Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rózsaszínlazac

0 bejegyzést írt és 153 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már régebben is favorizáltam az ishotmyself.com oldalt, ami nevével ellentétben nem egy szuicid weboldal, habár ezen is lelövik magukat a lányok, de csak egy fényképezőgép vakujával. Kicsit szőrösek és furák a képek és a beállítások, de hát ezen legalább látszik, hogy…..
  Ma, amikor csupán néhány rövidke nap választ el bennünket a választások előtt életbe lépő kinevezési moratóriumtól, amikor lejár ennek a február 5-én sebtében kiírt pályázatnak a határideje, még nem tudjuk, ki lesz az a szerencsés, akinek három hétnél is…..
Dávid Ibolya a Ma reggelben ismét elszólta magát:már Bokros levelének feltörése előtt összehívták a választmányt,A mondat szerint mégis igaz, hogy Bokros Lajos megfenyegette őket. A levelet Ők is olvasták, és már a feltörés előtt összehívták a választmányt. Azt szeretem…..
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
rózsaszínlazac 2010.02.16 07:39:58
@rózsaszínlazac:
jav:ez így nyilvánvaló csalás, megakadályozni a kispártokat az indulásban...
rózsaszínlazac 2010.02.16 07:42:48
@frantisek:

négy év fog következni?

minimum 8, vagy akár 16 év...
A héten nem akartam írni, mert lenne épp elég dolgom, de Temesi Ferenc író szlenges plágiumbalhéja és ezért parkolópályára pöckölése után talán nem érdektelen a saját kis történetem. A képek megcsócsálásán túl ritkán olvasok bele a Playboy cikkeibe, egyfelől, mert…..
rózsaszínlazac 2009.09.04 14:55:12
"Kérem, írjon a Playboy szerkesztőjének, és tegyen panaszt a megfelelő helyen (érdemes volna kissé diplomatikusabb stílusban, mint ahogy eddig tette más fórumokon)."

Ja, még ő oktatja ki azt, akit szemérmetlenül meglopott, és felvette a dohányt egy nem is rosszul fizető laptól. Idézőjelről nem hallott még az úrfi? Vagy legalább valami köszönetfélét rebeghetne lábjegyzetben, de nem, nem egyszerűbb úgy intézni, hogy még neki álljon feljebb, és a másik, aki szóvá teszi a lopást az legyen a ganajtúró.

"és értetlenül és szomorúan állok a kontrollálatlan gyűlölete és rosszindulata előtt."
-írja Babiczky

Rosszindulat? Gyűlölet? Az a rosszindulatú és gyülölködó, akit szemérmetlenül megloptak és szólni merészel?

És miért értetlen? Mit nem ért? Ezt például nagyon szeretném, ha Babiczky úr kifejtené, hogy ő mitől szomorú. Bocsánatkérésről nem hallott még? Hol nevelkedett az úrfi?

És miért szomorú? Mert nem értik meg az ő szükségletét a kisajátításra? És hogy aztán gond nélkül eladja a Playboynak, ahol tuti aláírattak vele előre egy paírt, hogy amit nekik odaad szövegként az az ő saját szerzeménye teljes egészében és nem használ fel illetéktelenül senki más szövegét? Mert elvileg egy ilyet alá kellett volna írnia.

"Az ügyet ezennel lezártnak tekintem"

- írja Babiczky. Megloptalak és ennyi, case closed. Ügy ejtve.

"írjon a Playboy szerkesztőjének, és tegyen panaszt a megfelelő helyen"

Hát persze, rohangáljon az, akit megkárosítottak. Legyen erre ideje és energiája. Én a dolgot lezárom, és ha el tudsz kapni, akkor ügyes vagy, nadehát ki fog ugyebár egy ilyen kis szir-szar üggyel foglalkozni? Senki. Case closed. case closed. Case closed. Nem hallod Csunderlik Peti? Babiczky azt mondta leszarja, ha panaszod van, menj a Playboyba, vagy a megfelelő helyre, Ő Babiczky nem a megfelelő hely. ÉRTHETŐEN MONDTAM? Ragozzam?

A legszebb az, hogy a következő bejegyzésében az egyedüli hibát abban látja, hogy nem írta jobban át az elcsórt szöveget, hanem szószerint beemelte, kicsit meghúzva.

