Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HAB

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a találmány annyira zseniális, hogy szinte már egy lépésnyire vagyunk csak a víztablettától. Az az igazság, hogy feltalálhatnának egy ilyet a túrázók számára is, sőt nekünk nagyobb szükségünk is lenne rá, hiszen gyalog több idő elérni egy-egy víznyerő helyre, ha…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
addict Sztriptíz óriásplakáton 2011.05.24 10:00:00
Itt egy remek esettanulmány arról, hogyan lehet kreatívan értékesíteni a kevésbé kapós médiafelületeket. A példát a holland Interbestnek köszönhetjük, akik egy meglehetősen ronda férfi képeivel adtak el óriásplakátjaikat. Hogyan? A férfit elkezdték vetkőztetni. Pár…..
Kontár A csujogató Univer ketchup 2010.11.24 08:07:00
Először, mikor ismerős átküldte, azt hittem, ez valami rossz vicc, csak véletlenül töltötték fel az Univer honlapjára ezt a matyó reklámot. Enyhén szólva is túl van cifrázva. De aztán rebesgették, hogy a tévében is megy, szóval tényleg komolyan gondolják. Ez rettenetes.…..
 Sosem volt amerika gyermekkorom emlékeit idézi fel ez a svéd hotel, ahol még a legkomolyabb felnőttekből is előrobban az indiánosdi (vagy éppen kovbojosdi), ha megérkezik a Treehotelbe.  És hogy hol van a hotel? Ott a fák között lóg, ez éppen a tükrös külső falakkal…..
Octavia sokkal bátrabb, mint akár a Homár, akár egy tigriscápa, akár Chuck Norris: nem elég, hogy képes volt öt azaz 5 forint borravalót adni egy pizzafutárnak, még ő van felháborodva, hogy a futár ezen dühöngött, és képes anális kínzással fenyegető levelet írni az Il…..
A jobboldal rendre azon bukik meg, hogy nemcsak buta, tehetségtelen, hanem elvtelen, hazug és csaló emberekből verbuválódott. Vegyük például szegény, szegény Bayer Zsoltot. Ezt írja:  „Annak idején, az elmúlt öt-hat évben, magyar vállalkozások ezrei települtek ki…..
Rájöttem! Zöldövezet 2009.07.21 10:20:00
Valamiért az emberek úgy gondolják, hogyha sok pénzük lesz, akkor okvetlenül ki kell költözni a városból a zöldövezetbe. Így is tesznek: kényelmes, jól megközelíthető városi lakásukat eladják, hogy méregdrágán vegyenek házat valamelyik budai kerületben. Arra azonban, hogy…..
Lángoló Gitárok A Nap Szara 2009.06.18 17:25:43
Ha valaki esetleg nem értené, hogy miért tart ott a magyar zeneipar, ahol éppen tart, azaz a béka segge alatt hat méterrel, benne a fekáliában nyakig, az vessen egy gyors pillantást erre a sajtóközleményre, majd a Műre, amiben a könnyűzene minden gyermekbetegsége előjön, inkluzíve…..
Bonoék rájöhettek, hogy szar dalokkal nem fogják tudni megmenteni Afrikát, ezért a Get On Your Boots után most végre egy tisztességes számra készítettek klipet. A Magnificent az egyik legkellemesebb momentum a No Line On the Horizonön. Különlegesnek ez sem különleges, viszont…..
Legyenek Önök üdvözölve egy csodálatos műtárgy társaságában. A képekre kattintva azok szép, nagy méretben is megtekinthetőek. Az ifjú KISZ-titkár bármelyik mondatát kiemelhetnénk ide, hogy két idézőjel segítségével nevetség tárgyává tegyük, a centralizálási…..