Regisztráció Blogot indítok
Adatok
a kis herceg

1 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha nem vagy tökéletesen alkalmatlan, ha nem tetted tönkre a céget, ahol dolgozol és ha nem csábítottad el a főnk feleségét, ja és nincs éppen leépítési hullám, akkor csak igazán banális okok vezethetnek oda, hogy kirúgjanak. Itt van néhány jó példa, érdemes belőlük…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
 A tegnapi népszavazáson 48 819 ember nem vett részt. Ebből a csoportból egy Kisember megosztja gondolatait. Mindig megilletődöm, mikor engem, egy egyszerű kisembert megkérdeznek a saját sorsom felől. Ilyenkor jó érzés fog el: lám, felnőtt emberként dönthetek,…..
Tetovált lányok Michelle McGee 2011.05.19 18:10:00
..
a kis herceg 2011.05.20 00:44:43
Tort ül a hülyeség az országban. És mindezt még az Alkotmányba is foglalják. A zember már nem is tudja, hogy röhögjön vagy sírjon az egészen.Az elmúlt két nap őrülete - a kormányszóvivő hazudozása, a blog-helyreigazításos agymenés és a Nemzeti Együttmködés Rendszeréről…..
Olvasgattam ezt a a”Rendőrrel akartak kivezettetni” című blogot és mosolyogtam. Ez is valami? A fiamat egy életre elintézték. Az eset a következőképpen zajlott. Alhasi fájdalmak miatt beutalták az érettségi előtt álló fiamat a korházba, ahol vakbélgyulladást…..
A büfések óvják a focisták biztonságát, de az MTV-seket nem tudják megakadályozni abban, hogy megtámadják egymást. ..
Kár, hogy nem nyertünk, de még jobb, hogy nem veszítettünk!Holnap természetesen diadalénekben szövegezzük meg a teljesítményt, de most futva futunk megtekinteni csoportellenségeinket és -barátainkat (Braz és Népikorea), hogy reggel még okosabb bülbülszavakkal ecsetelhessük az…..
autózz! Hol a hiba a képen? 2010.06.13 17:43:00
Rosszqtya küldött egy szép fotót és mellé néhány szót így vasárnap estére a hűsítő sör mellé. Mert ilyen dög melegben két dolgot lehet csinálni, csobbanni a vízbe valami strandon, meg blogot olvasni a hűvös szobában.No akkor tessék még1x megnézni, mert kivételesen nem az…..
a kis herceg 2010.06.13 22:38:23
Görögország mindig is a testvéri egyetértés és a demokrácia híve volt, ezért örömmel csatlakozik a társblogok által kezdeményezett szurkersuna projekthez. Természetesen mi az eszményi szépség hívei vagyunk, no de szerencsére csak ilyen hölgyek szurkolnak a görögöknek.…..
a kis herceg 2010.06.04 16:18:00
anonim [szexfüggők] 3 in 1 2010.06.03 07:02:00
Meztelenül ülök a konyhapadlón, lábaim előre nyújtva, hátam a falnak támasztom. A konyhakő hideg, golyóim egészen összementek tőle. Ő a hűtő előtt áll, szintén pucér, mellbimbói kacéran merednek előre. Néhány perccel ezelőtt a seggében és a pinájában egy duplaágú…..
Két utolsós filmre (az egyik rómaiakkal, a másik templomos lovagokkal foglalkozik) voltunk múlt héten leginkább kíváncsiak a tévében, de mindez akár mérési hiba is lehet, hiszen a 3-4-5. legnézettebb film a tévében ismét azt jelezte, hogy az átlag magyar tévénéző inkább…..
A sok eső alámosott rengeteg utat az utóbbi időkben, tegnap épp Buda déli részén alakult ki egy zivatart követően kisebb fajta árvíz, meg beszakadt a mellesleg nem túl régi M6-os leállósávja is a múltkori M1-es balhé után. A víz meg csak jön, Pesten sem jobb a helyzet, …..
a kis herceg 2010.05.31 10:27:12
Én láttam mindent!

A kiérkező munkáscsoport körülvette és sokáig nézegették a lyukat, ami kissé emlékeztette őket valamire. Valaki felvetette, hogy ez talán az új metró egyik állomása lehet, de a többiek lehurrogták izibe. Sorsot húztak, aki a rövidebbet húzta, annak kezébe adták a lapátot és leküldték oda dolgozni.

Amikor Sanyi rájött, hogy az új metró még nem is létezik, mérgelődve kimászott és bevágta magát a nehézgépbe. Gondolta betemeti az egészet a francba, de nem tudott a közelébe kerülni, mert egy celebterepjáró csúnyán keresztben (és tilosban persze) parkolt az úton. A járdán és a sövényen áthajtva Sanyi majdnem elütött egy titokban bírságoló parkolóőrt és két voksturistát.

A két voksturista meg is köszönte a manővert és adtak Sanyinak egy mentolos cukorkát. Ettől fogva Sanyi ámokfutásba kezdett és még nagyobbra akarta ásni, mert látta egy filmben, hogy a Strix aurum viszont létezik.

