Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BennyPP

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Engerland Csak a szokásos 2012.06.25 01:35:00
Roy Hodgson kapitányi kinevezésekor, a változatosság kedvéért, próbáltunk a pozitívumokra koncentrálni. Most ugyanezt tesszük, aztán osztályozunk. 5 ok, amiért jobb is, hogy kiestünk: Nem érdemelt többet a csapat. Angliát nem fogja olyan (megérdemelt) közutálat övezni,…..
Újra twittelhetnek a dánok, akiket az Eb alatt Olsen eltiltott a közösségi médiától. Bendtner például nem győzött hálálkodni a szurkolóknak a támogatásért, fényes jövőt jósolta csapatnak, a góljait fiának és a drukkereknek ajánlotta, majd bejelentette, hogy akkor most…..
Közeledik az új Smashing Pumpkins-nagylemez és mi sem jobb hírverés annál, ha Billy Corgan frontember szép lassan beleköt, akibe csak tud. Több interjút is adott az utóbbi időben, egyikben a volt zenésztársait szapulja, másikban pedig a Radioheadet kínálta meg pár keresetlen…..
Gabriela Cedillo a Transformer 3 forgatásán dolgozott éppen, egészen pontosan egy autót vezetett, ami a háttérben suhant el, és soha a büdös életbe' nem emlékeznénk rá, de szerencsétlenségére balesetet szenvedett, amikor az egyik autó elszabadult és belecsapódott az övébe.…..
1991. szeptember 24-én, ezen a napon jelent meg a Nirvana második, Nevermind című nagylemeze, amiről a korabeli sajtó először alig vett tudomást. Azóta viszont nem csak, hogy az akkori fiatal generáció meghatározó anyaga lett az album, hanem az igazi klasszikusok közé emelkedett a…..
Ha a hölgyet az óra járásával megegyező irányba látod forogni, akkor a jobb agyféltekédet használod.>Ha a hölgyet az óra járásával ellentétes irányba látod forogni, akkor a bal agyféltekédet használod.>>Néhány ember képes arra, hogy mindkét irányt felismerje, de a…..
Pontosabban az MR2 hallgatói szerint, az elmúlt 10 évből. Szóval tegnap délután az MR2 rádió egymás után leadta a szavazatok szerint összeállt listát, mely igen erős magyar hegemóniát mutat. Már nem találom az alaplistát, de kb. 1000 dalból lehetett választani, ráadásul egy…..
BennyPP 2011.03.27 20:38:01
@bélakirály:

Ha elszámolsz 10-ig, 1-től 10ig teszed nem 0-tól 9ig, ergó igen az ezredforduló is akkor volt, csak a 2000-es szám varázsa miatt 1 évvel korábban ünnepelte mindenki.
  Bár fenntartom, hogy Elvis Presley nagyjából ugyanazt jelenti a zenében, mint Marilyn Monroe filmművészetben, megismerve 56-hoz fűződő viszonyát, el tudom fogadni, hogy közteret nevezzünk el róla. Szavazni ugye itt lehet, hogy melyiket. Bár az 56-osok tere nem szerepel a listán,…..
A múlt héten posztoltunk egy figyelemre méltó grafikont a zeneipar haláláról, amit a Business Insideren találtunk, és ami néhány nap alatt bejárta az egész világot. Az igen szemléletes ábrát már rögtön megjelenése után rengeteg kritika érte, így nem is váratott sokáig…..
Bejelentették a 2011-es Balaton Sound első neveit. Az idén ötödik alkalommal megrendezett fesztivál idén is az elektronikára épít, ezért Zamárdi partjára hozza a hamarosan negyedik lemezét megjelentető bristoli Portisheadet (képünkön Beth Gibbons énekesnő látható), a szintén…..
A Super Bowl alatt sugárzott reklámok marketingértéke meglehetősen magas: hárommillió dollárért cserébe százmilliós nézettség, ráadásul a nagydöntő alatt az emberek kifejezetten szeretnek reklámokat nézni, így nem fenyeget az a veszély, hogy átkapcsolnak róla valami másra.…..
A január 15-ei tragédia mindannyiunkat lesújtott. Teljesen felfoghatatlan, hogy emberek haltak meg a West-Balkánban, és mérhetetlen részvéttel adózunk az elhunytak családjainak. Feldolgozhatatlan. Ezzel egy időben egy álomvilág is szertefoszlott. Az ítélkezés és felelősségre…..
B-oldal Legjobb beatbox EVÖR 2011.01.30 10:00:00
A hiphop stílus kicsit el van nyomva a B-oldalon, ezért most az alábbi videón látható Vin Diesel-hasonmással próbálok mindent helyrehozni. Elképesztő beatbox, játék és muzsika, avagy hiphop történelem 4 percben. ..
Viszonylag csekély azoknak a köre, akik (a) egyetemet végzett, huszon-harminc-negyvenéves emberek és (b) ott is voltak. Egy barátom véleménye olvasható alább, amivel én is rengeteg ponton egyetértek, különösen a végével. Ez a véleményblogom, és ezt a véleményt többre…..
Az üzenet elszomorító: ha valaki valami nagyot épít, annak az értékeire a magyar állam előbb-utóbb szemet fog vetni. Ebből sokan azt a következtetést fogják levonni, hogy Magyarországon nem érdemes építeni semmit. (Fotó: MTI) Tegnap a Sziget fesztivál szervezői és a…..
Ezt a cikket azért írom, mert a történtek fényében szükségét érzem az emberek felvilágosításának. Szakmai szemmel nézve egész más a történet, mint ahogyan azt a kommentelők java (tinik) látják, éppen ezért elsősorban nem is nekik szól ez a cikk (bár tanulságos), sokkal…..
BennyPP 2011.01.21 18:05:43
@cveki: igazabb alatt azt értem h az igazságot fedi. Mert szerinted mitörtént?
BennyPP 2011.01.21 19:37:15
@الله أكبر: persze hogy nem volt botrány, szimplán azért mert nem történt semmi. mellesleg 2004ben volt, és ott voltam
54 éves vagyok, tele életkedvvel és tapasztalattal. 8 -azaz 8 db- államilag elismert iskolai végzettségem van, a legmagasabb OKJ-s felsőfokú, egyik sem diploma.....ja és nincs nyelvvizsgám. Annak idején mi az oroszt tanultuk, de....ugyan minek? Ezzel senki sem törődött, hogy ennek a…..
Az RTL szappanoperája híres volt arról, hogy a sorozatban látható termékeknek nincs márkája, neve - a sör az Sör, a napilap meg Újság, nincs bozótmarketing, termékelhelyezés, a néző arcába belógatott cégtábla. Eddig, mármint, mert a Médiaszerencsétlenség blog kiváló…..
Ti elhiszitek ezt még? Ha esetleg nem volna világos, a MySpace.com-ról van szó. Még márciusban versengett időnként a címért a magyarorszag.hu, de azt legalább lecserélték, ha a zsenialitás szele nem is érintette meg őket. Miért szar a MySpace? Azért, mert rá van kattanva a fél…..
BennyPP 2010.11.03 19:38:04
Valóban szar, de hallgatható rajta a zene.

Ez itt az enyém:
www.myspace.com/redbennymusic

Múltkor akartam módosítani a designon, hátteren (ami csak úgy eltűnt magától) de nem tudtam, ugyhogy ez már az idők végéig így marad :D
A Youtube a világ legnépszerűbb videomegosztó oldala és a harmadik leglátogatottabb weboldal. Az oldalt 2005 februárjában alapította három korábbi PayPal-alkalmazott: Steve Chen, Chad Hurley, Jawed Karim. 2006 novemberében a céget felvásárolta a Google 1,65 milliárd dollárért. Az…..
A Fehér Ház, vagyis a White House, a világ legnagyobb hatalmú emberének, a mindenkori amerikai elnöknek az otthona és munkahelye. A Pennsylvania Avenue 1600 cím alatt elhelyezkedő épület kódneve az amerikai titkosszolgálaton belül Crown. A kongresszus 1790 nyarán határozatot hozott,…..
Papp Szabolcsról és zenekaráról már régen lehetett hallani, aminek megvolt az oka. A fiúk a koncertezésen és az új lemez készítésén túl egy rendkívüli meghívásnak is eleget tettek. Történt ugyanis, hogy idén tavasszal a zenekar meghívást kapott a kaliforniai Mojave sivatagban…..
BennyPP 2010.10.07 10:55:21
@guMe_e:

én társaság miatt mentem 1 zp koncertjükre nyáron, kurva jó volt és sokan voltak..
Ozzy Osbourne @ Papp László Budapest Sportaréna, 2010.10.04. Érthetetlen hogy sikerül összerakni a 61 éves Ozzy Osbourne-t az egyes koncertekre, de valahogy mindig sikerül. A Scream című albumát turnéztató egykori szakmunkástanuló egy jónak kis túlzással sem nevezhető koncertet…..
BennyPP 2010.10.05 22:04:41
@fraulein praxa: "nyomorból küzdötte fel ide magát. sokkal de sokkal nehezebb dolguk volt, mint a mai zenekaroknak"

próbálj meg ma befutni egy noname zenekarral hátszél nélkül akárhova..

amúgy jó a kritika, a Szabolcs megyei kitérés főleg :D