Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NRG44

2 bejegyzést írt és 314 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(Frissítés: Mutatnám az Auchan ügyvédjének. Szép szakmai gyakorlat lehetne neki...)(Frissítés: Az általam igen kedvelt FentésLent blog frappáns válasza olvasható egy vörösbegy nevében az Auchannak.)Az Auchan újabb ocsmány támadása egy lápvédő ellen Természetvédelmi…..
Pilu Sunyi kisdobos 2010.12.22 08:25:00
 Már idejét sem tudom, mikor esett meg, mikor a büdösnagymagyar Internetben, a Kurucinfó VS Tomcat vitában Polgár Tamás kijelentette Novák Eődről, hogy ő maga a Kuruc.info (fő)szerkesztője. Tomcat megnyilvánulása nem lehetett minden alap nélküli, hiszen maga is szerkesztette…..
NRG44 2010.12.22 18:46:52
@Jerky_Maistro: a jövőnk info, a kitartas.hu SEM kuruc párti, általában a nemzeti szocialisták azt mondják, ne szavazz senkire. Dehogy nyilas a jobbik, ez nettó baromság. A jobbik egy horthysta párt.

elégedetlenek/fitymátlanok : bazzeg, ha nem tetszik, ne nézd, tudod, a hardcore hetihetes rajongók is mindig aszondják, mikor magyarázzák nekik, miért nem jó nézni azt... klikkelj tovább, az meg ne zavarjon, hogy más nézi, mi vagy te, cézár, hogy megmondd midnenkinek, mi a helyes?

Előbb lesz a zsindex betiltva egyébként, ne aggódjatok. Aluljáróba se mehettek már, ti máshoz is nem értő fikagyárosok, mióta rendet teremtenek... ez a bekezdés külön a fizetett kommentelőknek szólt... :-)

És lesz itt még nagyobb rend is, ahol még pilu féle kultúrmocsok se nagyon fog teret kapni...
- mondta az úriember, majd orronfejelt, és elsétált.Helyszín az Oktogon, éjjeli 1.Előzmény nem volt...
Paul W. S. Anderson jelenleg a Resident Evil bevételi mutatóit lesi, közben pedig A három testőrt forgatja. Hivatalos képek ugyan még nem érkeztek a díszletek közül, ám néhány lesifotó azért felkerült a netre. Logan Lerman játssza D'Artagnant, Orlando Bloom Buckhingam hercegét…..
NRG44 2010.11.14 10:28:37
@Nagykócsag: néhány marhaság, amire átírtak néha ezt azt, és nemiscsak ebben, igaz, nem az eredeti sztorit, de a valódi sztori bizonyos elemeit tartalmazta. Az pl ilyen, hogy nem minden filmben 1éertelműen gonosz a Milady... xD
Fogadjatok el néhány jótanácsot...   „Nem szerencsés, ha a nyúl a rókától várja a csókot.”   Alaposan tanulmányozd a cég tulajdonosi viszonyait, mielőtt egy céghez pályázol! A tulajdonos személye ugyanis meghatározza a cégkultúrát, így azokat a…..
Ratkó gyerek, vesztemre pedagógus vagyok (még). Sajnos mindig azt kellett tennem,amit a társadalom diktált, de a jelek szerint nem helyes módszerrel és nem jó eszközökkel.   Meg kellett születnem, jó tanulónak,példamutatónak kellett lennem, mert a családom szigorúan elvárta,…..
NRG44 2010.10.31 12:53:14
@_Molly: azok a pénzek nem a "jólétet" jelentik sok esetben, hanem a létet egyáltalán. Persze annak hasznosságát a neoliberálisok pont úgy ítélik meg, mint mondjuk egy Gulág parancsnok.
No, hát akkor üdvözlök mindenkit. Előre is szeretnék elnézést kérni mindenkitől, de ez az első, bemutatkozó hozzászólásom egy kicsit hosszú lesz. De ez nem fog szokásommá válni. :-) Nincs nagy tapasztalatom a blogírásban, de úgy érzem, először is illendő lenne néhány…..
Hampel Kati divatterzővel és exkluzív üzlettulajdonossal még tavaly találkoztam egy apróhírdetésben, a Magyar Demokratában. Rákerestem és megtaláltam a ruháit, amit váci utcai üzletéből megvásárolhatunk, ill. kölcsönzhetünk is. Az az igazság, hogy  a XIX. század és a…..
NRG44 2010.10.29 06:41:37
@tundeszasz: ez a nem magyar nép hozzáállása, hanem a zsidóké, ellenség számukra nem csak a magyar, hanem bármilyen egyéb nemzet kultúrája, mert az tartást ad, ellenállni nekik. Élősködők.
Unom az ittlétet. A szagtalan, íztelen, sőt ízetlen tömeget. A személyiséget mellőzö, megfáradt, kiélt embertömeget. A mellkitevős, vagy épp farkamutogatós ostoba nőket és férfiakat. Kevés itt az érték, egyre kevesebb....S vagyunk páran, normális, értelmes emberek, akik franc…..
NRG44 2009.06.28 06:11:55
@S.F.: ez nagy szó, hogy egy nő egyetért atro-val. :Ö
NRG44 2010.10.29 06:09:13
@kolerka: mire nem jó a radar, újabb darab a pázzölbe, ezúttal egy tipikus set :szerinted ako' férfit átverni az úgy okééé?

