Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MedveDisznóEmber

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Poptari: Új UFO!! 2011.08.08 12:07:08
Tudtuk, mi hiányzott még a nyárhoz!  ..
MedveDisznóEmber 2011.08.09 02:47:45
„Még aznap este közölte, hogy beszélnünk kéne valamiről, amit „csak most van bátorságom elmondani”, de én azt mondtam, hogy nem derülhet ki olyasmi, ami miatt aggódnom kéne” – pedig ki fog! Mai posztolónk egy meglehetősen rázós történetet hozott, ezen…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror!  Mindenkinek a saját…..
Jamie Goode, a wineanorak.com szerzője, és az egyik legelismertebb angol borszakértő (ő tényleg szakért) megkóstolt 12 magyar „csúcsbort”, és két fő megállapítást tett: az egyik, hogy túl magas az alkohol, a másik, hogy méregdrágák. Ez a két probléma már sokszor…..
 A de viszonttól ki szokás borulni. Van, aki viszket tőle, allergiás rá, van, akinek a fülét sérti. „Vagy de, vagy viszont!” – szoktuk hallani az intelmet, ha esetleg kimondanánk. Úgy tűnik, a tiltás ellenére használatban marad, bár a nyelvművelők és a…..
MedveDisznóEmber 2011.02.13 22:03:12
@Funi:

De kinek van joga eldönteni, hogy mi valósul változásnak és mi okoz kárt a nyelvben? Én pl. kifejezetten örülök, hogy nem kell azt mondanom "mik vogymuk". :)
Egyik kolléganőm írta meg nekem az alábbi tanulságos történetet.Anett“Egy szép tavaszi hétvégén egy szerelmespár, egy csinos fiatal nő és egy jóképű férfi ellátogattak egyik wellness szállodánkba. Nincs ebben semmi különös, hiszen ilyesmi minden héten megtörténik. A…..
Az igen vonzó Zoe Saldana klasszikus összeállításban. Általában jobban örülök annak, ha élénk ékszerszíneket választ magának, de ez a fehér is nagyon jól áll neki.8/10 ..
A Costes éttermet szerették a Michelin titkos ügynökei, így végre Magyarországnak is van csillagos étterme. Szuper. De mi az ördögöt jelent ez valójában? Ki osztogat csillagokat? Mióta? És egyáltalán minek? A történet 1891-ben kezdődött, mikor André és Edouard Michelin…..
MedveDisznóEmber 2010.03.18 16:18:01
@csupáncsak:
A hatalmas tányéron kevés kaja van pusztán tálalás technikai kérdés, miért gond az ha mondjuk 7 fogást kóstoltatnak meg veled?
Ferran Adria spanyol konyháján 16-18 fogást szolgáltak fel, nem hiszem hogy bárki is tiltakozna ez ellen.
Ha arra gondolsz, hogy az étkezés végére nem lakik jól az ember egyes helyeken az más kérdés.
Legutobb épp egy agyondicsért magyar helyen találkoztam ezzel A problémával.
Megjegyzem 10000 Ft-os előételt magyarországon nem igen láttam még, erős túlzás ez a feltételezés.
MedveDisznóEmber 2010.03.18 14:43:28
@Bukowszky:
Na azért ez a párosítás egy kicsit merész. Visszatérhetünk az eredeti kérdésre: honnan tudhatod, ha nem próbáltad? Nem halottam még arról, hogy valaki meg tudja mondani egy étel ízét, anélkül, hogy megkóstolta volna.
MedveDisznóEmber 2010.03.18 15:45:20
@Baluci:
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, ez a dolog nem arról szól, hogy kajás vagyok üljünk be valahova gyorsan, olcsón, jól akarunk lakni és kész. Nevén nevezve a "fine dineing", az étkezés egészen más aspektusból megközelítve.
Én is szoktam zabálni, undorítóan enni, annyit és olyat amilyet szeretnék. De ilyen helyre nem ezért megy be az ember
Az élmény annyira friss, hogy borjúként bámulunk, és mivel nem biztos, hogy az artikulált bőgésig valaha eljutunk, ezért haladéktalanul linkelünk. A Kreatív Online adta hírül, hogy "végre van logója a Wines of Hungary-nek és a tendernyertes cég már dolgozik a márka…..