Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csirkepogo

1 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Dopey 2011.04.16 18:08:22
csirkepogo 2011.04.16 19:09:25
Tippeljétek meg, mennyi bort ivott naponta egy középkori dolgos parasztember, nos? Hát bizony annál is többet. Megkockáztatom, hogy ha mi ebben a cudar egészségtelen modern világban annyit tolnánk, tuti nem élnénk tovább, mint egy középkori…..
Minden valamirevaló cégnek van vállalati indulója, mi megtaláltuk az alkotást ami legjobban kifejezi a mi létünket. Ellenben azok akik eddig bármi jót gondoltak rólunk és az összes rokonunkat is megkérjük, hogy ezt ne nézzék meg, többiek pedig: Klikk a ide!    ..
Van ugye Kertész, hazánk kiváló Nobel-díjasa, aki egyfelől – szigorúan irodalmi, esztétikai szempontból – nem annyira kiváló, cserébe viszont nem is annyira hazánké. Amennyire igaza van abban, amit mond, annyira nem kellene ezt hangoztatnia, akkor, amikor egy nagy…..
csirkepogo 2009.11.14 13:13:34
Valljuk be őszintén, hogy az élelmiszerek szempontjából ma Magyarország jól áll. Persze most tekintsünk el attól, hogy az ócska minőség marad itthon, a többi pedig megy külföldre. Ettől még nem hal éhen az ember.Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy nem is olyan rég még emberek…..
Minél nagyobb a biciklisek száma, annál kisebb az esély arra, hogy balesetet szenvedjenek, hívta fel a figyelmet Mikael Colville-Andersen filmrendező, fotós, és a Copenhagen Cycle Chic című népszerű kerékpáros blog szerkesztője, aki Dánia biciklis nagyköveteként járt Budapesten az…..
Subba Keddi jizz 2009.08.18 08:10:00
Milyen gagyi pornócska került elő! Biztos tele van ultra szövegekkel, csak valahogy most nem akartuk leterhelni a lelkünket ekkora szarral. Jóóóóóááááááájj!  ..
Esküvőkre, legénybúcsúkra vagy szülinapokra ajánljuk Pálóczi Antal adását. Igazi bulis figura! HÖLGYFOLT és SZŐRSZERKEZET, végállomás!Nudista strandonSzeretnéd, hogy megkívánjalak?  Növessz buja ősi kellemet!  Érett nővé érjél meg megint!  Ne maradj…..
Már régóta gondolkodom, hogy ha egy igazi álombandát kéne összeállítanom, az egyes hangszereken kik játszanának. Ebbe az álmodozásba most titeket is szeretnélek bevonni. Az elkövetkező napokban az egyes zenekari tagokra (énekes, gitáros, basszusgitáros, dobos, billentyűs,…..
csirkepogo 2009.08.03 23:59:55
Half Pécs Squad "A Tarantino-mozi" 2009.07.28 19:00:00
Gondolom a mai mozis személyiségek között megbújó, talán a filmes „Esterházy” névvel méltán (vagy esetleg méltatlanul) illethető Quentin Tarantino-t nem túl sok mindenkinek kell bemutatnom. Elég csupán annyit mondanom, hogy „Tudod ő rendezte a Ponyvaregényt meg a…..
A banán felnyitása két táborra osztja az embereket: az egyik csoport a száránál nyitja fel, a többiek pedig a másik végén. Vannak, akiknek újdonság, hogy a másik végén is fel lehet nyitni, és még Youtube videót is csinálnak erről a revelációról: A magam részéről azok…..
Apokalipszis: görög eredetű szó, jelentése: kinyilatkoztatás, megnyilatkozás. Mai jelentése: világvége - amely az "apokalupsis eschaton" kifejezés rövidüléséből származik (szó szerint: kinyilatkoztatás a korszak végéről). A korai zsidó és keresztény irodalomban és…..
Bizonyára sok olyan dolog van, amely egy jól működő piacgazdaságban természetes, azonban egy átlagos, közép-kelet-európai országból jött ember számára mégis meglepő. A pénzkezelés Finnországban biztosan ilyen. A számlaadás vagy esetleg a bankkártya használat a finn…..
Mai posztunkat modoros művésznevű tchabeenak köszönhetjük: örömmel látom, hogy mások is ráéreztek embertársaink elemezgetésének gyönyörűségére. A fiatalember valamin módfelett feldühödhetett, mert hirtelen írt nagyon sokat, helyenként kissé szétszórt stílusban.…..
A jó ideje futó, angliai "Talk to Frank" drogprevenciós kampány legújabb reklámjában azt mutatják be, milyen hatással van egy ártalmatlan füves cigi elszippantása a célszemélyre. Sok hasonló filmet láttunk már, de ezek közül nekem ez kifejezetten tetszik, mert egyszerre…..
csirkepogo 2009.02.27 12:30:17
Dani fedőnevű munkakerülőnk nem csak azért kedves a szívemnek, mert két suliba is együtt jártunk, hanem azért is, mert elküldte a Flash Tron linkjét. Aki látta a Tron című, ősrégi számítógépes sci-fit, annak nem lesz új a feladat: egy fénymotorversenyben kell helyt állnunk.…..
Mandiner blog Melegséget! 2009.01.11 08:01:00
 Tegnap este egy férfi ült a szomszéd autóján. Bólogatott a feje. Ápolatlanul, részegen vonaglott ott. Tettem egy kört, mert nem mertem hazamenni. Az utca sötét volt, a ház is. Az ismeretlen pedig épp a kapunk előtt támasztotta az autót. Attól féltem, hogy leüt, vagy…..
Jó film a Világok harca, Tom Cruise valószínűleg az első szcientológus brosúra átlapozása óta ilyen főszerepről álmodott, Steven Spielberg meg végre elérzékenyedés nélkül rendezhetett szélesvásznú népírtást. Meg is hozta a sikert a Tv2-nek, még a Celeb vagyok, ments ki…..