Regisztráció Blogot indítok
Adatok
még nickem sincs

2 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Bár gondolom most kaptok képeket bőven, mivel mindenhol fialnak a jószágok, küldök én is egy nagyon aranyos ásítós kicsit" - írta nekünk Adrienn...
Berni, Hori gazdája küldött nekünk néhány képet a Garfield hasonmás kandúrjáról és pajtásáról, Dixiről. "A Vörös cica  - Horatio (Hori) - dagadt dög, és össze-vissza lehet nyúzni. Ahogy lerakom, kb. úgy marad! :) A kis barátja, a szürke-fehér Dixi - harapós…..
Mi nem is tudnánk választani Balázs csodaszép cicái közül, mindkettőnek megvan a maga ellenálhatatlan vonzereje, nem?  A másodiktól nem kell megijedni, csak ásítozik...
még nickem sincs 2010.03.11 13:06:07
Már régóta érlelődött bennem a dolog, de csak a Campus fesztiválon, a fény nevű vodkás szörnyital bódéja előtt lett belőle kvázi döntés: tesót/játszópajtást/pofozógépet kaphat Mötley az egyéves lánymacska, mégpedig egy koromfekete, kissé kerek fejű fekete macskafiú…..
még nickem sincs 2009.07.28 18:04:57
Első napokban a kicsit zárd külön szobába, alom, etető tányér legyen ott. Gyakran menjetek be játszani/ismerkedni vele, fontos, hogy először a kis teret szokja meg. Mötley durva műsor keretében akarja majd rátok törni az ajtót, szívszaggató féltékenységi roham, sértődés, tuddmeghogyutállak. Fontos, h úgy szokják egymás szagát, h van közöttük egy becsukott ajtó. Pár nap után el lehet kezdeni őket egy térbe engedni, a várható durva harcokat viseljétek egy ideig, de ne válasszátok szét őket rögtön. Fura lesz majd, mert a régi szeretett macskátok szörnyeteggé változik majd egy kicsit, és azt fogjátok észrevenni, hogy már inkább védnétek a kicsit. Egyre tovább lehetnek majd egy térben anélkül, hogy véresre rúgnák egymást, pár nap az egész. Én csináltam négy napig a különszobázást, aztán meguntam és elmentem otthonról úgy, hogy a kicsi szobáját nyitva hagytam. Mire hazaértem, már ketten vártak vigyázzállásban az ajtónál, egymás mellett. Azóta szent a béke, a kisebb szabályosan szerelmes a nagyobba, és féltékenykedik, valahányszor a nagyobbat simogatjuk. Észre fogjátok venni, hogy Lemmyvel soha nem lesz olyan bensőséges viszonyotok mint Mötley-vel, mert ő már kicsi korától hozzászokik egy "macskább" haverhoz, mint amilyenek ti vagytok. Ja és készüljetek fel, hogy Mötley sem lesz már olyan bújós, viszont sokkal kevesebbet rágja majd a lábujjatokat. Nem kell megijedni, ez annak a jele lesz, h jót tettetek vele a kistesóval.

Uff.
A dizájner szemét szúrták a kocsmák előtt álló, eső ellen bezacskózott nyergű biciklik. Csipkés bugyit tervezett rájuk. ..
még nickem sincs 2009.07.20 16:21:40
"Családunkban kiscicák születtek, de valahogy egy Marslakó is belekerült az alomba. Nem győzünk megszakadni Ufókán" - írta nekünk wetike. "Küldök róla pár képet, néhányan elég jól álcázza magát, de bizony azért kiderül a turpisság.Felhívom figyelmeteket a…..
még nickem sincs 2009.07.16 13:34:15
@Gamargo: vagy - az embereknek kutyájuk, a macskáknak embereik...
A Cukiság bartája, nix küldte nekünk a lenti szomorú levelet. "Ő itt a néhai Mesi cica, akiről sajnos nem készülhetett sok fotó, mert túl hamar távozott az életünkből (áttévedt a szomszéd kertbe, ahol a két kutya nem volt olyan barátságos vele mint a saját vizslánk,…..
Nyávogás helyett jó lesz ez is, aki ilyen cukorfalat, az tőlünk akár mekeghetne is. ..
még nickem sincs 2009.06.23 15:21:25
@kovacsbalint: ha bántották volna, lehet h nem rakták volna tele a ketrecet cicaággyal/plüssizékkel/takarókkal. állatkórházak ottalvós kórtermei mellesleg pont így néznek ki (örülj h még nem láttál ilyet belülről), oda se rosszakarásból kerülnek az állatok. kibírják, ne izgulj. eldumálgatnak a szomszéddal, melegben vannak, kapnak enni, van puha alvóhelyük.
Futóblog Nike+ az új iPhone-ban? 2009.06.03 10:28:00
Jövő hétfőn, az Apple WWDC konferenciájának keynoteján kiderül, hogy most akkor "alapból" kapjuk-e az újonnan megjelenő iPhone-hoz a Nike+ támogatást is. Ismeretes ugyanis, hogy jelenleg hiába is akarnánk Nike+ chipet dugni a szifonunkba, csak egy rút hibaüzenetet jelenít…..
még nickem sincs 2009.06.15 14:16:28
www.trailguru.com

