Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemnagyember

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2015.06.07 08:15:13
Motorozz négy keréken! A legőszintébb, legjobb visszajelzést egy kisgyerek reakciójából látjuk. Ott nincs irigység, se mérlegelés, hogy most ennek szabad-e örülni, vagy le kell-e nézni a másikat, netalán utálni kell-e az illetőt. Kisgyerek nem tetteti, mint egy szomszéd a…..
Belsőség Heti merítés 2015.04.26 09:22:56
Kis fehér nyuszi nagyot ugrik! Olyan autót szerettem volna amiből alig van, koránál és típusánál fogva is, sokan lebeszéltek terveimről, de nem hagytam magam... Gizi - az OROSZ technika átka Ajtózárak tönkrementek, a hátsó ajtó lakattal volt lezárva. Oldalsó ajtó…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Jó napot kívánok Tisztelt Munkahelyi Terror!   Felmerült egy ilyen…..
Üdvözletem mindenkinek!     A következő történetet szeretném megosztani veletek, ami arról szól hogyan nem váltam terror áldozatává illetve betekintést enged egy nevetséges szakma belső bugyraiba, a vagyonőrködés lesz a téma. Amit tudni kell rólam, 34 éves, diplomás…..
nemnagyember 2014.02.23 14:01:34
@Virgo1975: Nem, ha nem velem történt volna meg, el sem hiszem. A csajnak fel voltak sorolva, milyen kérdéseket kell feltennie, bár ha betanulta volna, a második mondatánál levágom, fingja sincs arról, mit beszél.
nemnagyember 2014.02.23 14:05:13
@Szumátriai Patkánymajom: hát igen. Ha én megadom valakinek a tiszteletet, akkor legalább ajánlja fel a tegeződést, utána tegezhet. Ő talán 22-24 lehetett (pontos korát a vakolat miatt nem tudtam megítélni), én pedig 35 éves, akinek nem az út széle volt az első munkahelye.
nemnagyember 2014.02.24 07:08:24
@tff: jelenleg műszaki szolgáltatást végzünk élelimiszerboltok, élelmiszeripari üzemek felé. Kérdésedre válaszolva: ők kerestek meg, nem én kerestem munkalehetőséget, ezért rágtam be az eljárás miatt. Tárgyaltál már valaha olyannal, akinek semmire nincs felhatalmazása?
Időnként előkerül a téma, hogy mennyire vezetnek szabályosan és biztonságosan azok, akik megkülönböztető jelzést is használhatnak, ha az egyébként nincsen bekapcsolva. Ilyenkor ugyanolyan résztvevők a forgalomban, mint bárki más, mégis én legtöbbször igyekszem őket…..
Az alábbi képeket Szentgyörgyi László töltötte fel a Facebook oldalunkra, Július 30.-án. Köszönjük. Őszintén bevallom, hogy ennek az autónak a létezéséről sem tudtam. Már eleve a tény - egy Škoda kisbusz,amit a szocializmus idején raktak össze és én semmit nem tudtok…..
A helyi tuning szokásoknak alávetve. Egy kicsit Star Wars-osra sikeredett, de nézzük el nekik. Nem tudom, a tetőn lévő szélterelő milyen célt szolgál a fogyasztás növelésén kívül. Rácser. Csillagok, Mercedes jelvények, csavartküszöb. Fantasztikus...
Belsőség Heti merítés 2012.04.01 10:50:00
Keressük a következő áldozatot tulajt. Egyetlen olajcsere amit csináltam 50000 km (!) múlva és mégsem hiányzott belőle egy dl sem, pedig Németországot jártam vele nem kis sebességgel (150-160km/h). A turnébusz. A történet ott kezdődik, hogy barátaimmal (19-23 éves kori…..
Antal levelével kívánunk nektek boldog újévet, talán már mindenki felébredt és magához tért a tegnap éjjeli fékevesztett autóvezetéstől mentes bulizás után. Igen szórakoztató történet, bár beküldője valószínűleg nem minden pillanatát élte meg móka és kacagás…..
nemnagyember 2012.01.01 17:29:23
@''autónepper.'': Tudod, mi a különbség a vok és a vagyok között? Az agy!
nemnagyember 2012.01.02 06:09:44
Dömsödi belépett a Magyar Autóklubba, ahol a tagok drágábban kapják az akkumulátort, mint bárki az utcáról. Mai cikkünk blogposztja...
nemnagyember 2011.10.25 18:17:49
@Gyurma73: biztos igazad van. De tudod, ha rendőrt hívsz, a telep összes dolgozója ellened vall. 17 évesen Te is biztosan betéve tudtad az összes hazánkban futó gépjármű műszaki adatait, rajzait, hogy ekkora arcod van. Trollkodj tovább, én nem adok többet enni.
nemnagyember 2011.10.26 05:51:55
@Gyurma73: elolvastad egyáltalán, amit írtam? Nem levettek, hanem megzsaroltak, a forgalmit visszatartva. Kérdezek tőled: mennyire volt gyakori, hogy első kerékre fog a kézifék? Az autószerelők rémálma vagyok, mert itthon javítom, amit kell. Csak műszakira adom szerelőnek a kocsit. Mellesleg pont autószerelő ismerősöm szaltózott egy C5-el, mert kézifékkel akart megfordulni a hóban.
