Regisztráció Blogot indítok
Adatok
totyogo

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bochkor Gábor még februárban szólta le Kobajasi Kenicsiró hangmestert, hosszan kifejtve, hogy a karmesterség egy blöff, nyilván semmi értelme, hiszen a zenekar karmester nélkül is tud játszani, fölösleges egy bottal hadonászni előtte. Ráadásul Japánban sztárnak lenni nem egy nagy…..
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
totyogo 2015.04.16 14:59:30
A Republic a Facebookon jelentette be hivatalosan azt a már igazából pár napja teljesen nyilvános hírt, hogy Sipos F. Tamás fogja pótolni a nemrég elhunyt Cipőt a koncerteken. Hogy ez most csak ideiglenes vagy állandó, arról nem szól a közlemény, ahogy arról sem, hogy milyen…..
Megvolt az első X-Faktor adás is, ami elől a Tv2 gyáván kitért, és péntekre menekült, oppardon, a nézők kedvéért áldozatot hozott. Jó nagy baromságot csinált a Tv2 ezzel, és most nem arról beszélek, hogy a kereskedelmi televíziózást az egész stábnál jobban ismerő…..
A sorsolás lezárult, ezúton gratulálunk a nyerteseknek, akiket emailben is értesítünk:Kovács BalázsCsepi ErzsébetLázár Albert(x)..
A Bors már a negyedik interjút szenteli Geszti Péternek, az X-Faktor egyik zsűritagjának, aki csak a mai részben árulta el, hogy a tehetségkutatóból kétszeresen profitál. Nemcsak mentorként kaszál, hanem ő készíti az X-Faktor reklámjait is. Mint bulvárlapnak elmondta: "A…..
A Viasat kért meg minket, hogy ismét forduljunk a kedves olvasókhoz egy frappáns címért: az év végén érkezik a képernyőre a TNT nyári sikersorozata, az Angie Harmon és Sasha Alexander főszereplésével készült Rizzoli & Isles, és ennek kellene valami magyar címet adni - mert…..
totyogo 2010.09.09 16:20:56
Nem kizárt, hogy a Gyurcsány-kormány és az MSZP korábbi szóvivője, Budai Bernadett lesz a Neo FM új hírigazgatója – írja a csütörtöki Népszabadság. Budai Bernadett a lap kérdésére elismerte, hogy "puhatolózó beszélgetések" valóban voltak, de konkrét…..
A Megasztár és az X-Faktor csatájába azért a információs és dezinformációs deszanthadosztályokat is bevetik a tévék. Pr-osztályaik harcba állnak, folyamatosan sajtóközleményekkel tartják tűz alatt a bulvármédiát és a szakújságírókat, akik csak kapkodják a fejüket, hogy…..
Belsőség Uraim, nyomozzunk! 2009.10.22 13:00:00
Autódoktorunk küldte be az alábbi képeket erről a Mercedes E-osztályról. Elsőre feltűnt a már jók ismert, fekete maszkolószalag- és borítás. Egy nem-is-annyira-új Mercedesen? Puhatolózott, kérdezett, de nem sikerült megtudnia sokat. A benzines E-osztályt a ThyssenKrupp…..
totyogo 2009.10.22 15:56:27
A kormány hazai és uniós forrásból 900 millió forinttal támogatja a főváros közösségi kerékpáros közlekedési rendszerét, azaz a "fregolibiciklik" kialakítását, jelentette be Molnár Csaba kancelláriaminiszter budapesti Gödör Klubnál tartott sajtótájékoztatón. A…..
Állítólag megint feltűnt egy drótköteles őrült. Most Somogyban. A megyei lap szerint a Kaposvár melletti erdőterületen áthaladó kerékpárúton fák közé kifeszített drótot találtak az arra járók.  A tettes hat helyen helyezett el csapdát egy két kilométeres…..
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
totyogo 2009.08.19 15:50:38
@Addel: légyszi olvass vissza egy kicsit, és láthatod mit is írtam! köszi!
totyogo 2009.08.19 15:56:03
@Addel: akkor az üllői út külső szakasza is egysávos kétirányú?
f1 Schumacher már 3 kilót fogyott 2009.08.04 18:58:00
Nagyon készül visszatérésére a hétszeres világbajnok, de az egészségére vigyáz, mert megígérte a feleségének.”A felkészülés közepén vagyok, már három kilót fogytam, de legalább ilyen fontos, hogy izmot építsek. Jól megy az edzés, csak a nyakam szúr picit, meg kell…..
Kivételesen peches hétfő estéje volt annak a budapesti Homár-olvasónak, akit ököllel arconvágott egy Belváros-szerte ismert áltaxis, aztán, amikor sajgó állkapoccsal és éjszakai busszal próbált volna hazajutni, felszállt egy jegy nélküli részeg, akit az ellenőrök atipikus…..
Nagy Zsolt, alias Leo úgy szerepelt a TV2 főzőműsorban, hogy közben szerződése volt az RTL Klub főzőműsorával, ezért magas kötbért kell fizetnie a Vacsoracsatát gyártó IKO Kft.-nek – tájékoztatta Rényi Ádám a Blikket. A pontos összeget ugyan nem árulta el nekik, de a…..
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
totyogo 2009.03.25 13:16:24
Szánalmas Ez az egész sz@rabb műsort rég láttam!