Ekkor érkezett meg Józsi és Karesz, meghozták a piát. Józsi majdnem bele is hajtott a bazi kráterbe, mert időközben a parkolóőr megdobálta a szélvédőjét tojásokkal és az ablaktörlőtől fel is habosodott a cuccos.

Sanyi elindult még egy utolsó körre, de ekkor észrevette az égen sötétlő vulkáni hamufelhőt és belehajtott a lyukba.

Röviden ennyi, a fotókon szerintem azért nem látható a jómunkásbrigád, mert a postoló a legújabb fotosoppot használja.
"Lina és Dinamit a két kis macska nemrég születtek! A képeken 4 hetesek. Lina kislány, Dinamit pedig fiú! Lina még keresi a gazdiját (ő az aki sokkal cirmosabb mint a másik). Csatoltam egy képet a büszke mamáról is! És ha már itt tartunk, van a Hori kandúrunk aki már…..
Friss híreink: Az első személyes megtekintő minden lebeszélési kísérletem ellenére rögtön megvásárolta az Elnökit. Remélem, boldog tulajdonlásnak néz elébe. Köszönöm mindenkinek az érdeklődést, jó érzés, hogy sok szerető gazdajelölt jelentkezett. És a Z, barátaim, az…..
Autófília Laci! 2010.04.04 12:40:00
Kedves Laci!Az F1-et szerető emberek (és plüssmedvék) nevében szólítalak meg.Az év harmadik versenye után kissé bizonytalan vagyok. Nehéz szívvel (szivaccsal) várom a negyedik futamot. Vajon ismét hallhatom-e becses szavaidat? A hangod, amelytől borsódzik a hátam, amelytől…..
a kis herceg 2010.04.04 21:54:42
Palik Lacit nem ismerem teljesen, csak abból tudok kiindulni, amit a közvetítések alatt hallok. Biztos jó apa, meg aranyos, okos férj, stb. A hallottak alapján azonban egyértelműen úgy képzelem, hogy egy beképzelt surmó, valahogy benyalta magát a közvetítői székből az igazgatóiba, tehát onnan kirobbanthatatlan. Addig fogjuk hallgatni az idióta röfögését, amíg meg nem hal a mikrofon előtt. Főleg, mert el is hiszi magáról hogy námberván, mind kommentárként, mind versenypilótaként. Tényleg totál gáz az okoskodásával, néha még a tisztán érthető rádióbeszélgetéseket is durván félrefordítja, néha meg fingja sincs miről volt szó, de mégis megmondja a tutit. Ráadásul arrogáns majomként mindig b@szogatja a másik kommentárt (talán féltékenységből) és általában úgy beszél, mintha a Forma 1-et ő szarta volna egy unalmas percében.

Azt gondolom, nem egyszerű dolog kommentálni 2 órán keresztül, hiba nélkül. Nekem sem menne, de én nem is vállalnám. Én tudom, hogy alkalmatlan vagyok rá. A Palik "százhússzal téptem" László viszont nem tudja és erőlteti, amit nem kellene. Magát biztos jól szórakoztatja, de bennünket nem.

Nekem sem hiányozna, jobban örülök a többi kommentár térnyerésének. Palik Úr menjen a sivatagba Amerikába vagy Afrikába, tökmindegy. Kapjon sok szponzort a tökbéna majma és induljon sok-sok versenyen, csak ne kommentáljon többé. Csatlakozom a monnyonle-petícióhoz, annak ellenére, hogy szerintem reménytelen próbálkozás :(
Vannak helyek, ahol különösen veszélyes az esztelen száguldozás. Az Ódis sztorija egy ilyen helyszínen ért véget, mert a Vaspálya utcából egy enyhe balkanyarral lesz Gyömrői út megbolondítva egy kereszteződéssel, valamint ami nagyon necces, nem sokkal utána egy zebrával, amin…..
Régen látott sokszínű mezőny maradt állva a Bajnokok Ligája negyeddöntőire. Az utóbbi évek elangolosodásának, vagy a korábbi elspanyolosodásnak/olaszosodásnak nyoma sincs. A továbbiakról ma délben döntenek Nyonban, ahogy már megszokhattuk. A sorsolás teljesen nyílt lesz, nem…..
És azt a viccet ismerik, hogy az Európa Kulturális Fővárosa projekt találkozik a kocsmában az MTV-vel, és azt mondja, hogy „Szevasz, rég láttalak, csináljunk már egy minisorozatot 250 millió forintból”? Most nekem sem jut eszembe, hogy van tovább, de az biztos, hogy a…..
A vártnál is nagyobb sikert hozott álláshirdetésünk. Legalábbis nekünk. 139 írásbeli jelentkezést kaptunk, általában önéletrajzot és motivációs levelet, amiről eddig nem tudtam, hogy létezik, de most alaposan behoztam a lemaradást. A leveleket és önéletrajzokat többször…..