Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LacY2k

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mario Draghi, az Európai Központi Bank elnöke újabb rejtvénnyel lepte meg a piaci szereplőket. Mit is jelentenek pontosan a jegybankár szavai? A megfejtés a lap alján.   Közel egy éve kulminálódott az eurózóna adósságválsága odáig, hogy az ECB elnöke kijelentse, a…..
Megtáltosodtatok! Férjek és apukákAz esküvőm (van kép Havas Henrikkel is!) Heti fake (A kommentek nagyon jók, Bich(?) on a beach és a legjobbak alatt vannak az igazi butykók!) PisiKiugrott a gombóc a fazékból A hét legjobb kommentjeMilf IdLF A divatott meglehet venni a…..
Greyhound blog Best of Jobbik 2010.03.30 14:13:00
Kész... Ez már nekem is sok. Eddig nem akartam különösképpen baszogatni a Jobbikot, de most már egyre több furcsaság derül ki az "igaz" magyarokról. Gyurcsány Ferenc folyamatos mellébeszélését és gátlástalan hazudozását sem voltam képes szó nélkül hagyni, úgyhogy…..
LacY2k 2010.04.07 12:16:19
@valaki ellopta a nevem:
látom téged megfertőzött valami vírus, vagy elgurult a gyógyszered... :)

Az nem furcsa, hogy a kampány előtt a Fidesznek az MSZP volt az "ellenség", most meg minden csatornán a Jobbikot próbálják lejáratni (csak komoly fogást nem találnak).

Félnek. Mitől? Tőlünk, akiknek elegük lett a 20 évnyi hülyítésből, a hagyó-demszky-gyurcsány-orbán-kóka (és még sorolhatnám) majd ekkor jó lesz, majd akkor jó lesz, még öt év, még 10 év dumáikból. Bezzeg nekik nem fáj, csak nekünk. Azt meg végképp el kel felejteni, hogy a nyugatnak szüksége van ránk és segíteni fognak. "Lószart, mama!", nekik csak a földjeink kellenek.

Ezzel a kampánnyal csak annyi a baj, hogy a "nagyok" más szemében észreveszik a szálkát, de a sajátjukban a gerendát... na azt már nem.
Arra már nem képesek, hogy önvizsgálatot tartsanak és ne szórják a milliókat óriásplakátokra értelmetlenül. A TE és az ÉN pénzemet amit adóként befizettél és közöd nincs, hogy mire költik. De a hiteleket amit ŐK vettek fel NEKED és NEKEM (meg az unokáidnak is) kell majd visszanyögni.

Észre kellene venni, hogy ez már rég nem a jobb és a bal oldal közötti választásról, hanem nemzeti és nemzetellenes választásról szól.

Az hogy a Jobbikot szélsőségesnek titulálják az agymosás része. Ha ismernéd a programjukat akkor rájönnél, hogy egy keresztény értékrendekre épülő józan elgondolású és mindenképpen MAGYAR párt.

"Mit rákentek a századok,
Lemossuk a gyalázatot."

Szebb Jövőt!
Orbán új szlogenje az "Új irány Magyarország" valahonnan már ismerős. Bár ez előzőleg sem volt másként. Emlékszünk, néhány éve Orbán Viktor nagygyűlése Hajrá Magyarország! -gal ért véget. Kissé kínos volt, mert a dologról – stílszerűen mondva –…..