Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dzsuvásvili

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha az Idiocracy című Mike Judge filmet (vagy lassan dokumentumfilm, ahogy állnak a dolgok) vesszük alapul, tetszik tudni, azt, amiben a jövő Amerikájában a nézők legkedveltebb tévés szórakozása egy fingós reality követése, akkor a Pumpedék második évada megérdemelne minden díjat, amit csak hozzá…..
Dzsuvásvili 2017.08.23 12:55:27
@sixx:
Elképesztően magas ló?Egyáltalán nem éreztem ezt. Nem lehet, hogy te nézed nagyon mélyről?
Lássuk csak: Hónapokkal az évadnyitó előtt kiszivárog az évad szinte teljes története. Hackerek törik fel a cég levelezését és szervereit, ellopnak 1,5 terabyte-nyi adatot Kiszivárog több bemutatás előtt álló sorozatepizód és a Trónok harca 4. részének…..
Dzsuvásvili 2017.08.17 21:20:26
@bloggerfigyelő: Eszméletlen fantáziával megáldott ember lehetsz, kész főnyeremény párkapcsolatilag, kivéve ha egy kődarabbal élsz együtt.
Valószínűleg tényleg a polgárháborúra készül a Jobbik, de valami nagyon gyenge, 90-es évekbeli verzióban, ahol szájkosaras kutyákat kell lerúgni. A melegfelvonulás után a Kossuth téren ellentüntetők egyike, ahogy az Index videóján látható, jól lerúgja az egyik…..
Dzsuvásvili 2012.07.10 10:51:27
Melegolimpiát tartottak a homárok, amihez a sporthoz vajmi kevés köze volt, de engem full hidegen hagyott, mert miért is izgatna?
Volt ezer fok árnyékban, családdal és haverokkal söröztünk az árnyékban a Balaton partján, nem úgy ezek a frusztrált, iskolát nem végzett, bűnbakot magukon kívül kereső,önbizalom hiányos patkányok, akik úgy próbálnak hőssé válni az ugyancsak defektes társaik előtt, hogy homárt mennek fenyegetni, verni és kutyát rugdosni.
Mert ők csak így tudnak érvényesülni, semmi más sikerélményük nincs a világban, ezért az erő nyelvén próbálják hirdetni elcseszett ideológiájukat.
Mert kit érdekelnek a homárok?Leszarom ,hogy kint ugrálnak az utcán, ha mindenki leszarná őket, akkor megunnák a picsamutogatást, de az agyhalott jobbernek ez olyan, mint a bikának a vörös posztó, mert ő majd megmutatja, de miért is ne mutatná, hiszen nincs jobb dolga, munkája nincs, vagy bérrabszolgaként viszi a haza a létminimumot, normális kapcsolatai nincsenek, frusztrált, na majd ő helyrerak minden.
Szerencsétlen rendőrt meg kivezénylik, ott áll ezer fokban beöltözve, mert nem tudja mire számíthat ezektől az állatoktól és még a kutyát is vinnie kell, mert a törvény kötelezi rá.
Ott szopja a faszt, mert ezeknek a lobotómián átesett barmokban nincs jobb dolguk, biztosan nem volt semmi rangadó éppen, valahol le kellett vezetni a feszültséget,ugyan egy jó könyv jobb lett volna, de ahhoz meg olvasni kell tudni.
Aztán bátorságpróbából az egyik rúg egyet a kutyába, a jobbik szellemi elitje meg harsogja, hogy önvédelem, nem zavarja őket, hogy még Vona is elítéli az esetet.
A forgolódó kutya esetén önvédelemről beszélni olyan, mintha azért ütné meg a rendőrt, mert ott lógott az oldalán a gumibot.A szomorú az ,hogy még el is hiszi az agyalágyultja, hogy ez önvédelem, noha a rendőrt csak azért zavarták ki oda, hogy a barmok ne verjék szét a homárokat, üzleteket, autókat, mert ők ezt amúgy szeretik csinálni, náluk ez a férfiasság fokmérője, másban amúgy sincs sikerük.
