Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Morhany

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erős kezdet: a vidéki kislányból előbb escort, majd banki felsővezető lesz. Fake? Nem-fake? Vigyázat: hosszú! Hasonló sztori: egymilliós szakítás. A kép innen     Régi olvasója vagyok a blognak, jó hivatkozás szokott lenni napközben, miért is szakítsam meg a…..
Akit érdekel a Pet Racer teknősének mindegy egyes a játékban elhangzott mondata, az sürgősen töltse le ezt itt. Remixelésre kíváló :D A mondatok között benne vannak azok is, amelyeket nem verseny közben mond Update: Csabi elkészített egy Donald Kacsás verziót   UI: Akit…..
Subba Itt a tavasz! 2009.03.20 09:59:00
A tomboló nemi vágy az önsegítő csacsi testét elhagyva ezúttal a kis teknősét szállta meg, így aztán szerencsétlen pára a hormonoktól megzavarodva egy bakancsba vizionálja a hívogató kloákát, amit aztán annyira elszántan tol, hogy attól furcsamód valami sajnálattal keveredő…..
Na ez ám a globalizáció, kedden este bemutatják az új, fejlesztőknek szánt operációs rendszert, csütörtökön kora délután meg már Handrás XIII. kerületi lakásában nyomogatom a cuccot. Röviden: okés. Nem mélyedtem el a szoftver működésében, de amit láttam, az tetszett, az…..
Mai történetünk a férfiúi büszkeségről szól, arról, hogy a közösségi oldalakon oltott férfiak miért nem tűnnek el. Kedves Szakítósblog! Már jó ideje nézegetem a blogot ! Nagyon durva történeteket olvastam! De most leírnám az enyémet is! Éppen egy nagy szerelemből…..
Steve Troughton, egy ír programozó megtalálta a tethering beállítási lehetőségét az iPhone új operációs rendszerében, egy egyszerű kapcsoló átállításával működött is nála a ficsör, lehet az iPhone-t használni modemként a laptophoz.Véletlenül talált rá a beállításra,…..
Subba Tizenkettő plusz: Vonatozás 2009.03.19 09:42:00
Már megint a világ végén jártunk, ahonnan ezzel a videóval küldtek vissza bennünket. Belzebub küldi nektek, de csak akkor nézzétek meg, ha ma olyan jolly napotok van, amit semmi az ég világon nem ronthat el. Nem emelünk ki semmit, mert a szó a mocskos vonatülésnél…..
Vannak meglepetések az életben, bár az tény, hogy ezt szex után beközölni vérgeciségre vall.     Egy januári hideg nap kezdődött a történet. Egy munka miatt találkoztam egy sráccal, egymás után két napot töltöttünk teljes egyetértésben együtt. Nem zavartattuk…..
 Párleírás lelki gyomorforgással. Szia Szaki-blog és mindenki akinek van kedve elolvasni! Olvasgatom a blogot egy ideje és gondoltam, hogy ha más történetein szórakozom akkor én is írok nektek és így ti is szórakozhattok az én lelki nyomoromon. :) Nem vagyok mai csirke,…..
Subba Szállj szállj magasra 2009.03.18 12:02:00
Oroszország nagy ország. Mennyire lehet idegtépő, mondjuk a Vlagyivosztok és Kalinyingrád közötti több órás repülőút? Utasként még hagyján, de légi utas kísérőként?! Ne vicceljünk már… mert az egy dolog, hogy a pilóták csont részegen élvezik ki a robotvezérlés…..
A szőke herceg mindig bukó, de ez sem ad arra okot, hogy a féltett Jóbarátokkal megdobjuk. Sziasztok! Szeretném veletek megosztani legutóbbi szakításom történetét 1 éve ismertem meg Dávidot,egyből beleszerettem.Pont olyan volt,mint álmaim szőke hercege Elég hamar egymásra…..
 Űj szabály: ha két fiatal között felmerül a szexológus, akkor ott komoly baj van. Sziasztok! Elég hosszú ideje olvasom már a blogot... Jókat derülök, vagy épp' ámulok, gondoltam leírok egy régi történetet. Kamaszkorom legszebb éveiben játszódik, ha jól emlékszem 18…..
Most komolyan, ki ismerkedik rendszergazdákkal? A kép innenKedves Szakítós! Ez a történet inkább a lekoptatósok közé sorolandó, avagy a miért ne fussunk olyan szekér után amelyik nem akar felvenni típusból való.Adott ő, hím 33, én, nő 27. Közös munkahely (tudom, már…..
Miután kaptam 8(!) darab Tudod mikor küldözkedjél anyázós emailokat freddyD baszad meg magad azt hiszed híres vagy te segg juk.Nyald ki a rothat hányás ízű szarodat te pisa fejű kruvA zsidó ejakulátum dögölj bele te rohat fas a wc-ébe és nyomd fel a fejedet!!!!!!!!!!!!! youtube…..
Subba Mekeke: Ákos 2009.03.16 08:18:00
A példavideó bemutatja, hogy sok munkával és gyakorlással a kecskehangú emberből lehet kevésbé kecskehangú ember. Táncos csaj üt. ..
Pár hónapja írtam már a Phoenix Games-ről, ott röviden be is lett mutatva ez a borzalmas játék. Azonban találtam egy részletesebb videót a "London Cab Challenge"-ről. BORZALMAS! Ekkora szennyt is ritkán látni. Teljesen értékelhetetlen egy vacak, a felugró textúráknak…..
Subba Két fekete lyuk beszélget 2009.03.13 09:32:00
Azt mondja az egyik, mire azt mondja a másik, hogy ennek semmi értelme a büdös világon nincsen. De videó!    ..