Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Székely Endre

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az idei divatminta a kockás Az olasz-japán ellentét régi, tudja minden kiskölyök, hogy a szájkaraténak fájdalmas a vége. Jobb is, ha nem háborgatjuk a látszólag nyugodt viszonyokat – senki sem akar önként kapni a szájára. A kocsim olasz, igazi kis vacak, ha fennhéjazni…..
Székely Endre 2009.05.15 14:52:20
@Ubul1: A régi Pandát itthon is forgalmazták talán '95-ig, még az 1.0 FIRE motorral (nekem '92-es van), de Szicíliában a bérelt kocsink 2003-ban egy zsírúj kockapanda volt. Isteni volt a sok műanyag gimb-gömb kocsi között egy jó kis pléhvel gurulni, aminek még szinte új szaga volt. És ez az érzés most is szuper!
Az utolsó pillanatig azt hittem, a Critical Mass már nem tud meglepni, hogy az évi kétszeri bringás felvonulás minden jellegzetességét ismerem. Beszámoltunk már arról, hogy a több tízezres demonstráció a legfeszültebb időkben is politikamentesen zajlik, hogy a felvonulók olyan…..
Székely Endre 2009.04.20 08:18:20
@totyatotya: Hát az autóipar híresen újrahasznosító, mint ahogy a petrolkémia is: vannak ezek a gigantikus szmogfogó hálók, amiket kifeszítenek a városok fölött, és az összeszedett szmogból kerozint gyártanak. Az újrahasznosítás természetesen hulladékenergiát termel, amivel visszahűtik a sarki jeget. Minél többet körözöl a Roosevelt téren, annál jobb lesz a jegesmaciknak!