Regisztráció Blogot indítok
Adatok
flazz

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Ha azt akarja, hogy csigatestűre borotváljam magam, akkor ennek a kapcsolatnak nagyon hamar vége lesz, és mehet a kuponjaival, amerre lát” - Ákos utolsó története következik, melyben bemutatja egykori barátnőjét, aki nem csak a szőrzetétől próbálta megfosztani őt, de…..
„Kiszakította a szívemet a helyéről és a mai napig nem találom a helyes utat” - a lány csak játszik és ígérget, majd sebesen elhúz Franciaországba, maga mögött hagyva egy megsebzett férfit. A csaj állítólag nagyon sajnálja ezt az egészet és a műkönnyekből sincs hiány.…..
flazz 2012.11.23 12:54:28
Kemény reklámhadjárattal indult útjára Rod Stewart önéletrajzi könyve. A most megjelent, Rod: The Autobiography című írás promójában, ahogy az ilyen szokás, kiemelnek néhány szaftos részletet a nagyobb vásárlási kedv érdekében. Nos, Stewart nem fogta vissza magát. A…..
 Az alternatív államfő gondolatai Orbán Viktor legutóbbi blamázsával kapcsolatban, amelynek során az azerbajdzsáni kormánnyal közösen sikerült lejáratnia Magyarországot. Lassan rá kell ébredni, hogy a karizmája csak hazánkban működik és képességei alapján nem több, mint…..
flazz 2012.09.03 22:49:12
@DopeManTV: Sem a parasztsággal sem a munkásosztállyal nincs problémám. azzal annál inkább, hogy amit képviselsz az nem vezet sehova. nem véletlenül szüntette meg a rákosi-kádárista rezsim a több nemzedék alatt kialakult értelmiségi réteget. Tudták, hogy a lumpenproli csak erőszakkal tudja legyőzni hosszútávon. Nem állítom, hogy az Orbán rendszer lenne a kánaán, de az u.n. baloldal mérhetetlen károkat okozott ennek az országnak. mindig elgondolkozom azon, hogy vajon a kommunizmus ordas eszméje miért csak kelet-európában tudott hatalomra kerülni. mára a politika eljutott oda, sajnos a nálunk fejlettebb demokrácia érzékkel megáldott helyeken is, hogy működésképtelen. ez szerintem többek között annak is köszönhető, hogy a politikai osztály kidolgozott magának egy olyan rendszert, amelyben büntetlenül ígérhet bármit csak megszerezze a hatalmat, majd a választások után magas csinál arra, hogy ezt akár részleteiben betartsa.
Gondolom ez ismerős:
"Ami a felvetése érdemét illeti, először is azt kell - a dolgot az
alkotmányos előírások szempontjából nézve - leszögeznem, hogy egy
párt választási programja teljesülésének akkor sincs köze a
kormánytagok feladatkörébe tartozó ügyekhez, ha a kormányra került
párt programjáról van szó. Ebből következően a Képviselő úr hozzám
intézett kérdései alkotmányosan és házszabályszerűen nem tehetők
fel, így azokra válaszolni sem kötelességem."
Ehhez még hozzájön az is, hogy a bankár világ, a pénz segítségével, ugyanezen büntethetetlenségi privilégiumokat a politika segítségével megvásárolta magának.
Ennek ellenére én még mindig azt gondolom, hogy a kormányzás-politizálás az ideológiai irányvonaltól függetlenül, még mindig jobb kézben van egy kiművelt elit kezében. Persze ehhez kellene egy civil kontrolt kialakítani. (erre a magyar társadalom általános állapotát nézve kevés esélyt látok. "lopni, megyünk lopni és senki nem szól ránk...") Ettől függetlenül, a műveid a megfelelő időbe és helyén kezelve, élvezetesnek találom. :)
flazz 2012.09.03 22:53:43
A romantikus mítosz, mely szerint egy ember, esetleg egy nemzedék képes megváltoztatni az ország, a nemzet, a közösség sorsát, egyszerűen nem igaz. A nagy emberek hamis legendája vérbeli XIX. századi ostobaság, amely Magyarországon sajnos ma is meghatározza némely politikai…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
 Most, hogy az Olimpia miatt viszonylag sokat néztem a közszolgálati tévét, tisztára olyan érzésem támadt tőle, mintha a szocialista idők televíziója köszönne vissza, sőt... Abban legalább volt Markos-Nádas, Hofi, Déri János, Vitray, Sándor György, Antal Imre jó formában,…..
flazz 2012.08.11 16:02:29
Vajon kubai típusú unorthodox kommunizmusra készül a 100% Magyar Posta, amikor vegyesbolttá alakul? Vagy felfedeztek egy népcsoportot, akik kizárólag a Postára járnak, oda viszont naponta? Zsolt szerint a kiskereskedelem az alapszolgáltatás rovására megy, ami ugye alapból hátrányos…..
flazz 2012.07.27 21:38:22
@Vérfürdő Bill: de hat akkor, hogy lehetne kiszamlazni a haveroknak egy kis lovet?????
