Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bla.bla (törölt)

0 bejegyzést írt és 141 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Republikon Védett nők? 2013.11.28 12:21:38
Teczár Szilárd magához ragadja az ügy általa helyesnek gondolt képviseletét, és saját megoldási javaslatát tekinti az egyetlen működő modellnek. Miközben nem vesz tudomást, sőt, rossz döntési helyzetbe kényszeríti azokat, akik saját eddigi döntéseik következményeként…..
bla.bla (törölt) 2013.11.29 06:26:36
Srácok...Ez a bejegyzés aztán baromi felesleges volt. Egyrészt nettó baromság. Teczár érvelése, és szándéka abszolute világos. Egyetlen igaz állítás volt a fenti bejegyzésben, hogy Teczar nem doktriner liberális. Ti viszont azok vagytok. Ez valami nagyon ócska, "végülis, minden rendben van, piacgazdaság van, üzletpolitikák, aztán meg, ha valakinek visszaélnek a jogaival, becsapják, megsértik a méltóságát, magára vessen, dönthetett volna úgy is, hogy ott sem lesz..." A Doboz betű szerint jogellenes tevékenységet végzett, másrészt bizony felhasználta a női vendégeket eszközként a fizető férfi vendégek becsalogatására. Ha ilyen hülye (joga van hozzá nem?) , hogy hagyja magát kihasználni, menjen csak igaz?
Az meg milyen elitista baromság?!: "akik saját eddigi döntéseik következményeként természetesnek tartják a férfiak és nők jog- és esélyegyenlőségét"
Milliomoséknál egyenlő jogok vannak? Vagy okoséknál? Nem kedves repiblikonos gyerekek. Drága magyar társadalmunkban bizony tökéletesen elfogadott, hogy kihasználják, és elnyomják a nőket. Sőt, a kihasznált, és elnyomott nőknek is megfelel ez, mert ha 10 percre fellázadnak ez ellen, jönnek a hozzátok hasonló baromi okosak, az álértelmiségi "liberálisként vissza kell utasítsuk" és egyéb hülyeségeikkel. Nyilván elkerülte a figyelmeteket, hogy az utóbbi honapokban a magyar politika is tökéletesen közömbös lett a nők semmibe vételében. Simán lehet rajtuk röhögni, verni őket, ha szólnak ez ellen valamit, büntessük csak meg a fenébe, ne ugráljon már, inkább menjen főzzőn, vagy menjen a Dobozba lazulni, hátha rátalál egy potens pasi.
Egyébként titkon azt remélem, hogy nem gondoltátok komolyan, és csak a hype miatt szálltatok rá a témára, és mondtatok valamit erről, amit eddig még senki nem mondott...Nem kellett volna
bla.bla (törölt) 2013.11.29 06:33:32
  Van itt egy interjú. Egy interjú a HVG-ben. Egy GFG-interjú a HVG-ben. Egy GFG-interjú a HVG-ben Krasznahorkairól, a szervilizmusról, a nagyvonalúságról és a férfiasságról.   „Teljes szereptévesztésben van a baloldali és liberális értelmiség, amikor…..
bla.bla (törölt) 2013.11.26 19:13:28
@dicey: Ez nem igy van.Amiről te írsz azt Török Gábor csinálja.
Gfg nagyon erős érték/erkölcsi kategóriákat fogalmaz meg.
Persze a mércéje kettős.
bla.bla (törölt) 2013.11.27 14:23:10
@dicey: "GFG nagy varázslata, hogy a politika autonómiájának hangsúlyozásával megpróbálja a gyakorlati vitákat kivonni a gazdasági racionalitás vagy az erkölcsi helyesség kritériumai alól. "

Erre gondoltam.
Egyébként Gfg nek az a baja, hogy rendre beleesik a saját maga által ásott gödörbe. Nem véletlen pl, hogy te is pl azt olvasod ki az írásaiból, amit.
Egyrészt van a politika autonómiája, ahol a hatalom megszerzése/megtartása érdekében gyakorlatilag mindent szabad. Másrészt vannak az erkölcsi, elvi , társadalmi stb értékek. Amiknek az ELLENZÉK nem felel meg. Amikor kormányon volt sem felelt meg.Ezért rossz politikát csinált.
