Regisztráció Blogot indítok
Adatok
berek

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan azt hiszik, hogy az átkosban kizárólag szovjet tanmesékkel és igénytelen román rajzfimekkel formálták a gyerekek agyát párttagkönyv alakúra. Aki persze ezt hiszi, azt vagy tényleg sikerült agymosni, vagy nem élt még akkor, mindenesetre a '78 karácsonyának reggelén…..
"De jobb ebédet akarunk, hogy jobbak legyünk, Több pár cipőt az ágyunk mellé, hogy többek legyünk:" József Attila: (Anyám meghalt) Ez a vers jutott eszembe, amikor elpakoltam a minap a nyári cipőket. Ismerek olyanokat, akiknek ma is csak egy pár cipőjük van. Egy kósza…..
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..
petya Olimpia 2008 Peking 2008.08.08 21:15:00
Valljuk be! Kína erősen odavert a nyugatnak. Messze a leglátványosabb olimpiai megnyitót produkálta.Nem véletlen. Nem csak azért, mert vélhetőleg Kína nagyon ki akart tenni magáért, így pénzt, embert nem sajnálva mindent megtett a látványért. De nagy szerepe volt Csang Ji-mu-nak…..
A keddi hétórás híradó a királyi televízióban (m1) arról számolt be, hogy 74 gyerek kapott el egy vírusos megbetegdést a Fonyódligeti táborban...A riport végén azt mondja a helyszini tudósító (Csorba Viktória) sluszpoénként, hogy az orvosok, akik a gyerekek alkalmassági…..
Még májusban történt, hogy a Napkeltében Verebes, akiről mostanában szívesen emlékszik meg a Comment.com is, interjút készített Gergényi Péterrel. Verebes valami hihetetlenül brutális dolgot művel, alig hiszem, hogy járt már ilyen mélyen valaha is. Teljesen összemossák a…..
w Blues 2008.06.09 05:00:00
Két év rengeteg idő, de most épp úgy néz ki, hogy ha most vasárnap volnának a választások, illetve ha a nagymamámnak áramszedője volna, akkor elbúcsúzhatnánk az SZDSZ-től. Pedig már úgy megszoktuk. Mint az Aranypókot, amelynek késő-kádári reklámjában egy holtfáradt női…..
w Bazmeg.hu 2008.04.23 06:30:00
A kéz, az magam felé is hajlik persze, mint tartalomipari szakmunkásnak. Nekünk, mint Indexnek és mint internetezőknek, az internetadó nem jó. Hanem rossz. De nemcsak nekünk. Volt szerencsém több képmesében is felvilágosítani a tisztelt népet, milyen csuda dolog az internet. Nemcsak…..
Egy lépésre vagyunk az A csoporttól. Egy nagyon nagy lépésre. Ahhoz, hogy világra szóló siker keretében feljussunk az elitbe, meg kell vernünk az oda erősen visszavágyó Ukrajnát. Muszáj ezt kiszurkolni valahogy. Élőben közvetítünk, szövegesen.És mindjárt az elején felhívjuk…..
berek 2008.04.19 15:04:14
berek 2008.04.19 15:04:28
berek 2008.04.19 15:04:48
És egyébként van még valaki, akiket érdekelnek az ilyesfajta statisztikák? Húsvét előtti linkajánló ki-mit-hisz. Nincs olyan hónap, amikor ne jelenne meg valamilyen felmérés, közvélemény-kutatás arról, hogy az egyes országokban mekkora a hívők vagy legalábbis a vallásukat…..
HamPLÓ Apró-búcsú 2008.03.02 18:25:00
Amatőr numizmániás lévén fura lenne, ha nem emlékeznék meg az egy- és kétforintos érmék forgalomból való kivonásáról. Mivel a legtöbb újság már leírta, hogy mikor, ki által tervezve, milyen ötvözetből készültek a forint-fillér rendszer aktuálisan legkisebb címletei, én…..
Régen érettségiztünk, sok éve elhagytuk az iskolapadot, sokat felejtettünk, de persze utáljuk, ha kijavítanak minket. Ezzel én is így vagyok. Mivel érzékeny a téma, első cikkemet mindjárt saját szarvashibámmal nyitom, amit 10 évvel ezelőttig én is rosszul használtam, és a…..