„Ha szemmel láthatóan jól ment minden és mindketten élveztük, hogy tud ekkorát fordulni a gondolkodása pár nap alatt?” – újabb bizonyíték, hogy létezik az a bonyolult lelkű nő, aki a pasi szívatásában éli ki magát, ám bizonytalanságát már nem lehet egy szimpla…..
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Egy Svédországban vendégmunkásként dolgozó bosnyák család a nyugat-boszniai Sanski Most melletti Čaplje faluba utazott, hogy ott töltsék el a rokonaiknál az éves szabadságukat. A légkondicionált járműben töltött hosszú utazást követően – több mint húsz fokos…..
flazz 2012.07.05 12:02:52
@vau: hat ezt rosszul tudod. Van es volt. Minden lakasban ezerrel duborog a legkondi es a kocsikban is.... Nem csak nalunk.
Ez a poszt csupa találgatás. Még szép.Kapkodjuk a fejünket. Egyre több információ lát napvilágot alvilági körök és a magyar rendőrség rendszerszerű, igen jól szervezett "együttműködéséről". Amerikai filmeken nevelkedett magyar állampolgárként olyan nagyon nem…..
Szerintem a jó kormány olyan, mint egy ideális pincér. Észre sem veszed, hogy ott van, de amikor szükséged van rá, rögtön megjelenik. Szólsz neki, ha foltos az abrosz, piszkos az evőeszköz vagy kiürült a poharad. Cserébe nem szól bele, melyik asztalhoz ülj, mit eszik egy jó…..
"Foglalod a kurva anyádat, de nem ám a mi hazánkat!" (Petőfi Sándor) Sokan azt mondják majd, hogy tahó vagyok. Tegyék nyugodtan. Fölvállalom, egészen mostanáig azt sem tudtam ki fia-borja Nyírő József. Bevallom azt is, hogy a szélsőjobboldal szárnyalásának kezdetéig Wass…..
flazz 2012.06.26 05:17:06
@dr. Közbiztonság Szilárd: Az orosz hadseregrol csak annyit, hogy te biztosan nem hallottad a hireket a sztalin-hitler paktumrol es a katyni verengzesrol. Neked tenyleg meg az a kep el a szovjet hadseregrol az emlekeidben, melyeket gyermekkorod masodik vilaghaborus propaganda filmjeibol megmaradt? A hos, felszabadito vs a gonosz, naci ss ellen??? es meg te oktatod itt a nepeket.... Lmfao
flazz 2012.06.26 05:22:54
@DopeManTV: te egy igazi, nem pejorativ ertelemben vett, proli vagy. Abbol is a bunkobb fajta...
Tegnap szivárgott ki a Fejlesztési Minisztérium és a szakszervezeti vezetők között lezajlott beszélgetés, ahol a kormányt képviselő szakértő elmondta: szakmaiatlan munkával, a Közgépnek kijátszva végeznek felesleges vasútfelújításokat, a kormány nem tudja megoldani a MÁV…..
 Mélységesen mély az emberi butaság kútja. Mély, sötét, és alján a harcos rosszindulat fekete epéje bugyog. S bármikor, ha a gonosz ostobaság felszínre törhet, magabiztos diadallal ünnepli meg bárgyú mendemondáit, önhittel szajkózza el üres dogmáit, gátlástalan…..
flazz 2012.06.10 20:51:17
@Exploiter: az "ezeket a tetveket maguk felett. " alatt kiket ertesz?
Fejtsük meg együtt Kövér László gondolatait a világról! – gondolta a Kelet-Magyarország rejtvényírója, és a legnagyobb fokú szervilizmus nevében fel is adta az Országgyűlés elnökének múlt heti mondatát az e heti rejtvényben. A legkisebb gond ezzel, hogy elrontja a…..
flazz 2012.06.03 01:33:30
@dalida: nektek addig van demokracia, amig a ti erdekeitek ervenyesulnek. az u.n. baloldalnak a vivmanyairol meselj mar? tortenelmileg bizonyitott, hogy melyek azok a modszerek, amelyekkel a baloldal mindig megprobalja lejaratni az ellefeleit. en egyebkent nem vagyok fidesz tag. egyik kopo, masik eb. csak a baloldal szavazo sosem tanul a hibaibol, az elmult kozel 70 evben csak kart okozott az orszagnak.
flazz 2012.06.03 23:11:30
@A fidesz a betegek kiirtására készül: a voros csillag ugyan olyan onkenyuralmi jelkep, mint a horogkereszt. csak ezt azert nem latod, mert akkut kettosmerceben szenvedsz...
a baloldaliak elvarjak, hogy a mai jobboldaliak vezekeljenek a fasizmusert, de a baloldal tortenelmileg bizonyitott remtettei felett behunyjak a szemuket. (persze erre minden onnalloan gondolkodni kepes ember tudja a valaszt...)