A jobboldal viszont megfelel, amikor épp nem, akkor az azért van, mert politikát csinál. És jól, mert náluk a képesség,okosság,ügyesség, stb
bla.bla (törölt) 2013.11.27 17:15:38
@OoOoOo: Nézd nevezhetjük ahogy akarjuk, a kedvedért a szemben álló feleket nevezzük rókáknak és farkasoknak.
Attól, hogy te nem akarod elfogadni hogy léteztek/léteznek ideológiai,erkölcsi,társadalmi, illetve egyéb értékalapú ellentétek, még nem lesz igazad. Múlt alkalommal már lejátszottuk ezt a meccset ha jól rémlik.
Van egy érdekes attitűdöd. Nyilván érdekel a politika. Viszont a megnyilvánulásaid olyanok, mintha mégis jóval magasabbról néznéd azt. A szereplőket( politikusokat,értelmiségi klikkeket) és a szimpla érdeklődőket is. Úgy fölényeskedsz egy témában, hogy nem fogad el a téma alapvető logikáját és természetét.
Lassan egy hónapja röppent fel a hír, hogy Sólyom Airlines néven új magyar légitársaság kezdi meg működését. Komoly flottával, arab pénzügyi háttérrel, magyar tulajdonosokkal, prémiumkategóriában, kidolgozott üzleti tervvel. Már a hír másnapján beindult a szokásos…..
A Századvég Gazdaságkutató Zrt. ezúton hívja fel a figyelmet arra, hogy Virovácz Péternek,  a Századvég Gazdaságkutató Zrt. tudományos munkatársának a Pénzügyi Szemle legutóbbi számában megjelent tanulmánya (amelyben szerzőtársával egyebek közt azt mutatja be, hogy az…..
bla.bla (törölt) 2013.11.21 17:59:23
@TCmATIC: Az lenne a különbség, hogy az nem kerülne nyilvánosság elé.
Biztosan születtek ilyen kutatások, belső felhasználásra. Mint ahogy a közvélemény kutatásoknak is csak a zanzásított adatait tudod olvasni a hirekben. A részletes, kimerítő kutatás a megrendelőnél landol.
adótisztviselőként ne politizáljon; jó lett volna, ha az illető ex-adókollega tartotta volna magát NAV belső szabályzatához Varga Mihály 2013. november 19...
— Szia, Gyuri, lenne egy kis problémám. Beteg a ló.— Azért, Viktor, mert szénával eteted! Térj át az abrakra, és rendbe fog jönni!  — Adjon Isten, Gyurikám! Család rendben, de ez a ló, ez még mindig beteg.— Viktor, megmondtam, hogy adjál neki nyalósót, vagy nem mondtam…..
           A közeli ember 29 éves. FIDESZ-közeli mama szülte, FIDESZ-közeli főiskolán, FIDESZ-közeli bulvárpolitológusok képezték, majd egy FIDESZ-közeli pénzmosoda vezető elemzője lett, hogy aztán egy FIDESZ-közeli állami…..
Megkeresésük kapcsán tájékoztatom, hogy a joggyakorlatnak megfelelően a pártok (…) nem minősülnek sem állami feladatot, sem pedig közfeladatot ellátó szervnek, és ebből kifolyólag esetükben nem alkalmazandóak a közérdekű adatok igénylésére vonatkozó szabályok…..
bla.bla (törölt) 2013.11.15 22:42:04
@vakapad: Ne hasonlítsd össze az USA politikai kulturáját kis hazánkéval.
Az ellenzék széthullott: fekete pont. Az ellenzék nyilvánosan veszekszik: feketepont. Az összefogás gyenge, ingatag: feketepont. Nincs hosszútávű stratéhia: feketepont. Nincs egy koherens világkép, ami összefogná az ellenzéket: feketepont Az ellenzék egyetlen karakteres, a politikai játszmákat értő és használó politikusát mindenki utálja: feketepont.
Orbán egy szivarral a szájában, egyik lábát a másikon átvetve hátradől a bőrfotelében, és sandán mosolyogva konstatálja hogy semmit nem kell tennie a választási győzelem érdekében. Pontozza mindenki ahogy akarja.
bla.bla (törölt) 2013.11.16 00:55:08
@ob.szerver: Nekem ugy túnik, hogy a triumvirátus lemondott a választási győzelemről, számukra már a 2014 utáni ellenzéki oldal vezetése a kérdés.
