Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stepy

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szófia bejelentése után valaki tisztán…..
stepy 2009.04.07 20:02:04
@Bummer: Akkor már csak grafikus formába kellene ölteni. Megcsináljam vagy te fogod?
A jutalom miatt meg majd kérünk "segélyt" Bajnaitól.
Ha nem ad, mert nincs pénze, akkor mondjuk neki, hogy segítettünk pénzt spórolni! Egy MSZP-s kampánykiadás miatt jelentős összeget megspórolhatnak az új logóval!
Vagy írunk egy EU-s pályázatot, hátha nyerünk is, és akkor jön a logóval a lóvé bajnaitól. Persze ahhoz, hogy adjon pénzt sokat vissza kell neki feketén adni, de nem baj. Próba szerencse. Csak az a baj, hogy nem tudom hány millió kéne neki zsebre a pályázat elnyeréséért.
stepy 2009.04.07 20:18:19
@Szorgos Lajhár: Én ma délután azon gondolkodtam, hogy össze kellene mixelni egy DJ pultnál az MSZP 2006-os kampánydalát az Internacionáléval, és ehhez egy jellegzetes magyar ünnepeken gyakran használatos zenei aláfestést is kellene néha-néha alkalmazni/belemixelni.
Ez lenne a modernebb Internacionálé, hiszen már a XXI. században vagyunk. Meg kellene értetni az MSZP-vel, hogy ha akarnak a hagyományokhoz annyira ragaszkodni, mégiscsak jobb lenne modernesíteni az Internacionálét. Hátha akkor Gordon is szivesebben énekelné...)))
Ébredj Magyar Érdekes elmélet! 2009.04.01 12:51:00
Érdekes elemzést tett közé a minap AZ International Correlation Resource> Center (ICRC), amit legjobban talán Nemzetközi Összefüggéskutató Intézetként>  (NÖKI) lehetne lefordítani. Az Intézetet 1979-ben hozták létre kanadai> Montrealban, hogy a számítástechnika…..