Elképesztő.

A jövőre nézve legyen az a tanulság, hogy egy: idéző jelet használunk, ha valaki szellemi termékét szó szerint átveszünk. Vagy a szöveg végi lábjegyzetben elismerést adunk az eredeti szerzőnek. De ami legfontosabb, ha ezt valaki elmulasztja tanuljon meg bocsánatot kérni. És tegyen valamiféle igéretet arra nézve, hogy ez nem fog a jövőben előfordulni. És ezt próbálja betartani.
rózsaszínlazac 2009.09.04 15:03:32
@mirko vosátka:

"hülye picsák szoktak a magyar szakon szemináriumi dolgozatba tartalomleírásokat kimásolni"

na na, nem szeretem, amikor oktalanul nekiállnak hülyepicsázni, ez pont olyasmi, amit nemre való tekintet nélkül követnek el egyetemisták, tudnék erről mesélni, de minek, ez teljesen félreviszi a témát.
rózsaszínlazac 2009.09.04 15:08:38
@dave:

Ne legyenek illúzióid, a magyar sajtó nem így működik.
Az internet arctalanságot ígér, amit sokan ki is használnak. A kérdés az, hogy megéri-e? Ugyanis, ha találkára kerül a sor, akkor a nyers valóság mindent elárul. Még azt is, hogy az illető fiú-e vagy lány…   Ennyi pompás történet után, gondoltam, megosztom én is az…..
rózsaszínlazac 2009.09.03 13:45:59
@Cabolch:

Ebben van valami!

Ugyanis sorrendben a meleg férfiak a legaktivabbak szexuálisan.
Utánuk következnek a heterók. Végül a legalacsonyabb szexuális aktivitást a leszbikus nők mutatnak, náluk valóban elsősorban az érzelmi kapcsolat dominál.
Amikor először meghallottam, hogy valaki valóra váltja gyerekkori álmomat, azaz épít magának egy valódi házat legóból, azonnal meggyűlöltem az illetőt. Először még hitegettem magam, hátha csak a cég ügyes marketingfogásáról van szó, de sajnos ezzel nem vígasztalhattam magam…..
rózsaszínlazac 2009.08.30 21:08:52
@Themuezzin:

@Themuezzin:

Úgy tűnik ez egy nyaraló, nyáron van olyan jó, mint egy sátor, tehát nem aggódnék a fűtés miatt.

@Doryyka:

nem aggódnék, már gyártanak sima felületeket is...
Én szívem szerint mára hoztam volna elő ezt az igen szimpatikus napot, sőt lelkesedésemben az egész hétvégére kiterjesztettem volna. Mert azért olyan, hogy az ágyban maradással hasznosat lehessen tenni, ritkán adódik az életben. Pedig az Ausztráliából kiinduló kezdeményezés…..
rózsaszínlazac 2009.08.29 16:11:05
@reklámbuzi:

ez igaz, egyetemista koromban sokat ábrándoztam egy olyan sok matracos, diványos helyről az önkiszolgáló étterem mellett, ahol az egyetemisták le dőlhetnek per percre vagy pár órára...

WARNING
This is a dream that has not come through!
rózsaszínlazac 2009.08.29 16:13:46
@bigyibogyo:

akkor neked Oblomov aszindrómád van...

(vigyázz, jobbágyok és földbirtok is jár hozzá)
"Akár egyszerre, együtt fogatmosni? A dupla beépített két szaniter kiált a fiatal párokért!" "A tulajdonos szerint hangulatos klotyóval" "A LAKÁSBÓL VAN EGY KIJÁRAT PICI TERASZKÁRA, AHOVÁ ABLAKOK IS NYÍLNAK, EZÉRT 'OLASZOS HANGULATOT' ÉBRESZT AZ…..
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
Esküvőkre, legénybúcsúkra vagy szülinapokra ajánljuk Pálóczi Antal adását. Igazi bulis figura! HÖLGYFOLT és SZŐRSZERKEZET, végállomás!Nudista strandonSzeretnéd, hogy megkívánjalak?  Növessz buja ősi kellemet!  Érett nővé érjél meg megint!  Ne maradj…..
rózsaszínlazac 2009.08.13 22:38:21
rózsaszínlazac 2009.08.14 10:31:23
@kirbor:

"Amúgy srácok, nemsoká a körülmetélés lesz a divat, remélem követitek, elég gusztustalan egy körülmetéletlen pénisz! :-)"

ezt ugye viccből írtad? Konkrétan esztétikusabb a körülmetélt vessző, most arról már nem is beszélve, hogy azokban a lakosságokban - és jónéhány ilyen van a földön-, ahol a férfiakat körülmetélik ott alacsonyabb a nők között a méhnyakrák, ugyanis nem szorul a fityma alá a baci és így nem fertőzik a nőket mindenfélével! Erre szokták mondani, hogy ezen a mosdás tud segíteni, de valójában nem, olyan alaposan nem is lehet megmosni, hogy ne maradjon valami a redőkben, ezért minden lakosságnak javaslom a körülmetélés közegészségügyi bevezetését.

Ha az Usá-ban születsz automatikusan körülmetélnek, a szülőknek külön kell kérnie, ha nem akarják a körülmetélést.

Egyéb haszna is van, megmenekülnek a fiúk az esetleges fitymaszűkület gondjaitól és később kicsit tovább tudják mereven tartani...

Fontoljátok meg proletárok!
Sziget 2009 - Első nap Lezajlott a Sziget idei első napja, persze csak ha nem számoljuk a csalafinta nulladikat, meg a mínuszegyet. Nagyon sok mindent meg akartunk nézni, és néhányat sikerült is. Pl. az IAMX-et, ami kritikusunk szerint állta a nehéz próbát. A Nouvelle Vague-t, ami…..
Ezzel a gondolattal vágott neki legújabb kampányának az Old Spice, aminek az a lényege, hogy a hónaljkutya bizony nem az ember legjobb barátja. Ennek érzékeltetésére méretes szőrzettel rendelkező srácokat mutatnak, akiknek hónaljáról hatalmas, gusztustalan feliratok csüngenek…..
rózsaszínlazac 2009.08.09 12:32:50
@Dexter68:

Igen, szerintem is, ha lenne egy kis eszük, azt írnák (mondanák) a reklámban, hogy az izzadsággátlónktól szebb, fényesebb, csillogóbb, puhább lesz a hónaljszőröd, és még az illatod is lenyügőz majd mindenkit...

(Ja, éljen a hónaljszőr! tényleg ilyen világban élünk, hogy ez gondja lehet embereknek? Könyörgöm, azért van egy pár inkább véknyamon rugó problémám... OXIGÉNT NEKEM! -például.)
Subba Fuck you very much! 2009.07.31 17:06:00
Anglia, és Franciaország után a magyarok is csatlakoztak a nemzetközi mozgalomhoz, és elkészítették a homofóbia ellenes videójukat. Elakad a szó, milyen megható! Pici túljátszás és cukiskodás, de nem annyira rossz. Azért némi angoltudás szükséges a videóklip…..
rózsaszínlazac 2009.08.03 20:40:36
@est komor őre:

Eléggé árulkodó a hiszti, amit itt levágsz.

Igen, azt állítom, hogy az anális szex korántsem férfi-férfi probléma.

Igen, az a helyzet, hogy abszolút számokban tekintve az esetet, sokkal több nem kívánt hátsó aktust szenvednek el a nők tisztelt heteró párjuktól, mint amennyi aktust férfiak hajtanak végre egymáson azonos időintervallum alatt.

Szóval hagyd abba a hazudozást, az álszenteskedést és a hisztit. Minél jobban habzik a szád ezügyben, annál inkább elárulod, hogy lelked legmélyén tudod az igazat.

Ugyanazt az igazat, amit én.

Nehéz lenne olyan heteró nőt találnod, illetve olyan heteró férfit találnod, aki ezt az állításomat ne erősíteni meg, magadat is beleértve.
rózsaszínlazac 2009.08.04 17:22:04
@Szélpörgő:

jÓ, de te meg előbb linkelj ide adatot arról, hogy hányan pisiltek a Moszkva téri alagútba az elmúlt 10 évben, vagy tudod mit, könnyítek, linkelj ide valamit arról, hogy az elmúlt egy évben hányan pisiltek oda...

sok sikert...

ja, hogy szerinted nem is igaz, és nem pisilt oda senki?