én a helyében meg se házadodnék eleve, vagy csak kemény szerződéssel, úgy, hogy külön névre lenne véve onnantól még egy fogkefe is. macerás, de később jól jön

ti feministák amúgy meg nem is vagytok nők, hacsak ezért nem ;-)
A tizenkilencedik század végére a britek az ismert világ minden részébe eljutottak. Én meg már megírtam a sötét foltból, táguló-szűkölő fellegváram repedt kis bürójából, hogy aki Polanskit bántja, magát az Istent bántja, és nem örül neki, annyit elárulhatok. Akkor…..
NRG44 2010.10.29 05:41:35
@Csunderlik Peti: ez alapvetően a zsidesz szégyene, tekintve az előéletedet, libsikém... :))) remélem polákihoz MÁSban nem hasoníltsz
A negatív diszkrimináció, az esélyegyenlőség elvétele itt nagyon divat Magyarországon. Aki már elmúlt 50 éves és nem akarják semmiképpen sem alkalmazni, az miért nem mehet nyugdíjba? Vagy talán éhen haljon, mert nincs, aki alkalmazza?     Miért emelik fel a…..
NRG44 2010.10.27 19:02:03
@Zora.: a blog-téma szemszögéből nézve, a magyar mg, a magyar könnyűipar, a magyar termőföld, a magyar bankok, biztosítók, a magyar kutatás-fejlesztés (pl magyar optikai művek helyett gagyi pláza) direkt kijátszása kvázi fillérekért, szóval jó ez a film. Ez tényleg háború, és alapvetően ezt nyögjük máig mi munkavállalók, is.

Aztán meg lesünk, hogy mondjuk vidéken nincs munka, sőt, pl Tatabányán sincs igazán (az én tapasztalatom), vagy ha van(meddig is?), hetvenpárezerrel szúrják ki a szemünket a modernkori-gyarmatosító IDEGENEK.

