Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gep

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hartland Elégtétel 2018.04.09 06:48:00
Bevallom, nem voltam biztos benne, hogy jó ötlet behúzni a két X-et a Fideszre, és utólag sem vagyok benne biztos, elvégre megnyerték volna nélkülem is. Na de ki másra szavaztam volna? Más párt nem jelentkezett be, hogy képviselné a preferencáimat, az érdekeimet, az igényeimet, a…..
gep 2018.04.09 11:19:39
A az ellenzék és a nem propaganda sajtó kritikáját fogalmazod meg, ami a kétezres évek közepén releváns, igaz is lenne, de most az van, hogy ha valaki másképp gondolkozik, kritikát fogalmaz meg, az ellen beindul a propagandagépezet, és rögtön hazaáruló, Soros bérenc, migráns imádó lesz. Ez nincs rendben. A Fidesz a diktatúrák eszköztárával dolgozik, mikor megnehezíti, hogy más vélemények megjelenjenek (pl. az M1, ami rengeteg emberhez elér, nem objektív, hogy finoman fogalmazzak), azt üzeni, ha nem azt mondod, amit hallani akarunk, akkor rossz lesz neked.

Vitázhatunk adókról, meg külpolitikáról, gazdaságról, de én a szólászabadságot hozom mégis elő, mert ez egy NO GO zóna. Magyarországon most nem olyan szintű szólásszabadság van, mint tíz-tizenkét évvel ezelőtt, annak ellenére, hogy persze, le lehet írni, hogy a kormány lop.

A másik, ami a Fidesz és az állam propagadnájából következik, és a legkárosabb minden filozófia közül, az az, hogy te, választópolgár nem vagy felelős azért, ami történik veled, mert azz Soros, a migránsok, Brüsszel okozza. A választók jelentős pedig el fogják hinni, hogy tényleg nem ő a hibás, ha valami rossz történik vele, ami alkalmankét természetesen igaz is lehet, azonban messze nem minden esetben, nem olyan számban, ahogy a propaganda sulykolja. Ezt persze soha nem mondják ki, de levezethető az elmúlt évtized fideszes kommunikációjából.

Én azt szeretném, hogy a lányom egy olyan országban nőjön fel, ahol
1) nem kell félnie, hogy mi lesz, ha elmondja a véleményét, és
2) hol a társadalomban általánosan elterjedt lesz a kötelességtudat, a felelősség vállalása, és nem bűnbakkereső kultúrát terjesztünk el.
Kissé elmaradt mostanság a blogolás, de ennek nem csak lustaságom volt az oka, hanem egyszerűen nem találtam olyan témát, amiről kedvem lett volna írni. Van néhány általánosabb téma talonban, és úgy is volt, hogy a napokban írok az egyikről, de "hálistennek" a tegnapi (illetve közvetve a mai) napi…..
Nagyon magas az új beltéri üvegházamban a rozmaring, ezért mindenképp ezzel a fűszerrel terveztem főzést a hétvégére. A Nagycsarnokban aztán nagyon szimpatikus báránycsülköket láttam, és otthon a fagyasztóban még húsvétról maradt egy kis bárány alaplé, úgyhogy lassan…..
„Az én javaslatom a következő: az évi közel 70 milliárd forint állami támogatásból működő Médiaszolgáltatás-Támogató és Vagyonkezelő Alap állítsa le a Marslakók című, a köztévében futó szappanoperát. Mint az sorozat producerével, Jáksó Lászlóval készült, majd a…..
Tékozló Homár Re: Mexikó vs MKB 2012.04.18 16:30:00
Az MKB szerint inkább örüljünk, hogy nem tudunk chipkártyával fizetni Mexikóban, mintsem lenyúlják a pénzünket a kőkorszaki kártyaleolvasóikkal: Egyedi ügyekben a bank nem szolgálhat felvilágosítással, általánosságban azonban elmondható: a bankkártyát kibocsátó…..
Szokás szerint átalakította a tavaszi műsorrendet a Fox, jön a Touch és mellé Gordon Ramsay újabb reality-je (ez már a harmadik, amit a Fox vetít), a Hotel Hell, visszatér a Breaking In, a Dr, Csont pedig az American Idol csütötörtöki felvezetését kapja meg, az így az újabb évad…..
gep 2012.02.14 12:20:54
@sixx: értem én, exkluzív hír, csak a commenten (:

A viccet félretéve, ezt valóban nem mondták ki, csak azt, hogy 2011. márc. 24-én egy évet (22 ep) kapott a sorozat, az után mi lesz, akkor még nem lehetett tudni. A Fringe melletti kampányban hangzott el érvként, hogy ne cliffhangerrel fejeződjön be.

Mindazonáltal a kritikusok általában azt mondták, ha nem javul a nézettség, ez lesz az utolsó évad. De igaz, hivatalosan senki sem erősítette meg, hogy valóban ez lesz az utolsó (és nem is cáfolta :) .
gep 2012.02.14 14:48:19
@sixx: semmi. úgy tűnik nem fogalmaztam egyértelműen az előző bejegyzésben: igazad van, ennyi.
Az új oprendszerhez új piac is jár. Hogy, hogy nem, egy apk már ki is szivárgott. Verziószáma 3.2.0, és a bátrak ezen leírás alapján találják meg és telepíthetik fel. De lassan a testtel, egyelőre a vélekedés, hogy az ábrázaton kívül nem sokat változtattak az aktuális…..