Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ute21

8 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyíkgeek Geek ABC 2011.03.14 13:02:00
Általános iskola, első osztály: A, mint Apple.. B, mint Bluetooth, C, mint Core 2 duo... :)       ..
Sziasztok!Blogunk kizárólag a 7. generációs konzolról, a Microsoft által kiadott Xbox 360-ról fog szólni.Az ok egyszerű: kevés hiteles Xbox 360 blog van jelenleg Magyarországon. Itt megismerkedhettek az Xbox 360 minden fontos tudnivalójáról, kezdve a világgaranciával az Xbox Live-on…..
A vastagbélrák megelőzésében rendkívül fontos szerepet játszik a táplálkozás, azon belül is a növényi eredetű rostok fogyasztása (többet között növelik a széklet tömegét). Ha megváltoztatjuk az étkezési szokásainkat és odafigyelünk a zöldség- és gyümölcsfélék…..
A következőkben felsoroljuk, mikor tanácsos elmenni egy vastagbélrák szűrésre:Gyulladásos betegségben szenvedőknek, akkor is ha panaszmentesek (több év után is)Ha a családban a korábbiakban végbél vagy vastagbélrák fordult elő ( első - harmad fokú rokonságigHa az elsőfokú…..
A következő sorokban tájékozódhattok arról, mik azok a jelek amikkel érdemes orvoshoz fordulnotok. Fontos megemlíteni, hogy ezek csak lehetséges okok, nem feltétlenül jelentenek vastagbélrákot.visszatérő hasi fájdalmak40 év felett emésztőszervi panaszokfogyás mindenféle ok…..
Az elmúlt 30 évben 3 szorosára emelkedett a vastagbélrákban diagnosztizált betegek száma világszerte, sajnos magyarországi viszonylatban is évente újonnan 9000 vastagbélrákban szenvedő beteget fedeznek fel, amiből 6000-n meg is halnak. Ezek a számok magukért beszélnek, a…..
Sajnos a vastagbélrákban szenvedők száma az utóbbi évtizedekben három-négyszeresére nőtt, az előfordulási arány 4-6 %. Az utóbbi években újonnan diagnosztizált vastagbélrák megbetegedések évenkénti száma sokszorosára emelkedett, így a második leggyakoribb rosszindulatú…..
"Remekül érzi magát, kitűnő étvágya van és éppen ma lett ötven éves ... - akkor Ön a vastagbélrák összes jellegzetes tünetével rendelkezik.„ Amerikai Ráktársaság felvilágosító kampányában így figyelmezteti az embereket, ugyanis a vastagbél daganat lappangva és…..