Így jártál... Akarategység 2012.05.01 13:21:00
Hála Istennek az elmúlt héten sikerül megismerkednünk ezzel a jogi műszóval is. Méghozzá azért, mert az akarategység hiánya miatt a Cozma-gyilkosság elkövetői és társtettesei, fizikai és pszichikai bűnsegédei, összességében az egész 25-30 fős barbár, elállatiasodott…..
Hogy mennyire félnek a románok a közel  hatvan évvel ezelőtt meghalt Nyírő József hamvaitól...!Nem értették meg hatvan év alatt sem, hogy ez az író már nem él...! Legfeljebb csak műveiben. Ártalmatlan. Életében sem volt ártalmas, csak a politika nyilvánította azzá.…..
 Pacem In Utero (Békét az anyaméhben), Alfa Szövetség, KDNP. Csupa-csupa szimpatikus tömörülés, melyek soraiból most olyan mérvadó személyiségek szólalnak fel abortuszügyben, mint prof. dr. Jobbágyi Gábor polgári jogász, dr. Csókay András idegsebész, dr. Téglásy Imre…..
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) nyilvános konzultációt tart a hálózatsemlegesség (net-neutrality) aktuális kérdéseiről. Ez önmagában persze nem egy megrázó erejű hír, de ha úgy fogalmazzuk, hogy a hálózatsemlegesség például olyan kérdéseket vet fel, mint…..
Na jó, most már azért tényleg álljunk meg egy szóra.Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője felszólalásában a XX. század legnagyobb magyar államférfijának nevezte Horthy Miklóst, és azt javasolta: a volt kormányzó újratemetésének XX. évfordulója alkalmából 2013-at…..
flazz 2012.05.22 22:16:16
@sárkányfő: igen, jo lenne egyszer mar az o karukra mulatni, mint ahogy ok mulattak 40 evig a mi karunkra. a kozponti kb tagjainak nagy resze zsido volt es ruhelte a magyarokat. a mai vezeto "ertelmisegiek" nagy resze is az es nezd meg, hogy mit muvelnek ezzel az orszaggal.
mikor latod oket veres szajjal panaszkodni az eu-ban, amikor a romanok es a szlovakok folyamatosan kib@sznak a magyar kisebbseggel. sajnos ez az orszag mar elveszett. a kadari 40 ev megtette, amit meg kellett. az orszag nagy reszenek fogalma sincs a 45 elotti politikarol es tortenelemrol, mert amit a rakosi-kadar-horn era jellemzoen hazugsagot tanitott, de annyi ideig hallgattak az emberek, hogy most meg vannak gyozodve rola, hogy az volt az igazsag. a "baloldal" nagy resze meg ma is azt vallja, hogy kadar jo apank volt es 56 ellenforradalom volt.
Orbán Viktor Chicagóba utazott. Isteni szerencse, hogy nem az ezerkilencszázhúszas években vagyunk, mert senki le nem mosta volna róla, hogy nem Kapóne Albert szeszipari zugkereskedőhöz utazott ki a zárjegy nélküli házipálinka piacot bővíteni, és a Közgép mutyiforma szabadalmát…..
flazz 2012.05.21 18:30:30
@bircaember maxval: az izraeli araboknak lofasz van meg getto...
Szentesi Zöldi László, a Magyar Hírlap főszerkesztő-helyettese a Vörös festék című cikkében Dániel Péter legutóbbi akciója kapcsán a jobb- és baloldalról elmélkedik és haditudósításában arra a megállapításra jut, miszerint „Dániel Péter eldöntötte a régóta…..
flazz 2012.05.17 22:18:04
@puffatag: történelmi ismereteitekről fényesen lerí a kádári oktatáspolitika unalmas antifasiszta féltudása.
Szerintem két dolgot nem tudnál felsorolni a Horty korszak dolgaiból. Hortynál 100x nagyobb gazemberek megtorlatlanul élik a mai napig szánalmas életüket közöttünk. egy kicsit unalmas a nácizás, főleg annak a tükrében, hogy a háború utáni komcsi tetteket a mai napig tagadják vagy próbálják elbagatelizálni. menj ki egy május elsejei felvonulásra és kérdezd meg az ott jelenlévőket (99% mszp vagy feri szavazó), hogy szerintük a kommonizmus bűnei elítélendőek e vagy sem. na akkor ők mennyivel külömbek a szélsőjobbtól. mégsem hallod a médiát átkozódni miattuk nap mint nap, hogy jön a szélsőbal terror ismét... sajnos a baloldalon csak addig van demokrácia, amig a számukra megfelelő ideológia mentén csordogál az aktuálpolitika.
flazz 2012.05.17 23:32:34
@A fidesz hogy mer beleugatni a bírósági döntésekbe:
kezdjem el sorolni a baloldali ámokfutást? ennek az országnak a baloldal csak szenvedést és nyomort hozott.
flazz 2012.05.18 05:41:31
@Dr. No: szeretitek a sajat elmebetegsegetek ravetiteni masokra es ezzel takargatni a buneiteket. Tudod, a partagkony kiosztas a fegyverrel nalatok volt szokas. Hogy frissitsem az emlekezeted ezt ugy hivtak: Munkasorseg...