Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moonshield

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Septicflesh: CommunionMegjelenés: 2008. márciusKiadó: Season of MistSötét, brutális, energikus. Ezekkel a szavakkal tudnám jellemezni a görög Septicflesh legutolsó, 2008-as albumát a Communion-t. A korong csupán 9 nótát tartalmaz, de ebben azt benne van minden tudása a görög…..
Bizony jó öreg sógoraink sem ülnek tétlenül a babérjaikon! Egy eddig számomra ismeretlen zenekar anyagát sikerült fellelnem, és számomra teljesen elfogadhatatlan, hogy eddig nem ismertem őket, mivel 1992 óta léteznek (bár az aktív munkát csak 2003-ban kezdték) és nem egy, de…..
Synestesia: FeeniksMegjelenés: 2009. márciusKiadó: Kampus RecordsA minap rábukkantam a még számomra is ismeretlen finn melodeath formációra a Synestesia-ra. Habár útjuk 2001-ben indult, az első teljes korongot csak idén adták ki, persze jó pár EP-t is maguk mögött tudhatnak. A…..
Teljes név: Lakasz BalázsKarcol: 2009. márciustólAmi a zenét illeti, mindent meghallgatok ami metal, de a hozzám legközelebb álló műfaj a melodic death metal.Ez persze nem azt jelenti, hogy zenei csőlátó lennék! Zenészként igyekszem eljutni ismertebb, és ismeretlenebb bandák…..
This Ending: Dead HarvestMegjelenés: 2009. januárKiadó: Metal Blade Nem tudom ismerősen cseng-e valakinek a This Ending név. A svéd srácok eredetileg A Canorous Quintet néven indultak útnak a ’90-es évek elején gothenborg metalt zúdítva minden arra járóra. Később The…..