Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Agent Ricsko

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha bárki, akit egy kicsit is érdekelnek a sorozatok, nem sötétzárkában, vagy az intenzíven töltötte az előző két hónapot, aligha úszhatta meg, hogy ne halljon az HBO új üdvöskéjéről, ha meg bele is nézett, azt, hogy menthetetlenül rákattanjon. Rögtön a pilot után a Breaking…..
Agent Ricsko 2014.03.14 07:54:21
@Elmeboy: @Maya--: Nekem ugy a harmadik resz kornyeken tunt fel, hogy Rust Lone Star sort vedel megallas nelkul, es azota sem tudom eldonteni, hogy csupan azert lehet ez igy, mert azon a kornyeken ez kb a helyi "Aszok", vagy apro utalas McConaughey elso (sok szempontbol rokon) komolyabb szerepere a 96-os Lone Star cimu - kibaszott jo - filmre.

Na tessek, gyartom itt az osszeeskuves elmeleteket pedig nagyon nem akartam. :(
Geekblog A vesszőből font ember 2014.03.05 08:00:00
A horror maga az ismeretlen. Mindig az a legfélelmetesebb, ami kívül kerül az értelmezhetőség tartományain, hatalma önnön felfoghatatlanságából táplálkozik. A rémség erejét a sokk jelenti, ami eluralja elménket, ami ellen tehetetlenek vagyunk. Egyetlen módja, hogy…..
Agent Ricsko 2014.03.09 09:53:56
@Error Flynn: az a remake a legroszabb rossz film ami valaha keszult. En szeretem a szorakoztato szemetet, de az a felhaborito kategoria. Az eredeti viszont 10/10, minden idok egyik legkulonlegesebb horrorfilmje.
Geekblog Nyomtalanul 2013.12.05 11:13:46
Rex türelmesen vár az autója mellett egy benzinkútnál. Barátnője, Saskia, akivel franciaországi nyaralását tölti, csak a szemben lévő boltba ugrott be üdítőért. Két perc. Legfeljebb öt. Fényes nappal van, jó idő, meleg és kisebb tömeg, emberek jönnek-mennek, többen a…..
Agent Ricsko 2013.12.06 19:43:50
@ZF2: En kedvelem a Martyrst, az elso harmad egeszen parades. Sajnos pont a vegtelenul kepmutato es hatasvadasz befejezes miatt utaljak sokan (jogosan).

