Regisztráció Blogot indítok
Adatok
médinhángöri

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A trükkösen számlázó Ingatlanbazar.com és ingatlandepo.com apróhirdetési oldalakat működtető offshore céggel pénzbehajtója felmondta a szerződését, így a creditexpresszes felszólítások összegét nem kell befizetni:Már a behajtó cég is a fogyasztók oldalára állt, és nem…..
médinhángöri 2011.08.03 15:33:22
@ColT: hát, én azt mondom, ezek a behajtók inkább amatőrök, nem emberségesek... Már eleve nem kellett volna a behajtásra szerződniük, hiszen már a laikusok sem tévedtek, ha azt mondták, hogy az Ingatlanbazar.com teljesen jogtalanul akart fizettetni. Azt a behajtónak látnia kellett volna, hogy ha a feje tetejére áll is, akkor sem kap egy kanyi fillért se fáradságáért.
Öröm látni, hogy vannak emberek, akik képesek ideoda autókázni a barkácshipermarketek között, hogy érvényesítsék a mindenhol meghirdetett árgaranciát. Már nem volt hiába! A Baumax és a Bausaus között ingázó dcsr75 mindkét helyen megpróbált pénzt visszaszerezni, de csak az…..
médinhángöri 2011.06.21 16:19:03
@Navarone: X-szer 500 forint + 10%-ért se? ;-)
Maga Tamás is - hadd lőjük el a legrosszabb tréfát már hétfőn - erősen tamáskodott, hogy kínpadra vonja-e az érdi Tescót, amiért központi helyre raktak egy olyan távirányítós autót, ami egyértelműen Kolontár környékéről érkezett az áruházba. Ízléstelen bunkóság vagy…..
A Twitteren találtuk, és annyira meghatott az őszinteségével, hogy ha Közép-Ázsiába megyünk, azt csakis az Uzbekistan Airlines-szal tesszük ezentúl.  ..
Zoli azt figyelte meg, hogy panellakása egyik lekapcsolt radiátorán a költségmegosztó meleg időben hőleadást mér, amit aztán természetesen kiszámláznak neki: Én székesfehérvároi vagyok, egy panelházban bérelek egy lakást már sokadik éve. Ez egy "panelprogramban"…..
Ha esetleg ellenkező látszat alakult volna ki az évek során, a Homár nem utálja a T-csoportot, hogy is utálhatná, hiszen pont annyira trehány, rendetlen  férgek, mint mi magunk vagyunk. Egy a különbség: a Homárnak még soha senki nem fizetett távközlési szolgáltatásért. A…..
Külföldön is elég szar című sorozatunk újabb részében José Manuel Pereira da Costa óvja a magyar turistákat Szpirosz tavernájától Korfu városában. A hely a leírás szerint egyenesen undorító, bár aki olyan helyen leáll ebédelni, ami kikötő közelében van, és tökéletesen…..
Tamás vasárnap a Balatonon detektálta, hogy CIB-hitelkártyájával nem fog papírpénzt szerezni. Bár a következő befizetés határideje még több mint egy hét, a bank jóelőre befagyasztotta 650 ezres keretét: Egy laza vasárnapra indultam Balatonkenesére, csak megyünk-jövünk a…..
Mit érdemel az a júzer, aki nem tiltja le a felugró hirdetésoldalakat? A magyar és a külföldi internetet exponenciális iramban szennyező Celldorado "ingyenes SMS-játékát egy N97-ért"! Naiv ügyfél ki tudja milyen tudatmódosult állapotban szopta be és rendelte meg tudta…..
Fantasztikus termékkel próbálja megfogni a svédek és portugálok elleni vb-selejtezőktől feltüzelt magyar focirajongókat a Hervis. A Nemzeti Sportban közölt hirdetésen látható szurkolói pólók ábrája fenomenális. A selejtező csoportunkben szereplő válogatottak zászlófejű…..
médinhángöri 2009.09.02 13:51:41
A szolgáltatók még mindig az adatforgalmi díjjal terelik a mobil internetbe belekóstoló felhasználókat a normális bevételt termelő 5GB-os előfizetés felé, de még mindig van, aki meglepődik ezen. Hun Quijote 1GB-os csomagjára böngészett rá még fél gigát, amit a Vodafone 18000…..
Attilla, akit az egyik legviccesebb posztunkból ismerhetünk, mostanra beköltözött új otthonába, kovácsoltvas konvektortakaró nélkül, de boldogan: "a régi takarót lefújtuk erre alkalmas festékkel, és olyan, mintha új lenne, a kovácsok meg kapják be. Kivéve egyet, aki a…..