Biztos csak az orrom meg a szemem ver át.

Te és az est őre akkor is hazudtok, amikor kérdeztek, meg linkeket kértek.

Ügyes! Gratula.
rózsaszínlazac 2009.08.05 09:48:55
@Szélpörgő:

Vannak emberek, akik akkor is hazudnak, amikor kérdeznek. A valóság számukra nem bizonyul visszatartó erőnek, nincsenek gátlasaik és rendkívül agresszívek.

Az ilyenektől igyekszem hamar elbúcsuzni.

Good bye!
Az eddigi legkegyetlenebb használt cucc eladására épített oldal ever! Eleve nem Vaterázni hanem barkácsolni egy külön oldalt a sok értéktelen szarnak már nagyon beszédes. Lefotózni és eladni szinte mindent amit otthon találsz, még a gyerek plüssállatkáit is, innen már semmi sem…..
rózsaszínlazac 2009.07.29 19:33:06
@edz nörsz sincs:

kedvedért megkérdeztem az ál-elit tampon blog tulajdonosát, hogy hányan nem látogatják a blogját, és azt mondta csak a kattintás számról tud beszámolni, ami december óta 64.000 körül vagyon.

nem értek hozzá, a kínai népességhez képest biztos alacsony, de a blog.hu-hoz képest egy olyan jó középmezőny szerintem...

bár nyilván közelébe sem jön a subbának, nade ezt itt egy profi fizetett csapat állítja elő...

ami meg a magamnak való kellemetlenség okozását illeti, ne álmodozz feleslegesen, nem tudok ebben a segítségedre lenni,

de pl. neked nagyon hasznos tudna lenni, ha bábukat vennél magadhoz, és azokkal játszanád el ilyen szerepjáték formájában a szadista és mazohista elképzeléseidet.

Rögtön vedd is filmre és küldd el valami hozzáértő igazságügyi elmeszakértőhöz, hogy megállapíthassa mennyire vagy közveszélyes,

nem kell megköszönni a jótanácsaimat, ingyen vannak...
rózsaszínlazac 2009.07.29 20:35:02
@edz nörsz sincs:

"Biztos zsidó vagy"

Biztos?

"az első az a nagyon népszerű leszbiblogod."

Nem tudok róla, hogy lenne leszbiblogom.

A nevem melletti link egy irodalmi blogra vezet, ahol nők által írt prózák és versek olvashatóak részben vagy egészben, kiegészítve érdekes fotókkal illetve szines rajzokkal, felteszem, hogy vannak köztük leszbikusok is, mert az emberi társadalom 10%-a leszbikus ill. meleg.

Másra most nem is reagálnék, mert a szótárad mindent elmond rólad, van egy ilyen betegség, amelyben a páciens akarata ellenére, azaz kényszeresen mocskosul beszél, és szidalmazza a környezetét.

Úgy tudom van rá orvosság. Melegen tudom ajánlani, hogy fordulj problémáddal egy pszichiáterhez.

jóéccakát kellemes pihenést.
rózsaszínlazac 2009.07.31 06:13:26
@Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker:

nyilvánvaló, hogy szolidaritásból írta ezt a bejegyzést ide Subba Zsuzsa, mivel csak ilyen módon tudott legalább 80.000 kettyintést idevarázsolni (arról nem ő tehei, hogy csak ilyen brutális szöveggel, lehet megmozgatni a népeket), inkább arra volnék kiváncsi, hogy ez mennyit hozott a secondhand bolt konyhájára...

jó lenne, ha a tulaj idejönne és nyilatlozna...
A rendnek van ugye jó meg rossz oldala. A parttalan magyar blogolási szokásokat pellengérre állító, az európai bloggerminimumért küzdő Magyar Bloggerszövetség léte magát a rendet hozza el a vadkeleti webnaplószektorba. Azt mondani, hogy "bárki blogolhasson", elsőre jól…..
Sikeres stílusgyakorlat lett Michael Ubbesen Jakobsen formatervező ötletéből, hogy a Bauhaus sarkos elemeit átültesse a kerékpárba. Az idén már három nagy európai design kiállításon is bemutatták a BauBike-ot.   A sikerben nagy szerepet játszhat a váz vonalainak fegyelmezett…..
rózsaszínlazac 2009.07.11 09:40:49
@portis:

lejtőn lefele nincs gond, vagy igen?