Az "összefogással jól lenyomjuk OV-t" témáról meg...na ez körülbelül olyan mintha egy impotens hevesen bólogatna, amikor a többiek arról beszélgetnek, hogy a szex jó.
Lilu bikavadító piros ruhában celebrálja az estét, kétszer-háromszor megnézzük, hogy mi volt tegnap, ami nagyon káros hatással van a fülekre. Én mellesleg Krasznai Tündét küldeném haza, párbaj és puszi nélkül, csak úgy. Mindegy. Istenes Bence kötelező beköszönése után…..
bla.bla (törölt) 2013.11.17 23:27:21
@dare: Akkor jó nagy hülye vagy. X számú tehetséget láthattál az idei müsorban. Vagy be jutott az élő showba, vagy nem. A tehetségek megtudták mutatni magukat. Az egyéb megállapításiad is baromságok. Nyilván egyszerü ember vagy, de van egy rossz hírem, rengeteg dolog van, amit nem lehet leegyszerüsiteni.

@Mr. Közbiztonság Szilárd: Erre a kommentre aztán nagy szükség lehetett...pláne hogy nem igaz.
bla.bla (törölt) 2013.11.18 13:28:40
@dare: Nem is emlékeztem arra, hogy irtam ide valamit, tegnap buliból hazaérve nyekeregtem egyet. :)
ŐŐŐŐ Szerintem arra utaltam, hogy nem feltétlen az a tehetség, aki megnyeri a müsort. Jónéhány kihullott arc került szinházi pályára pl. (a tehetségük fel lett ismerve) Szóval az, hogy ki a tehetséges, és ki alkalmas arra, hogy a seggét riszálja felépített imágóval, nem egészen ugyan az a kategória. Nyilván ez utóbbi is a tehetség egyfajta megnyilvánulása :)
Még folytathatnám, de annyira nem érek rá. Csao
    Nem elemző vagyok, hanem politikai gondolkodó. Ennek a szerepnek van hagyománya és előképe, de nincs kortárs kontextusa. Az a cél, hogy legyen. (G.Fodor Gábor, a Századvég igazgatója)   Az elmúlt napokban, hetekben vita bontakozott ki G.Fodor Gábor…..
bla.bla (törölt) 2013.11.15 18:56:19
@jotunder: Drága jotunder. Senkit nem érdekel hogy te mit tartasz publikációnak. Egyetlen dologban van igazad: valóban ellenszenves az, amire az utóbbi pár évben használja G Fodor a tehetségét.
Ettől függetlenül, ha nem kormány propaganda a célja, komoly hazai elismerésnek örvend politikatudósok körében. Ez az ember, ha politikatudományról van szó, nagyon igényes. Ne vegyél rá mérget, hogy idővel nem lesz a figura nemzetközileg elismert.
Azt még hadd tegyem hozzá, hogy a GYF kormány idején is ugyanazokkal a kategóriákkal elemezte a kormányzást, mint most a Fideszét. Ott sem a hatalomtechnikai manőverekkel volt baja, sőt... hanem a tartalmi hiányosságokkal. (pantomim kormányzás ugye...mit ad isten, Ferin ugyanerről beszélt öszödön...)
Nem akarom feltétlen védeni a blogján kifejtett, valóban gyakran visszatetsző okosságait. Viszont az egyáltalán nem igaz, amit te/ti itt megpróbáltok róla elhinteni.
bla.bla (törölt) 2013.11.15 19:36:14
@jotunder: Ne fogd viissza magad:)
@Wintermoots: Te MSZP nyalonc vagy?

Akkor, amikor itt fikázzátok az egyik politikai oldalt, közben kikéritek magatoknak már az "oldal" szó használatát is (mert ugye ti szabadok(?) vagytok, ez a nagy eszmélkedés, ideologikus faszkodás pedig egy raklap szar.
Még szerencse, hogy kicsit sem mondtok ellent magatoknak.