iPhone 3G app, közösség (emberek, akik közel futnak hozzád, GPS koordinátáid alapján javaslat közeli futóhelyekre), távolságmérés, térképen megjelenítés. És!!!: a futás közben iphone-nal készített fotókat egy "post" gomb megnyomásával fel lehet tenni a tisztességes méretű, ingyenes tárhelyre, közvetlenül az aznapi futótrack mellé. azaz ki lehet tenni az oldalra, hogy aznap milyen f.sza tengerparton/óceánjáró kémény körül/töltésen/napfelkeltében futottunk.

(párszor már írtam itt róla kommentben, csak - érthető multicéges/világuralmi érdekek miatt nem nagyon reagáltatok rá :) )
Futóblog Eredményhirdetés 2009.04.22 11:09:00
Véget ért a Férfiak és Nők kihívása, a nemzetközi Nike kampány, benne Magyarország, abban a Futóblog és azon belül is 10 személy versenye, mely utóbbi kilométer versenyében én lettem az utolsó. (Bár a közismert küzdősport mondás szerint "én sohasem veszítek",…..
Fantörpikus dolog, hogy egyre több levelet és kész, kidolgozott cikkeket kapunk Tőletek. Sok témához nem is nagyon tudnánk hozzászólni, más esetben meg alig várjuk, hogy mi is megírjuk a saját verziónkat.Ma G. igen tisztelt kedves olvasónk gyűjteményét fogjuk a Világháló…..
Diana, a tulajdonos azt írja, a Hope nevű állatot a legtöbb kutya és ember perzsamacskának hiszi. Egyáltalán nem csodálkozunk ezen. ..
Enikő ajánlotta a D&G Ügyvédi Iroda honlapját, amivel talán nem is lenne baj, csak annyi, hogy a nevén kívül semmi sem emlékezteti a látogatót egy ügyvédi irodára. Elképzelhető olyan helyzet, amikor egy ügyvédi honlapnak kifejezetten menőnek kell lennie, mert például az…..
Futóblog Erőszak a szigeten 2009.03.19 12:10:00
Még régebben történ, valamikor január utolsó hetében. Szerda volt, talán a hét legpocsékabb napja, már ami az időjárást illeti. Szél, eső, sötét, hűvös, ezek külön-külön is nehezítik a (futó)ember sorsát. Ráadásul közülük több tényező már sokadik hónapja…..
még nickem sincs 2009.03.20 14:01:11
@decibells: van futósmink: szemed alatt csordogáló fekete patakok izzadtságból/esőből/hóból és szempillafestékből. csini. de számít?
Dél-Korea a világ egyik vezető gazdasági hatalma. Szöul húszmilliós város, igazi metropolisz. A koreaiak találták fel a padlófűtést, de Viki szerint, aki angoltanár Szöulban, minden mást koppintanak valakiről, isznak, mint a gödény, és tahók. Vigyázat, negatív tapasztalatok…..
még nickem sincs 2009.03.19 12:00:47
@info@szem.tv: láttál-e már a filmjei közül egyet is. mert ha igen, tudnád, h nem irónia volt. a Bin-jip. az A sziget, a Tavasz, nyár, ősz, tél... és tavasz nem értem, mitől festene sötétebb képet.
A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen…..
"Szeretném veletek megosztani egy cica átváltozását. A nyíregyházi állatotthonban adta le a gazdája ezt a kicsit nyúzott, soványka, de hatalmas perzsa kandúrt 2008 júniusban" - kezdte a szerencsés cica történetét Anita. "Nem tudta tovább tartani, mert sok-sok…..
Rég dédelgetett tervem, hogy nekiállok több kört futni a Margitszigeten. Évekkel ezelőtt, amikor még megvolt a Nivám, jártam autóval futni a szigetre, de akkoriban az egy kör is valahol a Holdon volt. Mármint le bírtam futni egy kört, de lógó béllel. Aztán tavaly rászoktam,…..
Elkezdek recepteket posztolni, leginkább azért, mert a konyhában szinte mindig improvizálok, így aztán el is felejtem őket, pedig van köztük, amit szívesen megcsinálnék újra. Ezt a halványan paellaszerű fogást pár napja rögtönöztem, miután kiderült, hogy a Globalizált Világ…..
Szó szót követett: a közösségi hovatartozás első manifesztuma lehet egy személyre szabott Futóblog póló. Hölgyeim és uraim, sporttársak! Elkészültek azok a póló dizájnok, amikből ki kéne választanunk, melyik legyen a végleges Futóblog póló. Három design és a háta:…..