Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bagaba

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt már régen megszokhattuk, hogy a technikai dolgok mindíg fejlődnek, aki pedig lépést akar tartani a korral, annak fejleszteni, cserélni kell. Mondhatnám, ilyen ez a filmszakma... :) Alig fél éve még így nézett ki a "kameraraktáram". Főleg videokamerákból állt. Mi…..
  Nem sokszor tud olyan képi világot produkálni a szokásos esti híradó, hogy el kelljen kapcsolnom. Valamelyik nap viszont, amikor kistotálban sugározták, amint egy póznához láncolt, a vöröslő iszapban csatakosra ázott, habzó szájjal vonyító-vergődő kutyát két ember…..
English versionÖnkénteseket keresünk!A Kristály-völgy Egyesülethez nagyon sok ruhaadomány érkezett a vörösiszap-károsultak részére. Annak érdekében, hogy a kolontári, devecseri és somlóvásárhelyi lakosok könnyebben meg tudják találni a nekik megfelelő ruhát, szükséges…..
Az A-Team avagy Szupercsapat moziváltozta 2010-ben kerül mozikba, és pont olyan lesz, mint a sorozat volt, csak sokkal látványosabb.  ..
Bagaba 2010.01.12 15:03:19
Most szombaton lesz az RTL KLUB-on a Die Hard első része, avagy magyarul a Drágán add az életed 1988-as klasszikus akció műremek Bruce Willis főszereplésével. A film cirka 21 évvel ezelőtti, azokból az időkből, amikor még Bruce-nak volt haja, és viagra nélkül is állt neki a…..