Ugyancsak szerencse, hogy nem te döntöd el jotundér, hogy mi jelenthet meg Magyarországon tudományos igényü lapban.
bla.bla (törölt) 2013.11.15 20:43:13
@jotunder: Ja bocs, én kérek elnézést. Összekevertem a az oldalt a Bors online-al
A »»» B   Árnyékként a nyomában járok. Mindeddig sikerült észrevétlen maradnom, minden úgy alakul, ahogy elterveztem. Meghatározott ritmust erőltetve jól kiszámított lépteimre, bevezetve közzénk a távolságot, követem úgy, hogy mindig maradjon köztünk tíz méter,…..
bla.bla (törölt) 2013.11.15 01:54:22
@OoOoOo: Ugyanmár...Túl azon, hogy ahhoz képest, hogy 1 mondatot sem akartam irni az öntörvényü ocsárolás áradathoz, tökéletesen követhetőek a mondataim.
Amit te csinálsz, az egész konkrétan az érvelési hiba kategoria. Már az is teljesen nonszensz, hogy leálltam veled vitatkozni, amikor tudtam, hogy ez lesz a vége...De mindegy.
Nem arra reflektálsz, amit GFG írt, vagy mondani akar. Arra sem reflektálsz amit én irtam, csak kiforgatod, úgy teszel, mintha te ezt bizony sokkal jobban tudnád,te már meghaladtad ezeket a dolgokat, mert te nem csak gondolgatsz, hanem...? A három pont helyén bizony nincsen semmi. Legfeljebb az, hogy GFG tolvaj, ezért elmebeteg, én meg egy elmebeteget méltatok, ezért tuti nekem is fizetnek.
Az álokosság az megy ezerrel. Nem véletlen trollkodsz össze vissza, gondolom több nick néven.
GFG-t kifizették. A Századvég Intézetet is. Szerintem is méltánytalanul nagy lóvét kaptak. De baromira semmi köze ennek az itteni posztjaihoz. Pont
bla.bla (törölt) 2013.11.15 17:34:23
@OoOoOo: "Megmondtam az előbb is, hogy napi egy rövid terelő jellegű kommentet tudunk fizetni "

Bontsd részekre, randomra bedobálhatatod egy-egy mondatát különböző blogokra, a számlaszámom mailben küldöm.
bla.bla (törölt) 2013.11.15 20:12:39
@OoOoOo: Dehogy értem félre. Én pontosan tudom, hogy a dohánykoncessziók oltári pofátlan módon lettek intézve, a stadionokra fordított pénzt is el lehetett volna költeni okosabban. DE hol a rossebbe van az ellenzék? Ferin kívül egyiknek sem hiszem el, hogy odaverne Orbánnak. Erre szapulják balról, mert ugysem népszerü... Nézd már meg, a gusztustalan Jobbik mindjárt rátelepszik a baloldali ugyancsak rasszizmusra hajlamos szavazótáborára. Mesterházy meg halkan sirdogál valahol, mert a DKsok beszoltak neki..."miafasz" ez? Bajnai még a nyilvánvalót sem tudja hihetően előadni. Hol van itt alternativa? Hol van itt ellenzék? Mifasznak politikai okosságon, kreativitáson, ügyességen ideologián agyalni mi? Ráncba kell szedni az ellenzéket. Ahhoz pedig baromi kevés az, hogy mi nem vagyunk "orbántolvajdiktátorbanda". Akkor kik vagyunk? Pragmatikus szakemberek? Hogyne. Lehet itt nyekeregni, hogy mi ez az ideologizálás. De ha nincs identitás és világmagyarázat akkor a baloldali ellenzék mehet a lecsóba. Azt pedig nem szeretném megérni, hogy a Jobbik valaha is váltópárti státuszban legyen.
Azt egyébként elhiszem neked, hogy valamennyire müvelt vagy, épp ezért nem értem, hogy miért tapadsz le te is ezeken a baromságokon? Ilyen egyszerüek az igényeid? Ha egy kvalifikált nemfideszes (liberális?) értelmiségi megelégszik ennyivel, akkor mi a rossebre lehet számítani?