médinhángöri 2009.08.07 16:20:36
@Szódás Lova: a telekhatárod volt-e a járda közepén? mert akkor kerítés meg üzenőfal állítása javasolt :-)
Júliustól az útlevélnek tartalmaznia kell a tulajdonos ujjlenyomatát is, Jenőtől is megpróbáltak vételezni egyet az okmányirodában. A scanner azonban nem tudott elfogadható mintát készíteni, sokadszori próbálkozásra sem, pedig Jenő még kenegette is az ujjbegyét előtte. Ha a…..
Finom sztori: a mobilcég május végén pont tízszeresére emelte a fix előfizetési díj nélküli Internet Start szolgáltatás tarifáit. Ez az az eredetileg wapolásra kitalált "alap internet", amit a legtöbb, erre képes vodafonos mobilról automatikusan, esetleg a START szó…..
Andrei weboldalának teljes tartalmát lemásolta magának a spéci üzleti modell szerint működő Observer, és ez lehet, hogy az Ön oldalával is megtörtént, csak még nem derült ki. Talán majd ezután a poszt után kiderül. Andrei egyébként évekkel ezelőtt rájött a turpisságra, de…..
médinhángöri 2009.07.29 10:51:25
@Énbagoly: egész nap telefonálgathatnék :-) nem férne bele 30 mp-be...
Az amerikai rendőrök folyamatosan játszott, rohadtul hangos popzenével készítik ki a legszívósabb bűnözőket, ha azok beveszik magukat valami jól védhető rejtekhelyre.  A magyar vendéglátósok drága hangrendszer helyett ugyanezt tudják ütvefúróval is. Ismerkedjenek meg a…..
médinhángöri 2009.07.29 09:13:26
médinhángöri 2009.07.29 09:20:48
@Fortocská: Szerintem azért akartak erdőre néző szobát, mert a Dunakanyar látványáért nem akartak 10000 Ft-tal többet fizetni. Aztán nem volt nekik erdős, csak kanyaros, így hát fizethettek felárat.
médinhángöri 2009.07.29 09:26:19
@edrose: és te? Meddig jutottál? A kommentelőkig? Ezt hogy kommenteled?
Panni levele nyomán elképzelhető, hogy víztározókat kellett átalakítani a rengeteg felajánlott vér tárolására, több nagyon már nem kell. Mi másért hajtották volna el őket TAJ-kártya nélkül? Még a személyi és véradói igazolvány sem volt elegendő a beazonosítására,…..
médinhángöri 2009.07.24 11:12:33
@havajj: "A bemondás azért nem elég, mert pl. a szomszédét is bemondhatod" Sőt, a szomszédét is bemutathatod :-) szóval a tajkártya bemutatása se oldja meg a dolgokat. Ámerikába' pl. mindenki fejből löki a tajszámát, és soha sehol nem jutna eszébe másét bemondani. Ezért van ez így elbonyolítva, nálunk is a szám a lényeg, nem az azt hordozó papír. Képzeljétek el, mi lenne, ha pl. minden adóbevalláskor személyesen be kéne mutatni az adókártyát is...
(nekem pl. 9 éve lopták el az egész cuccomat, adókártyát újracsináltatni kicsit bonyolultnak tűnt, és addig napoltam, hogy a mai napig enélkül élek, többször váltottam munkahelyet, igényeltem hitelt stb. Mindig elég volt bemondásra a szám.)
médinhángöri 2009.07.24 11:23:23
@Bandi_jóválasztás: ha el tudsz csoszogni egy patikáig, Buscopan pici vízzel, aztán vízszint estig.
médinhángöri 2009.07.24 11:25:01
@médinhángöri: bár ha patikáig el tudsz csoszogni, akkor az ügyeletre is ;-) ott meg B6 vitamin - kalciumkoktél a s*ggedbe :-)
Aki találkozott már éhes és fáradt négyévessel, az megérti, hogy A. miért követett el mindent, hogy bejusson a Budai Sport Hotel éttermébe, ahol a táblák szerint nem csak a szállóvendégeket várják szeretettel. A szeretet viszont elmaradt, a pincér mindenre talált kifogást, hogy…..
Rendőrszezon van a Homáron, de Gergő sztorija nem botrányos, inkább az élet alapkérdéseit feszegeti, mindezt egy autópályán, belső sávban 130-cal haladó rendőrautó miatt. Részletek lentebb: Egy vasárnapi jelenségről szeretnék beszámolni nektek, amit az M1-es autópályán…..
médinhángöri 2009.07.01 10:14:53
Felhasználnám az alkalmat, hogy kis kresz-tudnivalókat terjesszek.
Jobbra tartás szabálya:

