Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Üvege$

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Motospeed billentyűzeteket eddig nem ismertem, és ez nem véletlen. A hozzám került példány a szűzkeresztségben a K70-es nevet kapta, és a gyártó azt ígéri, hogy nagyon sok leütést kibír, miközben nagyon szépen világít. Mind a két állítás igaz, de nem úgy, ahogy azt a kedves olvasó gondolja. A…..
Sokan nem gondolnak rá, pedig számos olyan kérdés van, amit nem kérdezhetnek meg egy állásinterjún. Mutatjuk, mire nem kell válaszolnod...
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
  Van ilyen ember, és ez most nem poén, nem kamu. Nem lájkvadászat. Milyen lehet az élete? Van neki valódi élete a Facebookon kívül? Mi lehet ott? Sivárság. Mit tesz a fotóival? Mit? Megnézi. És? Megmutatja egy embernek? Kettőnek? Kinek? Nincs jelen az igazi valóságban, nincs…..
Üvege$ 2015.11.08 13:02:28
@totii: Bennem is pont ez a kérdés merült fel, hogy kit is parodizál ki? Az parodizál akiről a paródia szól, esetleg valóban felmerült a szerzőben a gondolat: Hogyan is tudnám megszólítani azokat az embereket akik még nem regisztráltak?

Én regisztráltam, van egy csomó kapcsolatom, akiket elérek ha a szükség úgy hozza. Persze nem a FB-on, hanem az egyéb FB-on listázott elérhetőségeiken...
Eddig nem látott új műfajt vezetett be az MTV Híradója szombat este: az internetes hírportálok hírszerkesztéséről szóló szubjektív jegyzetet. Miután a Híradó egy részletes, hatperces beszámolót adott arról, hogy a Moody's hitelminősítő javított Magyarország minősítésén…..
Üvege$ 2014.11.09 20:00:59
@Lieutenant Bona: Ha esetleg elolvastad volna a korábbi bejegyzéseket is, feltűnhetett volna, hogy az általad is hiányolt hírről minimum 12 órával korábban beszámolt számos nem kormányközeli médium is. Többek között az Index is.
Úgy látszik téged is már megvettek és te is csak az ő szavuk hallod meg...
Amikor ott fekszel vérző fejjel a langyos aszfalton, és érted jön vijjogva a mentő, rohadtul mindegy, kinek volt igaza. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
Üvege$ 2013.11.08 22:40:59
@Kapitány_1: A Bozsik az egy olyan fotballista féle lehet, mert a honvéd pálya is a nevét viseli...
;o)
Úgy szeretném kitörölni az emlékezetemből azt a félórát, amit a Tv2 új Bűnök és szerelmek című sorozatával töltöttem, de nem lehet. Minden egyes képsora örökre beleégett a retinámba, kezdve a Bodzás klán fejét szórakoztató Blikk-pucérnő Larion Zoé majdnem kivillanó…..
Üvege$ 2013.01.08 11:46:04
@sixx: Nagyon remélem, hogy bevállalod, de azt is, hogy hamar okafogyottá válik a vállalás...
Üvege$ 2013.01.08 12:35:55
@dr. beavereater: Engem elszomorít, hogy abban a műsorsávban amikor még kiskorúak is simán beleszaladhatnak ebbe a rettenetbe, ilyen gyomorforgató műsor megy.
Belsőség Lebuktam, beidéztek 2012.10.08 16:11:47
Piros zacskó várt szombaton az XR2-n. Egy pillanatra hátra is hőköltem. Mi van, már a külvárosban is bevezették a fizetős parkolást? Képtelenség. Ahogy ráncolt homlokkal kihúzom a papírost, még csúnyább szó üti meg a szemem: idézés. Kellett pár másodperc, amíg…..
TComment Volkswagent fillérekért? 2012.04.06 07:27:00
Mi sül ki belőle, ha a németek összeraknak egy boszorkányosan kifundált kisautót, és még olcsón is akarják adni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belsőség Ki volt az a barom?! 2011.09.21 06:20:06
Amit mi elcsesztünk, az el van cseszve és punktum. Ám ha a közlekedésről van szó, ez kínos és hosszú életű. Mai cikkünk blogposztja...
Sok megközelítésben lehet egy autó jó, ki ezt, ki azt szereti jobban. De mit szeretnének a Totalcar autós őrültjei? Mai cikkünk blogposztja...
Két héte tartották meg az LA Screeningset, azaz azt a szakmai bemutatót, amin a gyártó stúdiók az USA-n kívüli vevők elé tárták portékájukat, hogy azok a pilotok láttán válogathassanak közülük. Ezek az eseményen természetesen a Tv2 és az RTL is képviseltette magát, ez azon…..
Édes jó, Istenem, ha a görög éjjeliőrnek előre megmutatják azokat a, hogy is mondjam, hogy ne bántsak meg senkit hirtelen, nőszerű lényeket, akik rá várnak a Szerelem a legfölsőbb szinteken (sic) című műsorban, akkor kétszer is meggondolta volna azt a határozott főbólintást.…..
Üvege$ 2011.05.10 10:19:38
@orient: Nálad a pont!