A Hiénák (The Millioniaire Tour) című websorozat teljes hosszában ledarálva egy kellemes, egészestés elfoglaltság. Olyan, mintha egy jó tévéfilmet néznénk, csak éppen 8-10 perces epizódokra darabolva, de pont ettől működik az egyszerű történet, mert a mini epizódok végén…..
bla.bla (törölt) 2013.11.13 07:10:41
A vasárnapi Döntésről pont ugyanazt lehet elmondani, mint az előző négyről: bejött Lilu (ezúttal balerinaszoknyában, hogy az öt hete tartó, "valaki úgyis combot villant" trend nehogy megszakadjon), megmutatták a szombati döntő kulisszák mögötti pillanati közül a…..
bla.bla (törölt) 2013.11.10 21:59:02
@Huncutkukac: Sehogy sem ér össze, ettől függetlenül jó nagy pofánverést érdemelnél.
Gyakorlatilag azon kívül, hogy elárultad, hogy síkhülye vagy, nem mondtál semmit.
Olyan, hogy médiakompatibilis, ezen a szinten nem létezik. Épp annyira volt médiakompatibilis, mint bármelyik versenytársa.Kivéve ha valami baromi szembeötlő gondja van.
Te is médiakompatibilis vagy.
bla.bla (törölt) 2013.11.10 23:44:54
@Huncutkukac: Ahamm..és a szemétszállításért, vagy a szarlapátolásért felelsz? Feszegesd még kicsit, hogy rasszista vagy, náci, és egyéb finomságok. Megy a rosseb. Megteszi szerintem azt más helyettem, ha nem előbb akkor utóbb.
Kezdjük azzal, amit tudunk: Bozsek Márk pénteken este bejelentette, hogy kiszáll az idei X-Faktorból. Az RTL Klub ma reggel közölte a sajtóval, hogy a tehetségkutatót feladó énekes helyére a múlt heti kieső By The Way kerül vissza. Minden más csak bullshit. Persze nem azért…..
bla.bla (törölt) 2013.11.10 08:21:18
@uarempty: Az tuti, hogy a főnix nem 1bites tucat pop, de hogy szar, az biztos. Nem minden jó ám, ami nem megszokott. Az meg elég érdekes, hogy a kéttagu zenekarból az énekes szerinted sem tud énekelni...marad a csörgés zörgés? Ugy fest a fönixesek hülyegyerek imázsával könnyen azonosulsz...
Nem védtem én Krasznait, hanem kijelentettem, hogy jó. És kalap. Miért? Mert jó. Baromira érdektelen, hogy pórnós e, vagy sem
bla.bla (törölt) 2013.11.10 16:41:18
@uarempty: Már hogy lenne frusztrált vélemény? Nem is értem...konkrétan hülyét csináltak magukból. Szándékosan. Vélemény sem kell hozzá, mert ez a tényállás. Ez pedig azért van, mert annyira rosszak, hogy ha komolykodnának, azt a hatást érnék el, mint JFK. (kinlódás, szánalmasság, mümájerség) Én is csak akkor hallgatok pop zenét, amikor tehetségkutatót nézek. Mert szeretem a tehetségkutatókat.
Érdekes, hogy a főnixnél nem érdekel, hogy egy hangot sem tud eltalálni a srác, Krasznait mert ezért ekézed (annak ellenére, hogy a "nem tisztaság" nem azonnal fülbeötlő, zavaró) A fönix elviekben zenekar, rossz énekessel, valami alternatív progresszív katyvasszal mögötte. Én pl baromira szeretem a The White Stripest. Szintén két tagu banda. De már azért szégyellem magam, hogy egy bekezdésben említem őket ezekkel a bohócokkal.
A stábot és a szerkesztőket is hidegzuhanyként érte a hír, hogy a Barátok köztből is ismert Bozsek Márk úgy döntött, kiszáll az X-faktorból. A versenyző péntek délután döntött úgy, hogy abbahagyja a küzdelmet, amit az az RTL Klub péntek esti Fókuszában jelentettek…..
bla.bla (törölt) 2013.11.09 15:12:04
@tingli-tangli: Pedig de, bőven benne van, hogy nem szavaznak arra, aki "mindenképp megnyeri" Viszont az is el tudom képzelni, hogy a lájkolók többsége tini, és nem feltétlen van kerete szavazgatni. A lájkolás meg ingyen van.
Hosszabb csend után egy váratlanul érkezett levél rombolta szét a masszázsblog unalomba fulladását. Köszönjük a kedves ismeretlen szerzőnek, hogy ránk gondolt! 43 éves férfi vagyok. Elvált. Négy éve élek úgynevezett távkapcsolatban. A kedvesemmel - nevezzük Líviának - egy internetes fórumon…..
