Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Huanito

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint talán már feltűnt nektek, elindult a honlapunk a www.lehetmas.hu címen. Ezen olvasható többek között az alábbi veretes szöveg:"A Lehet más a politika! kezdeményezés tagjai és külső szakértői az elmúlt közel egy évben elmélyült műhelymunkát folytattak, aminek egyik…..
Huanito 2009.03.13 16:31:03
Sok mindennel egyetértek, igen még az adóemeléssel is. De szeretném látni, hogy amit befizetek hová is megy el? Miért kerül annyiba amennyibe és miért kerül mindaz máshol, nyugat-európában is akár olcsóbba?
Lehet, hogy ez az elmúlt 6 év vállalkozói tapasztalata?:))
A multik, mint látjuk bármit megtehetnek, itt mindig a kisemberek szívnak a legnagyobbat.
Az én álmomban nem szerepelnek "biorobotgyárak", az emberek normálisan meg tudnak élni a 8 órás, nappalos műszakban megkeresett jövedelmükből és a befizetett adókat a lehető legjobban osztják el az arra hivatott intézmények.
Szeretném egyszer egy rövid időre én intézni a kormányzati beszerzéseket, kiadásokat és mindössze az átlagbért kérném cserébe!:) Rövid idő alatt milliárdokat takarítanék meg.
Egy régi mondás szerint a jó uralkodó nem kormányoz sok intézkedéssel.
Közös vagyonból /értsd az adónkból/ a legolcsóbban venni és a vagyont /megtermelt javakat, erőforrásokat,.../a legdrágábban értékesíteni.
Kisvállalkozásokat, sajátmaguknak munkahelyet teremtőket és azt fentartókat támogatni, természeti értékeinket megőrizni és megvédeni. Régen európa éléstára voltunk /ma is lehetnénk/, nálunk van európa legnagyobb édesvízkészlete és nálunk van a legtöbb világhírű tudós, feltaláló, akik sajnos többnyire külföldre kényszerültek./
Aki nem műveli, művelteti a földjét attól visszavenném. Közmunkáért adnék segélyt, azt is csak rövid ideig fokozatosan csökkentve a mértékét.
Aki kicsit is reálisan látja a dolgokat és gondolkodik az hamar belátja ennek szükségességét. Remélem, minél többen lesznek ilyenek és remélem, hogy egyszer lesz egy olyan párt is aki ezeket az értékeket fogja képvisleni, mert lehet más a politika!