Ön jó néven venné, ha a nappalijába bejönne a szomszéd Pistike távirányítós helikopterével, és lekaszabolná a kristálycsillárt, vagy benyúlna a hűtőbe és megenné a sonkát? Ugye kérdőn nézne? Esetleg akkor is ellenérzései volnának, ha Pistike pár év múlva a kocsiját…..
Üvege$ 2010.12.22 14:40:14
@Taro: A szándék még mindig a magán tulajdon védelme! Miértet ilyen esetben csak a tolvaj vagy jogtalan használó vizsgálja.
A tulajdonos a területét védte és nem akart ő senkinek kárt okozni. Ha végig olvasod a cikket, megtalálod: " A kitaposott földút fölé nagyjából hetven centiméter magasságban sárga szalagokkal jelzett drótkötélet feszített, amelyet behajtani tilos táblával is nyomatékosított."
Egy jó szemű Homár-olvasótól kaptuk a tippet, miszerint a Tv2 Tények című műsorának meg kellene változtatni a címét, mert amit bemutatnak, annak csak bizonyos százaléka tény, már ha egyáltalán. A tévében december 8-án sugárzott riportban például egy Lipótmezőn rendezett…..
Kedves rendőrbácsik! Ha az autós nem a neki kijelölt úton megy, hanem mondjuk a játszótéren át, ugye meg tetszenek bírságolni? Vélemények az azonos című írásunkról...
Üvege$ 2010.11.19 13:58:15
@Kuku: Van ennek az írásnak társadalmi haszna. Több agresszió a bringások ellen, akik ettől majd kevésbé mernek a letört tükrű autók elől meglépni, mert nem tudhatják ki nyit rájuk ajtót 10 méterrel később. Bár az is megoldás lenne, ha mindenkinek lenne kötelezője akit lekényszerítenek a szabályok a járdáról.
Belsőség A norma anyátokat, azt! 2009.09.09 07:02:00
  Az Európai Uniós szabályozások kivégzik az autórajongók utolsó bálványait. Halálsoron a szupersportkocsi, és a kéziváltó. Vélemények az azonos című írásunkról...
Üvege$ 2009.09.09 09:58:48
@Shadowbull: Akkor is Dr. Zergénél a PONT!!!
Kicsit körültekintőbben kellene egy ilyen cikket megírni. Vannak autók amiknek jó az eu norma vannak amiknek nem. A példának felhozott sportautóknak kifejezetten kedvez. Ha valaki beül élvezkedni egy ilyen járgányba, biztos, hogy a norma többszörösét képes megitatni az autóval...
Belsőség Anyám pedig megmondta 2009.07.14 22:42:00
2009-ben még mindig elég két ok ahhoz (papír és ceruza), hogy bárki bárkit büntetlenül feljelentsen, megkeserítve ezzel életét. Megértem én, hogy az ellenség vicsorogva kémlel a határ mögül és csak azt várja, hogy éberségünk meginogjon, na de ok nélkül az sem…..
Üvege$ 2009.07.15 10:59:12
@Faby: Az APEH szerint az!
Ha átszaladnak a haverok segíteni kivágni a kiszáradt fádat, már az is munkavégzés. Persze nem eszik ennyire forrón a kását, de járműveket berhelni ez irányú szakképesítés nélkül szerintem büntetendő lenne. Remélem a saját gyerekeiteket ütitek el az ilyen futómű cserés BMW-kel...
Miért van az, hogy amikor egy bankautomata beszippant egy kártyát, nem automatikusan a tulajdonos nevére postázzák (címe ugye van a rendszerben), hanem megeszik? Az MKB egy nyilván egyszerűen pótolható külföldi kártya láttán reflexből darabolt volna, de egy teljesen kamu fax…..
Üvege$ 2009.05.06 09:04:09
@ColT -- korbely.freeblog.hu/archives/2009/0: Telót hogyan töltesz ATMről? Én még egyiken sem láttam 220as csatlakozót!
Egyébként Ede vagy én tudom, ne is tagadd!
  És mégis mit gondolt, a mercis megijed, elszégyelli magát és hazáig hüppög? Hát nem.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Üvege$ 2009.04.15 09:23:49
@DonGatto: MacskaÚrnál a pont!
Az iszaposabb, vagy erős sodrású helyeken ez nyilvánvaló, de ott sem jó átkelni, ahol építettek rajta hidat. Például Szegeden. Szg majdnem normális állapolgár, de a fejébe vette, hogy biciklivel jár munkába, ami deviancia, ezért megbüntette a rendőrség. Úgy történt a dolog,…..
Üvege$ 2009.04.10 08:12:48
Nos, mea culpa.
plasma.szfki.kfki.hu/~csillag/kerekpar_kresz/Kerekpar_KRESZ.pdf

E szerint nem szabad a járdán kerékpározni, de ez még azt is állítja, hogy egyirányú utcában csak egy irányban szabad, pedig az már biztosan változott. Kéretik ennek fényében hivatkozni a linkelt pdf-re.
Gábor fiam meghalt éjfélkor szívinfarktusban! – írta blogunknak sms-ben id. Ocskay Gábor, az Alba Volán ügyvezetője. A klub válogatott hokisa harmincnégy éves volt. Az MTI hírösszefoglalója szerint a játékosokat és a vezetőedzőt sokkolta a halálhír."Gábor éjfélkor…..
Üvege$ 2009.03.25 08:46:59