Regisztráció Blogot indítok
Adatok
helyzetjel

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Nem azért gyújtunk gyertyát, hogy véka alá rejtsük” – ezt az érdekes képet Orbán Viktor használta ma, amikor 56 napja hivatalban lévő kormányának működését értékelte a parlamentben. Akkor hát – a korábban már megfogalmazott fenntartások mellett…..
Nyilván az olvasók többsége tudja, hogy hogyan kell helyesen beszúrni egy html sablonba egyetlen sornyi iframe-et, de biztos vannak olyanok is, akiknek ez nehézséget okoz.A Facebook új "Like" buttonja azért jó, mert ha blogunk olvasói erre a gombra kattintanak, ennek a postnak a…..
[kalozpart.org] A Magyar Kalózpárt, az LMP támogatója aggályosnak tartja az ingyenes fájlcsere-szerverek tömeges lefoglalását, amire szerzői jogvédő szervezetek feljelentései nyomán került sor az elmúlt hetekben Budapesten.Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rendőrségi…..
helyzetjel 2010.06.30 21:35:00
helyzetjel 2010.06.30 21:35:56
Pár napja olvasgatok két írást. Nem egyszer, sokszor. Az egyik a parlamenti választás jelentőségét elemzi, a másik a nemzeti együttműködésről szól. Tanácstalan vagyok velük kapcsolatban, meg kicsit gondban is, mert a cikkek három szerzője közül kettőt személyesen is ismerek,…..
Hamisciprusnak gyanús, hogy talán a csomagoláson feltüntetett magyar termék felirat nem is a csomagoláson belül található fűszerekre vonatkozik, hanem a csomagolóanyagra. Gondolja mindezt amiatt, amit a hajtás után mutatunk, sok-sok "magyar termék" védjeggyel árult,…..
helyzetjel 2010.06.28 20:15:54
Történetünk mind három főszereplője Király András. Az egyik Király András a Jobbik szóvivője volt, egészen addig még nem derült ki, hogy bizony „liberális” kilengései vannak. Szívott (mármint kábítószeres cigarettát fogyasztott- őrnagyúr) és bizony a meleg…..
helyzetjel 2010.03.18 21:03:35
Szegény embert az ág is húzza, gondolhatják most a második számú kertévé vezérlőjében,  hiszen távozott Magyar Rita, a csatorna eddigi kommunikációs igazgatója csoportvezetője, közös megegyezéssel, persze, ahogy ez ilyenkor lenni szokott, ráadásul tegnap este volt olyan…..
Tabáni István lett Magyarország második Csillaga, így nagybetűvel, mert ugye a tehetségkutatót, amin elindult így hívják. A 31 éves budapesti teremőr (a Hopp Ferenc Kelet-Ázsiai Múzeumban dolgozik) annak ellenére (vagy éppen azért, ki tudja) végzett az első helyet, hogy a…..
helyzetjel 2009.12.20 13:12:01
@viragimado: @bugajakab2000: Nem azt írtam, hogy senki ne nézzen tv-t, hanem azt, hogy válogassátok, hogy mit néztek.
Ez egy lépésről lépésre kreált, minden eredetiséget nélkülöző adás. Olyan műsorokat készítenek majd a jövőben, amire van igény, aminek van nézettsége...ennek van. Én is nézek tv-t, de lehetőleg olyan adókat, ahol nincs reklám. Duna, mtv, Spektrum, hír tv-k.
helyzetjel 2009.12.20 13:18:51
@bugajakab2000: Érdekes felállás, ha valakinek nincs tv-je. Lehet tv nélkül élni, sőt nem rossz, de ha valaki értelmesen használja, akkor lehet szórakoztató és informatív.
helyzetjel 2009.12.20 13:42:27
@bugajakab2000:
Párommal mostanság 2 műsort nézünk: On the spot (Spektrumon) és Született feleségek (letöltöm, mert sok benne a reklám és azt nem bírjuk ki :). Ezen kívűl néha 1-1 jó film a Dunán esetleg valami hiteles hírek, de ennyi... El tudom képzelni a tv nélküli életet, volt egyszer egy barátom, akinek nem volt tv-je. Amikor ő meg látott egy tv készüléket bekapcsolva, tágra nyílt szemekkel kezdte bámulni, majd leült és nézni kezdte pár percig, mintha hipnózisba került volna :) Ezen mindenki jót derült. Na azóta mellőzzük mi is a tv-zést :)
Ezt a reklámot már több helyen is kielemezték, ezért nem akartam róla írni, de végül meggyőztek arról, hogy ez nem lenne helyes, mert később nagyon hiányozna a Reklámszemle rovatból. Ezért aztán jöjjön most a nemzeti színű lobogóba csavart Soproni-reklám. Kezdjük ott, hogy…..