Regisztráció Blogot indítok
Adatok
andicszoli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Való Világ: Mismás 2011.01.25 12:28:00
Ha tényleg nem rúgott le semmit Szandika, akkor mégis miért csak ezt a tíz másodperces összevágott, elkent semmi anyagot adták le a kiborulásáról? Érdemes 7:30-nál nézni Évát, tetszetős pánikrohama van (kurva jó a casting)! ..
Az egyik legkellemetlenebb élményem az Apple-lel egyértelműen az iOS4 feltelepítése volt iPhone 3G-re. Mérhetetlenül lassú lett a telefon utána, egy olyan terméket tartottam a kezemben, amivel ha az Apple 2008-ban rukkol elő, nem lett volna sikere.Ezt természetesen más is észrevette,…..
Zebra-akció Zebra javaslatok 2009.09.15 11:10:00
Ebben a topicban lehetőséget biztosítunk, hogy javasoljatok nekünk zebrákat. Fontos, hogy csak azok a gyalogátkelőhelyek játszanak, ahol egyértelmű, hogy mi a szitu. Bokorral, parkoló autókkal kitakart zebrákhoz - egyelőre - nem megyünk. A későbbiek folyamán majd megpróbálunk…..
Nehéz a szerelőnél kiugratni a nyulat a bokorból. Na, hogy állunk, hogy állunk? Ki van már cserélve a tető? Dolgozik rajta a lakatos. De fizikailag fent van még az autó teteje, vagy le van már vágva? És ezért vagyok egy idióta, hogy nem közjegyző jelenlétében hívogatom Zsoltit,…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
A híd lezárása után nagy felhördülést okozott, hogy az ideiglenes átkelőnek kijelölt déli járdán hatóságilag betiltották a biciklizést. A döntés össznépi ellenállást váltott ki a budapesti kerékpárosok körében, akiknek erős hivatkozási alapot adott, hogy az Andrássy…..
Mi különbözteti meg a művészt a nem művésztől? Én, a nem művész úgy fogalmaznék, hogy "Noranora kiszúrta, az ATV egyik telefonos-pénznyerős vetélkedőjében rossz megoldást adtak egy feladatra". Ugye milyen unalmas? Bezzeg ha Noranora, a művész fogalmaz, az olyan…..
"A youtube-on megtaláltam a Miért éppen Alaszka? egyik legjobb jelenetét, amikor Joel visszamegy New York-ba. Nagyszerű jelenet, nagyszerű zenével, csakhogy kétféle zenével is fenn van. Miért szól kétféle zene egyazon jelenet alatt? Az egyik szám címét tudom (Forever Night…..