"25. § Járművel az úttesten - az előzés és kikerülés esetét kivéve - annak menetirány szerinti jobb oldalán, az út- és forgalmi viszonyok szerint lehetséges mértékben jobbra tartva kell közlekedni. .... Párhuzamos közlekedésre alkalmas úttesten a jobbra tartásra a külön szabályok (36. §) az irányadók."

Párhuzams közlekedés szabálya:
"36. § (1) Olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két vagy több forgalmi sáv van (párhuzamos közlekedésre alkalmas úttest) - a (2)-(4) bekezdésben említett eseteket kivéve - a külső (jobb szélső) forgalmi sávban kell közlekedni. Más forgalmi sávra ráhajtani csak előzés, balra bekanyarodás, illetőleg megfordulás céljából szabad.
(2) A párhuzamos közlekedésre alkalmas olyan úttesten, amelyen az azonos irányú forgalom számára két forgalmi sáv van, az előzés befejezése után a külső forgalmi sávba vissza kell térni. Ha 3500 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó gépkocsival, motorkerékpárral vagy - lakott területen - távolsági, illetőleg gyorsjáratú autóbusszal a vezető több járművet kíván előzni, megmaradhat a belső forgalmi sávban feltéve, hogy ezzel a mögötte gyorsabban haladó járművek közlekedését nem akadályozza; ha pedig a forgalom olyan sűrű, hogy a külső forgalmi sávba visszatérni nem lehet, a belső forgalmi sávban folyamatosan is haladhat."

Előzés szabálya:
34. § (3) Az előzést - a (4) és az (5) bekezdésben említett esetet kivéve - balról kell végrehajtani.
(4) Csak jobbról szabad előzni
a) azt a járművet, amely a balra bekanyarodási szándékot irányjelzéssel jelzi és az úttesten a 31. § (1) vagy (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően helyezkedik el;
b) azt a villamost, amely az úttest közepén - egyirányú forgalmú úton az úttest bal oldalán - levő pályán közlekedik.
(5) Jobbról is szabad előzni a figyelmeztető jelzést (villogó sárga fényjelzést) használó járművet, ha a vezető meggyőződött arról, hogy ezzel a többi járművet és a gyalogosokat nem veszélyezteti."

Úgyhogy a rendőr szívjon gázt a belső sávban. Felrobbanok a dühtől ilyenkor. Nem azért, mert szívesen mennék 130 felett, hanem mert rohadjon meg az, akinek olyan hatalom van a kezében, hogy bárki mást megbüntethet azért a szabálytalanságért, amit ő elkövethet büntetlenül.
médinhángöri 2009.07.01 13:16:46
@Alikam: jajistenem, mikor írták át a kreszt???
Lajos magyar paprikára vágyott, hát magyar paprikát vett, legalábbis elsőre úgy tűnt neki a piros-fehér-zöld csíkozás és a felirat miatt, jogosan. Ám csak otthon vette észre, hogy aljasul megtévesztette a csomagolás. Vásároltam ma sebtiben lecsópaprikát az Auchan-ban.…..
médinhángöri 2009.06.24 13:07:30
@b[ALien] a kopasz baba: marokkói paprikából-e?
Bandesz76 apokaliptikus szopóörvénybe került, amikor éppen két héttel Casco-évfordulója után ellopták Opeljét. A Groupama ugyanis úgy gondolta, addig nem adja ki bonuszigazolását, amíg nem rendezte az ellopott autója felmondott szerződésének hátralévő 11,5 havi díját.…..
KekPafrany Avantinet-től rendelt 32 centis pizzája egy 30 centis dobozban érkezett, és nem meglepő, de maga a pizza sem haladta meg ezt a méretet. A telefonos reklamációjukra azt a választ kapták, hogy a pizza eredetlieg 32 centi volt, csak a sütés közben összement, így tűnt el a…..
A Homárt még a fizikai erőszaknál is jobban bosszantja az echte magyaros, dölyfösportás-mentalitás. A mikrohatalom kéjes érzése és az ebből fakadó kicsinyes csicskáztatás. Ennek extrém szemét példáját mutatta be a minap egy centrumos-közterületes parkolóőr páros a Fiumei…..
médinhángöri 2009.06.17 12:57:30
@Frucsasz: Azt ők is megértették, hogy tilosban parkoltak, felfogták a büntetést, ki is fizették vita nélkül. Nem azt kifogásolják, hogy mért is büntették meg őket, hanem azt a hozzáállást, amit a jogos büntetéshez "emberileg", saját büntetésként a droid hozzáadott... én legalábbis ezt olvasom a történetben.
médinhángöri 2009.06.17 13:20:11
@Frucsasz: A jogszerűtlenség a büntetés kifizetését követő eseménysorozatban volt, szerintem így értette a szerző (addig egy szóval sem említette). Úgy fordítanám, hogy: "a büntetés kifizetését követően a droidoknak nem állt jogában direkt szívatni, az időt húzni, valamint szabad eltávozásunkat gátolni, sokkal inkább haladéktalanul el kellett volna távolítani a kerékbilincset". Hozzáteszem, ehhez egy teljesen egészséges embernek is joga van...
A Homár-átok mindenkire lecsap, így szerkesztőségünk tagjaira is. Gábor kollégánk talán női nemiszervről álmodott, miközben itt a sarkon fagyizott, de rovarhorror lett a vége. A szemtanú, Kiscigó Rudika kolléga beszámolója következik. Gábor kollégának épp csak arra jutott…..
médinhángöri 2009.06.17 12:09:06