Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mocsári Ciki

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fél méter magasan csaptak fel a hullámok a Szent Gellért téren, Budán a csőtörésnél, durva videó. ..
Mocsári Ciki 2012.07.06 09:52:46
@futás csicskák!: Provokációnak ócska, mert átlátszó, amit művelsz. Teljesen nyilvánvaló, hogy csak megjátszod a cigányt. Nem tudom, az-e a célod, hogy a nyomorék "hozzászólásaidra" válaszul kedves viszontválaszokat kapjál, melyekre újabb cigányvakert írogathatsz, hogy aztán mutogathasd: lám, rasszisták a magyarok.
8ker Józsefvárost szolgáljuk... 2012.07.01 13:45:00
Sajnos (vagy nem) az önkormányzati siker-propaganda ellenére is kiderülnek a kerületben látható/tapasztalható hiányosságok. Na és persze a probléma megoldások is minimum érdekesek...  Ma délután észrevettem, hogy valami kedves ember - nyilván beilleszkedési kényszertől űzve…..
Mocsári Ciki 2012.07.05 16:14:38
@Frigyesmester: "Erre a legjobb példa a börtönökben a romák felülreprezentáltságának kérdése."

Amit írsz, az tény, de hogy ebben a témában ez lett volna a "legjobb példa"?

Ne röhögtess!
  A múlt kedd esti gyöngyöspatai eseményekkel foglalkozó posztunk miatt kaptunk hideget-meleget, szűk agyú jobberektől kezdve rendes magyarokig voltunk sok minden. A térfigyelő kamera felvétele mellé most találtunk egy másik videót, ami a támadás idején…..
Mocsári Ciki 2011.05.02 16:07:17
Olvasónk bátor ellenőrökkel találkozott a 28-as villamoson. A karszalagot viselő férfi vasággyal együtt lehetett körülbelül 40 kiló, nem kísérte sem biztonsági őr, sem rendőr, csak két kolléganője. A jegy nélkül utazókat próbálta meg leszállítani, még a villamos…..
Mocsári Ciki 2009.08.04 00:19:40
Vastagbőr A rakamazi öngól 2009.06.16 11:01:00
2009. január 4.: A cigányságot fenyegető néhány plakátot rakott ki valaki a Magyar Gárda nevében a szabolcsi Rakamazon hétvégén. Ezek hatására a helyi romák spontán demonstrációba kezdtek. Több tucatnyian gyűltek össze, voltak, akik kapákkal, kaszákkal és más…..
Mocsári Ciki 2009.06.16 11:53:47
@PikkPakk: Sajnos brüsszeli fiókjaim, szekrényeim kiürítése a tervezettnél több időmet veszi igénybe, mert időközben tárgyalásokat folytatok leendő pozíciómról. Nem engedhetem meg, hogy az évek alatt felhalmozott tudásom kárba vesszen, ezért mindenképpen tovább akarom vinni azt a vonalat, amit a magyarországi polgárok megszoktak tőlem. Harcom a szegregáció felszámolásáért nem ért véget, ha nem találnak nekem helyet egy pártalapítványnál, akkor sajátot alapítok.

Jelen esetben világosan látszik, hogy a cigányság soraiban mekkora félelem uralkodik, pattanásig feszülnek az idegek. Kolompár Luther Orbán társam jól látja a helyzetet: nem sok kell már. A kaszák, kapák élei vadonatújak, sosem voltak használva - jobb vigyázni velük.

Balogh Albert fiának egy titokzatos idegen cukorkát adott, tettét módosított tudatállapotban követte el. Információim szerint halántékához egy fekete dzsippel utazó Gárda-tag fegyvert is nyomott.

Valahol megint felsír egy gyerek.
A lenti levél is példa arra, hogy nem csak a biztonsági őrök, hanem az ellenőrök között is van néhány gyökér. Olvasónkra azért támadt rá az egyik, mert a szokásosnál egy kicsit hosszabb ideig kereste a táskája alján lévő érvényes –egyébként érvényes- vonaljegyet.…..
Egyelőre óvatosan kezeljük, vagyis nem vesszük készpénznek, amit Attila leírt a Gastroyalról, hiszen végül is kidobták a cégtől egy beszélgetés végén, ami abból a szempontból nem csoda, hogy felvételi beszélgetés volt, ő meg alaposan beszólt a reménybeli munkaadónak.…..
Mocsári Ciki 2009.05.06 10:39:13
@Kitalátor feljegyzete: "És mi a "roma ember" jelentése? Szoktam olvasni olyat."

Ezen még az antropológusok is dolgoznak.
Mocsári Ciki 2009.05.06 23:35:42
@asdfg123: Tisztelt asdfg123! Kérem ne terjesszen hasonlókat, mert ezek alapjaiban rengetik meg hitemet, amit minden lehetséges alkalommal el is mondok, miszerint a magyarok rasszisták. Merem remélni, hogy a New York Times-tól senki nem olvassa el, mert akkor kiderül, hogy a politikai tőkém kovácsolására rendszeresen csak felfújom az ügyeket.
Amikor Ferenc történetét elkezdtem olvasni, felkiáltottam magamban - ezt mindenki képzelje maga elé -, hogy na, megint egy hülye BMW-s. Aztán jött a fordulat, mindenki értékelje át a pozitív és negatív előítéleteit. Az eset április 25-én reggel 9:50 körül történt velem az…..
Mocsári Ciki 2009.04.28 17:01:15
@Zsola777: Azonnali vizsgálatom eredménye, hogy a rasszista (ugyebár fehér) mentőautó vezetője szándékosan és feleslegesen lassította az éppen egyetemi előadásra siető norvég cserediákokat. AZ OMSZ alkalmazottja "ti mocskos bálna- és fókavadász köcsögök" szitkozódások közepette sértegette a becsületes külföldieket, akiknek északi vérmérsékletük ellenére is hamar elfogyott a türelmük, s nekiestek a mentőknek.
Vastagbőr Cozma kezdte az egészet 2009.03.16 08:31:00
Várható volt, hogy ez bekövetkezik. Mármint, hogy a meggyilkolt Marian Cozmát teszik felelőssé saját meggyilkolásáért. Ráfogják, hogy ő kezdte a verekedést, belekötött a 20 fős bandába, agresszív volt, stb. A gyomrom kifordul Mester Csabát, N. Győző ügyvédjét…..
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..