Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcsiamarsról

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
András a rég kihalt magyar felfedezők és kalandorok nyomába lépett, amikor egy érintetlen, zabolátlan vidéken, a budapesti XIII. kerületben új hegységet fedezett fel. Egészen friss hegységet. Az új Jelky András kalandjai a motoros- és autósgyilkos vízválasztón lent olvashatók:…..
Már megint megpróbálta. Már megint én nyitottam rá. Ez már a harmadik. Nem akarom, hogy Anyu felvágja az ereit. Most időben érkeztem. Még csak ült, szokás szerint a fürdőszobában, a széken, amire a ruháinkat szoktuk tenni zuhanyozáskor. Most a zöld nyelű kés volt nála, az…..
Kurva jó ez a kurva jó idő. Ilyenkor az egész hétvégére eltűnhetek otthonról. Nem szeretek otthon lenni a három őrült között.Anyu már régen rájött, hogy a reményt és fiatalságát vesztett depressziós nő legjobb barátnője: a konyakmeggy bonbon. Megint leült ebéd után a…..
Ez mind nem csak rólam szól. Négy nő reprezentálódik. Anyu, aki egyedül nevel minket a magyartanári fizetéséből, Hugi, akinek a legkönnyebb, hiszen még csak gimnazista és egyébként is az Anyu kedvence, Csöcsi, a nővérem, aki ha csak egy ezrest kapott volna minden faszi után,…..
Nemrég kiderült. Vége a reménynek, Ophelie halott. Ennyi. Nade ami előtte volt. A sok találgatás. Agatha Cristie-n és a Helyszínelőkön edződött középkorú nők látványosabban és eredményesebben derítették volna ki az eseményeket, mint kékruhásaink. Idegesítő ezt tudni. Ha…..