Ha meg nem lett volna ott kutya, rendőr, már az egész Eu. sikoltozna, hogy nálunk mit csinál a jobbik, a rendőrség meg nem tesz semmit.
A jobbik most nem kis öngólt rúgott,Zagyva meg- nomen est omen- csak löki a zagyvaságokat, Gaudi meg Kánonban nyomja mellette az ökörségeit, de vagy adja vissza a diplomáját, vagy várhatjuk mi ugyan azt a feljelentést tőle a rendőri provokáció miatt, megint mondott vmit a levegőbe, amivel megnyugtatta az egy bites táborát.
 Folytatódik a nagyszerű Mi kell a nőknek sorozatunk. A 7. epizódban a Miss International döntőjén faggatunk ifjú hölgyeket az általuk kedvelt pózokról, megcsodáljuk az egyik jelölt kezét és rosszalkodunk, ahogy szoktuk...  ..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
A filmiparban a nyár nem uborkaszezon, hanem a blockbuster-aratás csúcsidőszaka. A filmes kubikusok ekkor szolgáltatják be terményüket, és a hűs multiplexek is csalogatónak tűnhetnek a nyári melegben. Elégedettségre eddig semmi okunk: az ezévi sci-fi felhozatal nagy csalódás.…..
Filmdroid Top 10 autós mozik 2011.07.22 21:13:00
Július 28-án begurul a mozikba hazánkban is a Pixar legújabb egész estés animációs filmje a Verdák 2. Ezen apropóból összeszedtem 10 filmet, amelyben egy autó vagy autók a főszereplők ahogy Villám McQueen és társai legújabb kalandjában. A lista szubjektív. Várom a Ti…..
Milyen egy szabadságpárti keresztény ember?Olyan, aki korlátozná az online véleménykifejtést szabadságát. Hogy fér össze ez a kettő? Erről kérdezzétek a Magyar Narancs címadóit, és Pálffy Istvánt.Pálffy István hungarikumügyi főattasé ismét hallatott magáról. Gondoltam…..
Állatvédelmi kérdéseink harmadik részében a parlamentbe került pártok közül az MSZP  következett volna, de a leköszönő környezetvédelmi miniszter megkeresésemre azt reagálta, hogy ő nem kompetens a kérdésben. Elirányított viszont egy politikustársához, aki -…..
Kenderzsupp Free Farkas Péter! 2009.12.27 16:20:00
Vo-vo-vo, most kaptuk a bréking telegrammot, hogy Farkas Pétert elfogták Andorrában. Mint az bizonyára közismert az exolimpikon több tucat óvodást falt fel a saját pincéjében élve, néhány ezer tő növénykével bukott meg 2004-ben. Harmadrangú vádlottként, bár sosem ismerte be a…..
w Egyél hódot! 2009.12.11 06:30:00
Pár hétre távolabb lép az ember a szalagcímektől, és mindjárt nevetségesnek és kicsinyesnek látszanak a belpolitika vagy akár az unió vitái, kampánylózungjai, hazugságai. Hiszen bazmeg elpusztul a Föld! A bálnák! A méhek! A káposztalepkék! Mert az ember disznó módra él,…..
Nagy újdonságot nem árulunk el azzal, hogy az MTV többek között az Üdítő című műsorában (is) évek óta játszik olyan archív felvételeket, amiken magyar humoristák hülyéskednek. A Üdítő kínálata elég vegyes, van, amikor tök jó, van, amikor reszliket raknak be, a műsor…..
Dzsuvásvili 2009.12.08 20:42:43
@zetorov:
Te konkréan egy gyökér vagy, nem tudom attól van -e merevedésed ,hogy más emlékét gyalázod, miközben azt hiszed magadról ,hogy hű de okosat mondtál.
Verd meg inkább az asszonyt ahogy szoktad te tuskó!
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Egészen friss élménye van Tamásnak: a Deák téren találkozhatott a magas beosztásokban fehérgalléros tolvajokat, alacsony pozíciókban pedig agresszív bűnözőket alkalmazó BKV ellenőreivel. A boldog végkifejletet némileg akadályozta, hogy az ellenőr olvasónkat el akarta…..