A vasárnapi X-Faktor a Döntés alcímet viseli, de persze ez a rész, a döntés az egyórás műsoridőből úgy nettó hat percet jó, ha elvisz, mert előtte a szavazatok utáni könyörgés, az aktuális heti sztárfellépő playback-műsora és az egyre rettentőbb ruhákba öltöztetett…..
bla.bla (törölt) 2013.11.04 02:59:08
@áasdklfjáasn: Rájöttem mi baj van veled. Te el sem tudod képzelni, hogy létezik olyan, hogy izlés. Nem érted, hogy ami neked tetszik, az azért van, mert a te izlésednek, vérmérsékletednek, hangulatodnak az felel meg a legjobban, nem pedig azért, mert zene, dallam, szöveg, stb terén tökéletes.
Elég fura, hogy őszinte legyek...ugyanis nyilván felnőtt ember vagy. Azt is érezteted, hogy baromira sokat látott/tapasztalt...de el nem tudod képzelni, hogy valamire ami szerinted jó, mást azt mondja, hogy egy raklap szar. Mert akkor rossz a füle, vagy, a zene stílusérzéke, zenetörténet tudása stb...
Szóval, szerintem azt a baromi hosszú utat, amire célozgatsz, kezd el újra járni, hátha...
bla.bla (törölt) 2013.11.04 03:59:01
@áasdklfjáasn: "miért kellene minimum 27 évesnek lennie? :-)"
ez is izlés kérdése pl:) a fantáziám nem mozgatják meg a kislányok.
Egyébként csak mondtam egy számot bőven 20 fölött.
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
bla.bla (törölt) 2013.10.20 23:32:10
@Nem Penny hajója: ott a pont:)
bla.bla (törölt) 2013.10.21 15:37:18
@Ancilla: még szerencse, hogy 15 millió nemzettag beszéli az irodalmi magyart...igencsak életszerű, valószínüleg te magad is felfokozott, feszült helyzetben a következő szavakat használod: " a fenébe is" " a terem búráját" a "macska rúgja meg"
Egészen nevetséges...konkrétan nem értem.
Az nem felháborító számodra, hogy magát érzőszívű, erényes , érzelmes lányok nem tartogatják a szüzességüket a nászéjszakáig? Elég imázsromboló pedig...A te gondolatmenetedből kb ez következik.
Ja és hadd idézzek egy hősszerelmes magyar költőt: "Foglalod a kurva anyádat..." (Petőfi)
bla.bla (törölt) 2013.10.21 21:45:43
@Ancilla: Tényleg nem hiszem:)
Az első élő X-Faktor-adás nagy tanulsága, hogy a zsűri vérfrissítése még úgyis megmenti a műsort az unalomtól, hogy Szikora Róbert néhány megnyilvánulása már-már Somló Tamást idézte. A mentorházból továbbjuttatott 12 versenyzőből nyolcat már most haza lehetne zavarni,…..
bla.bla (törölt) 2013.10.13 13:00:06
@psstdesign: Izlések és pofonok...de azt azért elképesztőnek tartom, hogy neked a 3 legjobban teljesítő a rossz, a 3 gyengén teljesítő pedig a legmenőbb kedvenc. Ja Bocs, csak 2, mert B.Lili tényleg jó.
Egy okos embertől olvastam egyszer, hogy az izlés lényegében itéletalkotás. A rossz izlés ilyenformán itéletalkotási hiba.
GFG Blog Hagyomány 2013.09.02 08:17:42
  Hagyomány = 1. ~ dramaturgia: a „honnan jövök?”-nek az az értelme, hogy „hová tartok?” 2. ~ példatár: útmutató a „kik vagyunk?” kérdéséhez Példamondat: „Magyarország a szabadságharcosok földje, ma is az, és az is marad”   Van itt egy béklyó: a…..
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
bla.bla (törölt) 2012.05.24 22:26:53
@genevieve: :Dpersze, szerintem nekem is utalna a csupa sziv leany:)
bla.bla (törölt) 2012.05.24 22:33:05
bla.bla (törölt) 2012.05.24 22:34:31