Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wankelfun

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... pénzből kevés, pofonból sok. És látogatóból? A tények makacs dolgok, nem engednek, ott vannak és közölnek, leírnak, elborzasztanak vagy örömöt hoznak. Majdnem, mint a szaporafosás. Mi pedig fostunk, szavakat, mondatokat, gondolatokat. Formáltuk magunkat, kicsit tán nőttünk…..
Úgy tűnik a Suzuki, a Ford, a Volkswagen, a BMW és a Volvo értékesítői már beletörödtek a válság megváltozhatatlanságába. Vagy annyira profik, hogy azonnal levették: a független piackutató intézet próbavásárlói mind csóró főiskolások, Armanijuk kölcsönzött, szakálluk…..
Belsőség Kalasnyikov 2009.03.24 00:00:00
"7,26 milliárd forintot költene 7700 elavult Kalasnyikov modernizálására a Honvédelmi Minisztérium (…). A tervek szerint elsőre 110 gépkarabélyt szerelnének fel modern, éjszakai célzó­be­ren­de­zé­sek­kel és irányzéklézerekkel, illetve taktikai…..
Belsőség A bika nem térdel le 2009.03.13 21:01:00
El-eltűnik egy kis időre a blogról, de a felszín alatt ott lapul, pulzál a V12-es. Úgy tűnik, a Lamborghinit eddig elkerüli a válság, Genfben bemutatták a Murciélago SV-t. Az SV a Superveloce (szupergyors-ként fordítható) rövidítése, jellemzően az erősebb, még durvább…..
wankelfun 2009.03.14 16:38:13
www.youtube.com/watch?v=CyJvgnP9-vA
Na, valahogy Így kéne azt a lambo-reklámot megcsinálni...
Hogy én ezt a klipet hányszor néztem meg...