Szarházi-e az, aki szerint a „Székely himnusz” műdal?   Ki tudja merre, merre ment el azok esze, akikből valóságos dührohamot vált ki egy nyilvánvaló tény leírása? Nemhogy papírt, de világhálót sem tűrő mocskolódások lavináját indította el annak blogba…..
Elsőre úgy néz ki mint egy kínzóeszköz, vagy egy bondage kellék. Másodjára a képeket nézve már kirajzolódik a dugóhúzó forma. 52 titán alkatrész, 18 karátos arany, extravagáns design és működés. Bár az alapvető funkciója ugyanaz mint amit a kínaiaktól vesz az ember. Aki…..
Az esetlen és több sebből vérző Papp Gergő - Tornóczky Anita páros után ezen a héten Árpa Attilát tette próbára a Mokka kegyetlen húsdarálója, ami úgy csócsálja a műsorvezetőket, mint majom a perecet. Árpa Klaudiával van párban, aki már régi motoros, úgyhogy őt most…..
berek 2007.11.14 04:06:34
Megint megújult a Mokka, nem volt más választása. A díszletnek jót is tett a változás, mert a régi pont olyan volt, mintha a Napkelte kidobált díszletelemeire csaptak volna le egy jó kis lomtalanításon. Az új Mokka-díszlet világosabb, híradósabb, hírműsorosabb lett, a…..
 Sajnálatos hírt kell megosztanunk a kedves olvasóinkkal: Ronnie O'Sullivan lemondta a mai Pot Black Kupán való részvételét. A kétszeres világbajnok (2001, 2004) személyes okokra hivatkozva ne fog megjelenni ezen a rövidke viadalon. Mint korábbi írásomból kiderült Ronnie,…..
berek 2007.11.02 16:33:37
Nem mintha hiányzott volna, hogy Orosz Józsi hétfőn nem csókolt kezet Veres Jánosnak, és aztán a karján végighaladva nem nyalt bele a fülébe, de azért érdekes, hogy a Magyar Televízió miért éppen most kezdte el baszogatni az európai értelemben vett modern tujákkal és…..
Mintha egy katolikus leányiskola évfolyamelsőjét belöknék a peepshow-ba, hogy táncoljon már picit a rúdon. Félénk toporgás, amin még az sem segít, ha a többi lány nagyon megértő, és tanácsokat adnak, hogy akkor most kicsit kijjebb a popsit, meg dülleszd ki a cicit, nagyon jó,…..
w Operation Fospumpa 2007.08.10 06:00:00
Mit nem beszél az a német? Ausztria kissé elpofátlanodott az utóbbi időben. Nem a MOL-OMV csatáról lesz szó, hanem a környezetrombolásnak arról a kelet-európai sunyisággal megvalósított módjáról, hogy építünk ultramocskos ipart a határ szélére, bele a szélirányba,…..
berek 2007.08.10 06:07:49
w Töcsök és bogár 2007.08.03 04:30:00
Végre szexbotrány! Nem csak amolyan szűkszavú hírecske, hogy az alelnök válik, de persze közös megegyezéssel barátok maradnak. Nem ám hogy a polgármesternek új csaja van. Bővérű, inflagrantis, csámcsogós Blikk-featúra. A legjobbkor egyébként; pont kerepelni kezdtek a gazdák,…..
Ha jól hallottuk a pusmogást, akkor Friderikusz Sándornak összejött. Mégis sikerült megegyeznie az ATV-vel, így ősszel is lesz műsor. A csatorna hivatalos válasza szerint az elvi megállapodás már megvan, de a részleteket még csiszolgatják. Nagy a titkolózás, így azt az…..
berek 2007.07.10 06:38:31
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
w Helyzetfokozódás 2007.06.04 04:30:00
Lezajlott a múlt héten egy meghitt kis ibseni jelenet. Kamaradarab, lényegében monodráma, Eörsi Mátyás monológja. A másik főszereplő, Puch László a színen meg sem jelenik, csak láthatatlan hangként. Első felvonás, az ATV, majd a Nap-Kelte stúdiója. Eörsi Mátyás…..
berek 2007.06.04 05:08:31
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
berek 2007.04.06 06:55:23