Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hepciás

80 bejegyzést írt és 774 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Szomorúan távozom 2011.12.16 06:00:00
Ma ismét olyasmivel voltam kénytelen akaratomon kívül szembesülni, ami sokszorosan haladja meg ingerküszöbömet. Azt hiszem nem vagyok egyedül, amikor végre azt mondom neked, elég volt! Elég volt ebből! Emberi és erkölcsi kötelességem azt diktálja, hogy ebben többet nem szabad…..
Hepciás 2011.12.16 11:51:08
@Jakab Andor:
És az még csak a JÉGHEGY csúcsa. Te is fejszbuk-király inkább húzz vissza a legbüdösebb kontinensre és csináld meg ott a szerencsédet, ha érted ahogy mondom.
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.03.02 07:18:00
A mai rész: Jemen felé..
 Vágó IstvánTelevíziós műsorvezető(1949 – 2011)Gyógyszer túladagolásban elhunyt Vágó István (†62), ismert televíziós kvíz-műsorvezető. Február 5-én a Szkeptikus Társaság széleskörű demonstrációt hajtott végre annak bebizonyítására, hogy a homeopatás…..
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.02.23 07:44:00
Mai rész: Arab forradalmak..
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.02.16 09:34:33
A mai rész: Rémálom..
Stratégiai partnerünktől, a Modoros blogtól kaptuk ezt a halálközeli tematikájú olvasói levelet, amit bizonyos Mr. Iksz jegyez. Köszönjük Mr. Iksz és kössz Modor Tibi.  MAGÁNYOS NÉNI A BÉRHÁZBÓLHa 20 és 70 közötti férfi vagy, akkor életfogytiglan magáz. Ha hasonló…..
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.01.26 08:11:00
A mostani, Rambó néni című poszt kicsit más helyen...
A Kossuth-díjas író, költő és műfordító életének 66-dik évében, tragikus körülmények között hunyt el. Halálának oka egy banális félreértés. Közelebbről, hogy alkatilag, hanghordozásában és gesztusaiban hasonlított Julian Assangera, a diplomáciai titkok…..
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.01.19 08:15:00
Eheti:Szkander..
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Arnold Alois Schwarzenegger (†62), testépítő, színész, üzletember, politikus, a közelmúltig Kalifornia állam kormányzója.Az egykori Mr. Univerzummal, majd minden idők egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztárjával egy intenzív lefolyású…..
Bevallom, egy kicsit egészségtelenül (no pun intended) állok az orvosokhoz: mondhatni istenítem őket. Nyilván nem a házidokimat vagy a körzeti bőrgyógyászt, de basszus úgy három héttel ezelőtt egy tök fiatal kardiológus faszi reggel belepiszkált az apukám szívébe…..
Hepciás 2011.01.15 23:58:59
A médiaigazgatásra vonatkozó szabály megsértésére hivatkozva bejelentéssel élek a <feljelentendő blog> blog tárgyában, kérem a törvénysértés mielőbbi megállapítását, valamint a maximális büntetés kiszabását, esetleg a blog időszakos vagy végleges törlését, és…..
Eheti: Bombahír A b-oldal blogon haknizunk. Klikk ide...
fedett szép nők A mi Hesnánk 2011.01.07 00:32:00
Hepciás 2011.01.08 00:04:01
Nekrológ FIZETETT HIRDETÉS (x) 2011.01.05 07:59:00
Az eheti címe: Snowboardozás papokkal és drogrehabosokkal..
 Hepciástól, az elvetemült Nekrológ szerzője figyelmét az élők se kerülhetik el. Bátorkodtam javasolni neki, hogy tartsa a most megkezdett irányt :) Hódy Miklós értekezése az InternetrőlInternet. Magától a szótól is ódzkodtam. Atavisztikus, politbürős,…..
Tisztelt Olvasóink!Kapacitáshiánnyal küszködő szerkesztőségünk jövőre az eddigi heti három megjelenést ritkítja. Kevesebb álhalálhír, éljen az élet!Hepciás és a többi nekrologistaP.S.: Szilveszteri gála azért lesz! VendégségbenA Modoros blogon haknizunk.…..
Veiszer Alinda (†29) népszerű televíziós műsorvezetőnő rejtélyes, váratlan halálának okát a boncolását követő patológiai zárójelentés sem tisztázta. Hozzátartozói érthetően nem tudtak belenyugodni a makkegészséges fiatal nő idő előtti elveszítésébe, ezért a…..
Hepciás 2010.12.27 20:50:36
@neccharisnyás útonálló:
Ha szeretted, akkor miért nem küldesz inkább Gyurcsoknak egy SMS-t, hogy feltámassza? A fréziával se jössz ki ócsóbban.
Talán a legmeghatóbb olvasói posztunkat konferálom fel:Sziasztok!Félig keserű, félig humoros indíttatásból írtam ezt a nekrológot, a nemrégen elhalálozott kopasz tengerimalac emlékére. Nem vagyok elvetemült állatfan, de ez a jószág nagyon kedves volt nekem, így gondoltam…..
A Központi Statisztikai Hivatal és a Katonai Biztonsági Hivatal Levéltára közös közleményben, az elhunyt kegyeleti  jogait tiszteletben tartva pusztán annyit közölt, hogy egy 53 éves gépészmérnök volt az utolsó aktív egydiplomás, valamint, hogy Bács-Kiskun megye egyik…..
Szőke András†(1962-2010)életművészTaliándörögd gyászol. Tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából leghíresebb lakosa, Szőke András. A sokoldalú életművészt az egyik közeli hagyományőrző bio-sertéstelepről elszabadult mangalica taposta halálra.- András…..
Nekrológ Temetés 2.0 2010.11.24 09:20:00
Ma a koporsós és urnás temetést variálják a szolgáltatók, amiknek a lényege, hogy az elhunytat vagy teljes életnagyságában (pardon), vagy hamvasztva helyezik örök nyugalomba. Vallásos vagy polgári, koporsó vagy urna, urna vagy szórás, illetve szórásos temetés változatos…..
Hepciás 2010.12.17 08:58:00
@szpal:
Várjuk, de ha ismét mártírkodnál, akkor gyűrd fel a gatyaszárat:

"...a Moly.hu társoldala a Jaffa Kiadó, háziszerzőnk hebraisztikával foglalkozik, a zsidók egyébként is mindenhol ott vannak, természetes igény lehet tehát arra, hogy fasisztákat ne tűrjünk meg soraink között. ..."

Nálunk ennyiért még szóbeli megrovás sem jár, annak ellenére, hogy már csal a tel-avivi versenyhivatal jóváhagyására várunk ahhoz, hogy a Nekrológ Blog International Publisher felvásárolhassa a Jaffa Kiadót.
Habár Demszky Gábor horvát tengerparti villája sem rossz, de a már visszavonult teniszlegenda, Goran Ivanisevic négy éve építtetett házát meg sem közelíti. A hipermodern hófehér kockaház kőhajításnyira van Split kikötőjétől és az óvárostól, és csodás kilátást…..
Hepciás 2010.12.15 19:38:13
@thinker_:
Ízlések és pofonok, nekem kifejezetten tetszik.
Viszont egy másik burzsuj blog olvasó elhappolta előlem, mert a linken már nincs fenn.
Ha viszonteladói szándékkal vette meg, dobjon egy üzenetet, beszéljünk róla.
Egy percre a világ összes színházában, mozijában és filmforgatásán megállt az élet. Elhunyt Latinovits Zoltán (†79) minden idők legnagyobb színésze.Nem először keltették halálhírét.1976. június 6-án vasárnap, - akkor még vasárnap is megjelentek hazánkban az…..
Hepciás 2010.12.13 23:00:01
@Levéltáros:
Köszönöm, hatalmas bók e nekem, egy ilyen elfogulatlan, külső olvasótól. Elárulom a Nagy Csúsztatást: valójában Kiszel Donatella alakította a kamasz süketnéma csángó kislányt is, csak szülői engedéllyel erősebbre sminkelték. Zsülikének ugyanis váratlanul be kellett ugrania egy koncert-turnén Szij Melindát helyettesíteni. merthogy ott meg ugye befutottak a belorusz traktorok és duma nincs, ilyenkor le kell vámkezelni. Ilyen ez a mezőgazdasági külkerrel vegytett a show business.
 Szoció Pata, a kikvogymuk és a Panelek népe alkotója ismét elfogadta a felkérést, hogy nálunk szerepeljen. Éljen soká!   MODOROS FOCIAPUKÁK Az elvált apuka.A csapat lelke, ő hozza a szülinapi tortákat, ő szervezi a szezonzáró bográcsozást, ő…..
Hepciás 2010.12.11 11:50:34
@altoid:
:-)))
Egyébként Angliában a focihuligánoknak mindig a krikettel példálóztak. elegáns, ott nincsenek huligánok. Erre mit ad isten? Beindult a krikett szurker-huliganizmus is.