Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rebeka LMP

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nemrégiben szélesebb nyilvánosság elé került Dunakeszi tőzegláp kálváriája jellemző és kiábrándító látleletet ad a hazai természetvédelmi hatóságok működéséről, az önkormányzatok területkezelési és rendeletalkotási szokásairól, a szabályozások…..
Rebeka LMP 2009.12.12 00:06:23
@aum: ez itt nem a Természetvédelmi Hivatal volt, hanem a regionális, majd az Országos Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség. Amúgy meg azért nem ítélnék el ilyen sommásan egy egész hivatalt. Biztos, hogy ebbe az esetben súlyosan hibáztak, sőt, lehet hogy egyesek anyagi haszonért néztek el dolgokat, de az, hogy en bloc "cinikus banda", szerintem túlzás. Egyébként meg abszurd, hogy ilyen előfordulhat, hogy nincsenek olyan mechanizmusok, amik a nyilvánvalóan képtelen határozatokat kiszűrik (esetleg próbálkozhatnának a "Balaton nem létezik" határozattal a parttól néhány méterre vett talajmintáék alapján...).
Rebeka LMP 2009.12.12 00:08:46
@Talon Karrde: miért mindenkinek ez a legfontosabb kérdése? :) Amúgy meg ha odajön a gárda, szerintem a szervezők majd megkérik őket, hogy távozzanak, mert direkt jelezték, hogy kerüljük a konkrét politikai jelentésű külsőségeket.
A közösségek és a kultúrák fontosabbak, mint az országhatárok Az LMP különösen fontosnak tartja, hogy olyan kapcsolat-rendszer jöjjön létre a Kárpát-medencében, amely az itt élő népek nyugodt fejlődését és egymás mellett élését hosszú távon biztosítja. EP-programjának…..
Rebeka LMP 2009.05.31 09:46:46
@Tvay: Ha a honlapunkon is barangolnál, akkor biztos kiderült volna, ugyanis vagy egy hónapja fent van az EP programunk. Vagy ha elolvasod a listavezetőnkkel, Szabó Timivel készült bármelyik interjút, megnézed valamelyik TV szereplését stb... merthogy folyamatosan az EP programunk elemeiről beszél.
Itt van pl. a legfrissebb: http://www.hirszerzo.hu/cikk.ne_a_multikat_tamogassuk_rengeteg_penzzel.110085.html