A Spoorloos egyebkent mindenben a tokeletes ellentettje, annak idejen megzabalta es kikopte a gyereklelkemet. Orok kedvenc.
Geekblog Detention 2013.08.09 06:00:00
„Good taste is not a democracy.” Ami a nyolcvanas éveknek a Nulladik óra (Breakfast Club) volt, az a kétezres éveknek a Detention: bepillantás a korszak tinédzsergenerációjának fejébe, kísérlet arra, hogy felfedje a korábbi tinédzserek előtt az új generáció érthetetlen…..
Agent Ricsko 2013.08.11 22:51:34
@Werewolfrulez: Tokeletes parhuzam, ugyanigy voltam en is mindket filmmel. Csak mig ebbe teljesen veletlenul futottam bele, igy egy kisse felresiklott, de ertekelheto probalkozaskent maradt meg, a John Dies... az alapbol felfokozott varakozasok miatt nagyon rut kapufa erzest adott. Az meg nem feltetlenul ezen filmek erdeme, hogy igy is mindketto kiemelkedik az utobbi evek - fuggetlen, mainstream, szinte mindegy - felhozatalabol.
Geekblog A Field in England 2013.08.08 06:00:00
Köszöntsétek új szerzőnket, Nemes Andrást, aki ezzel a remek filmről írt remek kritikával mutatkozik be, miután átesett  szokásos démoni beavató szertartásunkon. Van az a ritkán tapasztalható, de azonnal felismerhető, mellkas repesztően szívdobogtató érzés, mikor…..
Nehéz lenne két ennyire különböző filmnek közös bevezetőt írni, úgyhogy meg sem próbálom. Na jó, remélem ez is megteszi: az egyik a sírva nevetős angol filmek szerelmeseinek kedveskedik két színészóriással a főszerepben, a másik pedig egy többszörös díjnyertes,…..
(Bár szabály, hogy ugyanarról a filmről, könyvről, stb., két írást nem közlünk, a Doktor ellenkritikáját (amely korábbi, pozitív Skyfall-recenziónkkal megy szembe), úgy érzem, hiba lett volna megtagadni olvasóinktól. A cikk egyben a Zárt osztály elnevezésű sorozatunk első…..
A THR éves rendezői kerekasztal-beszélgetésén Tarantino arról beszélt, hogy erősen fontolgatja a visszavonulást. Borúlátásának okai nem valamiféle alkotói válság körül keresendők - szépen volnánk, ha QT ilyesmivel szembesülne -, egyszerűen a film médiumának…..
Geekblog Four flies on grey velvet 2012.11.28 09:30:13
A Gatto... tartalmaz pár kellemetlenül erőltetett vígjátéki elemet, amelyekbe Argento olyannyira beleszeretett, hogy következő filmje, a Quattro mosche di velluto grigio (Négy légy a szürke bársonyon) sem tud meglenni nélkülük, sőt, már-már burleszkes túlzásokkal megfejelve…..
Argento első rendezése egyszerre eltávolodás korábbi, western- és háborúfilmes munkáitól (ezek forgatókönyvek voltak), és egyidejűleg az ízlésvilágát befolyásoló elődökre (Poe, Hitchcock, Edgar Wallace, Fritz Lang és főleg Mario Bava) tett reflexió. A giallo, az olasz…..
Tíz év szünet után lényegében megjelent az Aebsence második nagylemeze, az ...is dead (magyarán Aebsence is dead). A lemezt fizikailag nem lehet majd beszerezni, a gödöllői folkos, grunge-os rockzenekar weboldalára kerül majd fel ingyenesen, addig viszont itt a Lángoló Gitárokon…..
Gőzerővel darálom az idei termést, amibe óhatatlanul is becsúszik 1-2 silányabb darab. Jelen felsorolásból akadnak nézhetőbbek is, de az már biztos, hogy egyik se lesz benne az év végi TOP 10-ben. Meglátjátok, hogy miért. 1. Vérfarkas: A szörny köztünk van - Werewolf: The…..
Kint, az ablakon túl, a globális felmelegedésnek köszönhetően rohadtul nincs ősz, így mindenféle, az ítéletidőt megidéző szóképem felesleges lenne, szóval fuck it. Eljött ím újra az október, és vele a Geekz messzeföldön híres horror cselendzse. A szabályok: október 31-e…..
Agent Ricsko 2012.11.01 22:30:59
@Maya--: Hú, ezt nagyon köszi, még nem találkoztam vele eddig, de igazán kedvemre való oldal!

@Werewolfrulez: Köszi, örülök, hogy tetszettek! Idén eleve "vesztesként" indultam, ezer dolgom van mostanában, néhány éve volt az igazi, mikor munkanélküliként nyomtam, akkor gyakran napi 5-6 filmet is ledaráltam. Egyérészt mert ráértem, másrészt mert nem volt pénzem másra, mint itthon filmezni. :D
De úgyis a részvétel a fontos, meg az, hogy idén egy csomó jó filmet láttam, amik eddig valahogy kimaradtak! Grat mindenkinek!
Azt már mindenki tudja, hogy a Metallica fellép a Puskás Ferenc Stadionban május 14-én, azt viszont csak nemrég jelentették be, hogy kik melegítenek James Hetfieldék felvezetéseként. A zenekar weboldala szerint Budapesten (illetve az összes májusi állomáson, kivéve Izraelben) a…..
Geekblog Plan 9-előzetes 2009.09.10 08:01:00
Ismert filmes körökben az az általános nézet, hogy a jenkik annyira pénzéhes, gátlástalan férgek, hogy képesek még a legnagyobb filmklasszikusokat is feldolgozni hazavágni, pedig sok esetben tényleg nem árt egy-egy régebbi filmet a fiatalabb közönséghez közelebb álló…..