tényleg nem vagyok annyira büfé...

van olyan, hogy csak a hátsó kereket hajtod és az első is megy?
"Kaptam. Továbbküldöm. Szerintem van Isten. Ekkora Cukiság az ősrobbanásból soha nem lett volna" - vezette le nekünk az elméletét Hana, de a képek végignézése után hajlunk arra, hogy neki adjunk igazad.Görgessen ön is, és a két utolsó képnél vigyázzon, hogy le ne…..
Tartósnak bizonyult a kerékpárok fölénye Amszterdam mindennapi járműhasználatában. Legalábbis van már olyan összesített adat, amely szerint a bringázás veri az autózást. Az amszterdamiak ugyanis 2005 és 2007 között egy átlagos napon 0,87 alkalommal szálltak kerékpárra, és…..
rózsaszínlazac 2009.07.06 13:46:44
@GaZe:

Engem is lealáztak párszor a bicajosok Amszterdamban, mert a félig alva a biciklis úton sétáltam, persze nem tudtam, hogy biciklis út, utána igyekeztem jobban vigyázni, bár ez nem mindig sikerült, mert elkalandozott a figyelmem... és tény, hogy ott a biciklisek az urak, és nagyon fel tudnak háborodni, ha foglalod a területüket...

Pesten csak akkor szállnék biciklire, ha minimalizálódna a mérgező gázt kieresztő autók száma, és lennének biztonságos bicikliutak.

Amúgy most nem emlékszem, hogy Hollandiában a villamosokat napelemek hajtják?

Ezt sem ártana már kitalálni...
A képen látható teve aznap éjjel született a nürnbergi Barelli cirkuszban, amikor Michael Jackson meghalt. Találékony gondozói az amerikai sztárról nevezték el. A cirkuszosok szerint egyébként a hófehér teve nagyon ritka fajta, pláne, ha Michael Jacksonnak hívják. ..
rózsaszínlazac 2009.07.02 17:12:21
@Dulifuliokoska:

kedves bébiteveszakértők!

Képzeljétek el mennyi minden született még Jackson halálának pillanatában...

és nem csak állatok, hanem növények, bolygók, csillagok emberek, atomok, molekulák milliárdjai...

szerintem ő most nagyon csodálkozik épp, hogy odaát sokkal jobb és kellemesebb élet fopgadta őt, és igyekezni fog, hogy ne kövessen el megint semmi olyat, amiért újra a földre küldhetnék...
rózsaszínlazac 2009.07.03 13:42:45
@Dulifuliokoska:

hát tudod, azt hittem itt az emberek megosztják egymással a véleményüket, bocs ha tévedtem.

Mindenesetre bármi másra is akarhatnak hasonlítani a jacko hasonmások, hisz Jacko halálának pillanatában egy zillárd dolog született még a szőke tevén kívül...
rózsaszínlazac 2009.07.05 16:51:35
@Dulifuliokoska:

tehát vissza a kezdeti állításodhoz:

azt javasoltad a jacko hasonmásoknak, hogy legyen az új rájuk váró munka az, hogy bébitevére hasonlítsanak,

de hát ugye ezen az alapon bármi másra is akarhatnak hasonlítani, így viszont több esélyük van új munkára.

dulifulocska, tudod követni magadat?

Nem fontos, de lehetséges, ha gondolod, próbáld meg.
Nem szivarozom és még csak nem is dohányzom, ezért nem vagyok kompetens a dologban, és nincs kizárva, hogy tévedek. Nekem viszont nemhogy túlzásnak, de majdnemhogy ökörségnek tűnik a Davidoff legújabb kampánya, amelyben férfiakat mutatnak a gyönyör tetőpontján, amit nem a szex,…..
Anikó küldött nekünk egy nyelves puszit, amit most továbbadunk. Nyalta már arcon, szájon, orron önöket bármilyen tehén? Milyen érzés?  ..