Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blekkecc

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A koronavírus okozta válság kellős közepén érkezett a hír: az Alba Fehérvár három éves szerződést kötött, az Olaszországból hazatérő Vojvoda Dáviddal. Jó magyar szokás szerint a szerződés részletei nem publikusak (ha én egyszer a magyar sportban döntési jogkörrel fogok rendelkezni, az első lépésem…..
Karácsony előtt jött a random hír, hogy kettőszázötven forintról háromszáz forintra emelik a lottószelvények árát. A hivatalos kommünikére nem érdemes figyelni, harminc éve ugyanaz a bullshit. Akkor valaki kitalálta a dumát, amelyért kapott párezer forint jutalmat. Aztán ezt a szöveget elmentették,…..
A fapados légitársaságok utasokat rendszeresen semmibe vevő húzásai nyomán indul kezdeményezés egy fogyasztóvédelmi csomag létrehozására, amely persze nem csak a diszkontcégekre vonatkozik majd. A cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel, amely…..
blekkecc 2018.08.06 15:07:02
@boom2:
Az ilyen hozzászólásoktól az itteniek többsége falra mászik:
1., Egy légitársaságnak ebbe mi beleszólása van?
2., Miért? Most nem vihetsz kézipoggyászt?
blekkecc 2018.08.07 09:41:46
@ételizésítő:
Mert miért én?
De nem mondtam, hogy bármit is fizessen meg, csak kötelező legyen engem elvinni az úticélomra.
Volt ugye az elvileg megnyugtató történetünk fél éve, hogy nem kutyát/macskát sütnek a kínai kajáldákban a piacokon, hanem max galambot. Most viszont fénykép is érkezett hozzá Ágitól, úgyhogy ezt ezennel megerősített információnak vehetjük: Épp a Józsefvárosi piacról…..
Egy élhető nap, amikor Budapest napsütötte terepasztalnak, bringára pattant lakói pedig kedves kis maketteknek tűnnek. Köszönhetően a CM-nek és a tilt-shift technikának.City Of Joy from daniel fiantok on Vimeo. A 2010-es tavaszi Critical Masst dolgozta fel sajátos szemszögből az Index…..
blekkecc 2012.04.22 22:43:44
@Pierre Batka:
Tudod, hogy nincs igazad. Vagy most már tudod. Adott esetben segített a blog elkerülnöd egy börtönbüntetést.
A teoretikus "Ugyan mit veszítettünk a Malév csődjével, amikor itt vannak helyettük a jófajta fapados járatok, amik még olcsóbbak is?" kérdésre érkezett meg a válasz. Tamás levele nyomán a Homár megdöbbenve tapasztalta, hogy tényleg létezik ilyen, itt Európában, hogy fizető…..
blekkecc 2012.04.18 14:43:32
@[HPhD]Blokkolnam:
ez off:
Karlsruhe reptérről mi az egyszerű bejutás a városba és lehet-e közvetlenül Stuttgartba? Köszönöm!
blekkecc 2012.04.18 14:51:08
blekkecc 2012.04.19 09:56:05
@tea fan:
Nem azt mondtam, hogy nem kellemetlen, hanem hogy ennyi kibírható.
Bőven.
Sikerült, megint belefutunk IMF papa karjaiba. Annál, ahogy Matolcsyék idáig elvezették az országot, már csak az dühítőbb, hogy olyan országban élünk, ahol civilizált, mainstream ellenzéki véleménynek számít forgatni a saját gyomrunkban a kést, és ezen örömködni. Az utóbbi…..
w Davaj csaszi 2010.11.25 00:09:00
Egyszer még választást is lehetett nyerni azzal a csekkel, amin a nyugdíjasoktól állítólag elvett 19 ezer forint szerepelt. Az akkori váltópárt lobogtatta, harsányan hirdetve, hogy ők majd megadják, amit a Fidesz nem - mert amúgy az a pénzt nem elvették, csak nem adták meg az…..
A magyar katona - amikor éppen nem húsz százalékot csorgat vissza, vagy nemzetközi cégeket próbál zsarolni - igazi nyalka, mulatós fajta. Nem véletlenül tartozik a honvédelmi tárcához a zuglói Stefánia palota, ahol jól lehet mulatni. Csakhogy több százalékponttal csökken a…..