebb információ, hogy Rafa ágára került Murray, Roger ágára Djoko. Mert igazából…..
Mintha mi sem történt volna, ugyanúgy Nadal-Ferrer döntő lesz Barcelonában, mint tavaly. Míg Rafa simán verte Davyt, addig Ferrer döntő szett tie-breakben fordította meg a meccset Gonza ellen.Rafa holnap sorozatban ötödször lehet barcelonai bajnok. Hogy erre mennyi az esélye?Ami a…..
fmate 2009.04.26 09:41:44
@Geysap: 16:00
Szeretjük ezeket a nagy tornákat, már a 3. fordulóban igazi csemegékre bukkanhatunk. Andrejev és Wawrinka egy (várhatóan) Rafa elleni nyolcaddöntőért játszanak egymás ellen, de a Ferrer-Cilic és a Gonzalez-Stepanek meccsek is önmagukért beszélnek. Szintén kevés reklámot igényel…..
Ági megverte Schiavone-t, mégpedig szetthátrányból, hosszú-hosszú idő óta a legértékesebb győzelmét aratva ezzel. Talán a wimbledoni győzelem Medina Garrigues ellen, vagy Bartoli legyőzése Berlinben volt hasonló.Az meg ugye elég rég volt!A döntő játszmában ráadásul 79%-ban…..
fmate 2009.03.27 21:47:02
@ettumifilii: Tavaly kiesett mindjárt az első meccsén, így jóvá is írják neki ezeket a pontokat. Idén viszont kihagyja az amerikai salakos versenyeket, ahol bukik 360 pontot, eddig 220-at szerzett a két nagy amerikai versennyel.
szép volt Ági!
A teniszben akadnak nagyon fontos mérkőzések. Nyilvánvalóan ilyenek a tornadöntők, az elődöntők meg hasonlók, de lehet ilyen egy korábbi meccs is. Ági kiemelt volt Indian Wellsben, természetesen nem az idei teljesítményének köszönhetően, hanem az elmúlt egy évének. És aki itt…..
fmate 2009.03.15 10:48:29
@noriega77: Nem, a 2007-ben szerzett pontjait már levonták 2008-ban. A 2008 március és 2009 február közötti eredményeinek köszönheti a kiemelést.