A francia válogatott tegnap 1-1-es döntetlent játszott Írországgal. A győzelem pedig azt jelenti, hogy az Azzurik kiverekedték magukat a 2010-es dél-afrikai világbajnokságra. Azonban a visszajátszás és a lassítás szerint Henry győztes gólját kezezés előzte meg, a felvételen…..
Dzsuvásvili 2009.11.19 15:22:43
Dzsuvásvili 2009.11.19 18:35:58
@Képfényező:
Ezért tart itt ez az ország, ennyi agyhalottat egy rakáson.....
Tegnap délutánra biztossá vált, hogy gyökeresen átalakul a hazai kereskedelmi rádiós piac. Két régi szereplő, a Danubius és a Sláger helyére érkezik a Neo Fm és a Klassz Rádió. Nem sokkal ezután az lemondott Majtényi Lászlló az ORTT elnöke, mivel szerinte nem szakmai indokok…..
Dzsuvásvili 2009.10.31 13:38:04
@Mike36:
Helyezd édesanyádba a hímivarszervedet ha ennyire sótlan vagy.
Az internet legújabb sztárja a rettenetesen szomorú kutya, akit egy San Fransisco-i kávézó előtt kaptak lencsevégre, amint éppen szürke pulóverben szomorúan nézett. Chris Michael készítette a fotót, aki a Sunnak azt nyilatkozta, hogy megpróbálta ugyan felvidítani az állatot, de…..
És egyben a legveszélyesebb is! Számtalan kép, és leírás bizonyítja, hogy a kulccsont alatt átmenő piercing elkészíthető, azonban ez a piercing ha rosszul csinálják meg, akár halálhoz is vezethet!Tulajdonképpen elég ha a páciens anatómia elrendezése kicsit elüt az átlagostól…..
Igazándiból nem tudom pontosan, hogy van e arra valamiféle kimutatás, hogy melyik pártnak hány óriásplakátja fut, az EP választások kapcsán. Nekem úgy tűnik, hogy talán a Jobbik erősített be leginkább, az óriásplakát fronton. Szinte mindenhonnan Morvai Krisztina próbálja velem…..
[TKO] Újabb áldozat 2009.05.16 19:25:00
 Lassan ott tartunk, hogy egyes rablások, rablógyilkosságok, orvtámadások már nem is rendelkeznek hírértékkel, naponta esnek áldozatul ártatlan polgárok martalócok bandáinak. Sajnos egy újabb ilyen eset történt a közeli ismeretségi körömben és nem éppen egy olyan…..
Szokásos békében zajlott a Legalizációs Piknik vasárnap a Margitszigeten, ahol ha nem is egyszerre gyújtott rá kétezer ember, de egymás után, sokszor. Az egyetlen izgalom, amiről pont lemaradtam egy sörexpedíció miatt, hogy egy csávó addig mászkált körbe két…..
Ha neked sok pénzed van és megteheted, hogy drága autóval jársz két választásod van: Legyél jófej, fizess rendesen az ügyfeleknek, ne csald meg a asszonyt, satöbbi. Parkolj őrzött garázsban. Ha te inkább mégis "rossz úton" jársz és az utcán hagyod a…..
Dzsuvásvili 2009.05.10 08:10:43
comment:com A fal adta a másikat 2009.05.05 08:01:00
Nagyon úgy tűnik, hogy a hazai tévézés beállt a külföldi sikersorozatok vagy éppen a bukott ótvarok átdolgozására, ennyivel is kevesebb pénzt kell kihajítani a kreatívok üvegasztalára felcsíkozott kokóra, vagy mittudomén, lehet az ötlet fogyott ki a magyar fejekből, mindesetre…..
Dzsuvásvili 2009.05.05 09:34:38
Magyarországon évek óta húzódik a digitális műsorszórásra történő átállás. Folyamatosan egymásra mutogat az Antenna Hungária, a Hírközlési Hatóság és a közmédiák, de úgy tűnik, hogy 2009 májusa végre meghozta az áttörést. Az Antenna Hungária most tiszta vizet önt a…..
Dzsuvásvili 2009.05.05 07:19:37