..és valóban. Gyermekem, ha az ándörgráund sorozaton nőttél fel, akkor megtaláltad AZ AUTÓT, amellyel tarolhatsz.Egyedi optika, fiatalos megjelenés! sport gátlók-rugók, sport légszűrő, 17colos kerekek peres gumikkal. (80%-os)Komoly riasztó, beépített mélynyomó. A…..
autózz! Kis kerékpároshatározó 2011.09.09 08:21:00
Örök viták tárgya az autós-kerékpáros viszony, holott nem ellenségeskedésről, hanem partnerségről kellene, hogy szóljon. Való igaz, messze vagyunk Hollandiától, de nem gondolom, hogy zsigerből kellene utálni a kerékpárosokat autósként, főleg, hogy sokan használják mindkét…..
nemnagyember 2011.09.10 09:28:33
@vuk_: megnéztem a blogodat, egy kissé elfogult vagy. Az autót zebrán áttolni? Ha nem egy FIAT-tal illusztráljátok, hanem Toyotával, jobb lett volna. Így azt hihetjük, hogy elromlott az olasz megbízhatóság mellszobra;) Legalábbis segíteni kell a balra kanyarodásban;)
nemnagyember 2011.09.12 21:22:47
@higany1971: erre reagáltam vuknak, persze szóra sem méltatott, mert nem szidtam előtte a bicajost, amiért nem segített szegény lerobbant FIAT-ot áttolni;)
Amikor Bandi elkészítette azt a (nekünk) publikus Google-táblázatot, amibe be kellett írnunk, milyen járművet viszünk majd Tökölre, milyen a kg/LE aránya, és mit tud százon gyorsulásban, én az esélytelenek nyugalmával rakosgattam be az adatokat. A szerkesztőségben közel nincs…..
Sokféle érdekes, "kreatív" és pofátlan parkolást láttam már, de ilyet még nem, mint amilyet Gontar küldött. A fehér Rover vezetője egész egyszerűen úgy gondolta, hogy ha nincs hely, akkor jó lesz keresztben az utca közepén. Talán el is lehetett férni tőle, gondolta,…..
nemnagyember 2011.08.29 14:24:06
@Gea (az igazi): Ahogy elnézem, a piros Suzuki mozgásban volt, az orra ugyanis takarja a kék autót. De a kék mitől lett szürke?
autózz! Figyelmetlen parkolás 2011.08.12 09:40:00
Ma sikerült kicsit elrontanom a dolgokat, és már egy megjelent levelet újra kitenni. Szánom bánom a bűnömet, így azt töröltem, és most jön egy másik poszt. Köszönet Xaba99-nek az észrevételért. Az anyagot catus küldte, akit már többször megszivattak mások a…..
nemnagyember 2011.08.13 06:54:53
@mekeke: nekem volt mindkettő, de egyiknek sem sajnáltam az ajtajával horpadást készíteni a rám parkoló kocsijára.
Előfordulhat valakivel, hogy menet közben romlik el az autója. De szerintem alapvető, hogy ilyenkor a lehető legrövidebb idő alatt eltávolítjuk az útból vagy legalább kitoljuk a lerobbant kocsit a szélső sávba/járdára. Egyrészt feltart másokat, másrészt balesetveszélyes is.…..
Jajj,de csúnya! Sör és autók? 2011.07.04 17:26:00
A kettő együtt soha nem ment. A Carlsberg emberei mikor azt a mondatukat alkották, hogy "If Carlsberg made cars.." (Ha a Carlsberg autót épített volna..), gyanítom, nem épp ilyen végeredményre számítottak. A cork77 által küldött Calibra (már megint, igen) egyszerűen…..
Egy gyors körkérdés, egy kép.JDCS vagy sem az Audi Coupé ún. Cookie Cutter (aka. sajtreszelő) felni? (Balra a még piszkos darabok, amik olyanok lesznek, mint a jobb oldaliak.) És akkor is csúnya, ha ez a Polora megy reá?(egy gyors fotosopp by Rocko)Véleményzivatar minden moderációt…..
Újra trendi magyarnak lenni! Már a szlovákok is magyarnak állítják be paradicsomukat. Ezzel bizonyára óriási sikereket fognak elérni mind az anyaországban, mind nálunk:Úgy tűnik engem megtalálnak az álmagyar termékek, már küldtem be párat. Most újabb gyöngyszemet találtam.…..
Jajj,de csúnya! Re: Zöld Pont 2011.04.04 14:21:00
Úgy látszik, előbb vagy utóbb minden tuner megunja az erősen kusztomizált autóját, és másik alany után néz (vagy megjött az esze). Esetünkben a már indulásunk után kicsivel megjelent Zöld Pont került fel a hahura. Anyagi gondok miatt eladóvá vált szeretett autóm. Nem hölgy…..
Cork77-től érkezett ez a piroska. Aki megfejti, megkapja ajándékba Dolly Rambo legújabb Maxi CD-jét! Nem lesz egyszerű. Nagyon nem. ..
nemnagyember 2011.02.14 12:34:44