Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gibinelson

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sokak előzetes várakozására cáfolt rá a Milla március 15-i tüntetése. Egyrészt a szervezet nem túl sikeres Alternatív Köztársasági Elnök-választása és az Orbán-kormány korábbiaknál konszolidáltabb politikája ellenére is a tavalyival nagyjából megegyező, több…..
Gibinelson 2012.03.19 17:01:13
@Chicano: teljesen egyetértek...nagyon különböző emberek vannak a Milla környékén, nem lesz átütő. Szerintem nagyon sok LMP-s, Mszp-s DK-s és volt SZDSZ-es van jelen a tüntetéseken, így a tényleges Milla hívek nagyon kevesen lehetnek.
Amióta reklám van a Tényekben, a műsorvezetők unatkoznak, miközben mi azt nézzük, hogy most harminc darab multivitamin áráért harmincöt szemet kapunk. Csak a kiemelt gyógyszertárakban. Persze azt is képzelhetném, hogy a reklámszünet közben Várkonyi Andrea horgol, Azurák Csaba…..
Gibinelson 2012.01.05 14:35:15
Mert ugye egy kép többet mond ezer szónál. Két kép meg még annál is többet. MTV Híradó fél nyolc vs RTL Klub Híradó fél hét. Az MTV vagy egy másik tüntetésen járt, egy másik Operaház előtt, egy másik tér-idő kontinuumban, vagy inkább a köztévé pár sarokkal elvétette a…..