www.demokrata.hu/heti-hir/majorok-es-hundianok-koldulhatok-e-becsben

http //www.demokrata.hu/heti-hir/koldulhatok-e-becsben
http //www.demokrata.hu/heti-hir/koldulhatok-e-becsben-1
Hát basszus! Napok óta gondolkodom, hogyan is nevezzem azokat a férgeket, akik roppant kegyetlenséggel teszik tönkre a lelkünket, és most egy pillanat alatt megvilágosodott az elmém: ők az intim fasiszták. Életemnek egy bizakodóbb időszakában már illettem őket ezzel a…..
Subba A Windovws segéd 2010.03.08 11:00:00
Azért tök jó, hogy a retardáltak is "vállalkoznak", ez a honlap is nagyjából a SoDI féle szintet hozza, forduljatok hozzá bizalommal! Természetesen autoplayre van rakva valami borzalmas lakossági trance rádió, ne lepődjetek meg.  ..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Hölgyeim és uraim!Jön a radikális adócsökkentés! Remélem, hogy a kedves olvasó radikálisan pozitív mérleggel fog kijönni ebből, a többieknek pedig ... kitartást!-Marad a szuperbruttósított adóalap, vagyis az adót a bruttó bér 1,27-szeresére vetik majd ki. -Az…..
T. Cím! Egy fórumon akadtam az Önök címére és szeretném megosztani a tapasztalataimat. Borsod megyében dolgozom egy amerikai multinál, aki nyomtatott áramkörű elektronikai eszközöket gyárt. Jelenleg közel 10 ezer dolgozót foglalkoztat, más megyékből is. Műszakonként több 100…..
"Tisztelt Bíróság! Édes Anna esetében nem szokványos gyilkossággal állunk szemben. Látszólag semmi indítéka nem volt megölni munkaadóit, ám – a szakértői ...""Tisztelt Bíróság! Alulírott Kiss Endre Farkas (111. Budapest, … alatti lakos) a Fővárosi…..
Orbán Viktor egy vidéki lakossági fórumon kijelentette, hogy amennyiben pártja kormányra kerül, legalizálja az otthoni pálinkafőzést. Ezzel gyakorlatilag elkötelezte magát a messze legtöbb közegészségügyi és társadalmi ártalommal járó drog szabályozásának liberalizációja mellett. Alapvetően lehetne…..
Az Auchan nem bírta a nyilvánosságot, a számonkérést, az "igazságot" és letiltotta az Auchan Magyarország facebook oldal üzenőfalát. Dél-délután óta folyamatos a cenzúra, de a cég környezetpolitikájával elégedetlen facebook használók bírják a strapát és ha nem…..
Egy nagyon érdekes MTI-hír született meg pénteken, melyről nem olvashattunk az Index-en, az Origon, vagy éppen Magyar Nemzet Online-on. Pintér Sándor belügyminiszter pénteken meglátogatta a Teleki téri piacot (melyről szép hosszú riport készült), majd részt vett a a Szolgálati…..
Tisztelt Munkahelyi Terror! Tanácsot szeretnék kérni. 2007 decembere óta dolgozom ugyanannál a cégnél. A fizetésem nem változott ezalatt. Alapfizetés + délutános pótlék 14 órától (ha délutános vagyok) + a hétvége túlórában elszámolva. Múlt héten úgy döntött a vezetés,…..
NRG44 2010.09.17 04:06:31
@Ladyb: méghogy ne maradjon otthon a nő a gyerekkel semeddig, mi vagy te egyáltalán, szerintem nem is anya szült téged!!! biztos hr-es vagy ...
Nos, akkor elmondanék egy igaz történetet, ami egyik álláskereső ismerősömmel esett meg egy tehergépkocsi-vezetői állásinterjún. Tehát még egyszer kihangsúlyozom, hogy a történet nem a rádiókabaré legutóbbi adásából maradt ki, hanem a valóságban történt…..
 „A magyarság önpusztítása az anyaországban 1958-ban kezdődött, igen tevékeny pártállami ösztönzéssel. Nem kell ennyi rengeteg gyerek! - adta ki az ukázt agitprop hadseregének a politikai hatalom 1957–58-ban, éppen amikor a születésszám elégtelenre váltott. A…..
Tisztelt Barátaim, Sorstársaim, Együtt Gondolkodók, és esetleg Cselekvő Magyarok!  Dobrotka Béla vagyok Kaposvárról, és mint tudjátok, leálltam a cselekvéssel. Viszont a nemzet sorsáért, sorsáról való gondolkodás nem szűnt meg. Levegőt kellett vennem, és közben egy…..
NRG44 2010.08.22 20:58:07
@Zzoorroo: mit ugatol te a judapesti buleváron, mihaszna. Életedben nem dolgoztál semmit. Mert becsületes munkával ZSIDÓ még nem szerzett SEMMIT SEM!