Regisztráció Blogot indítok
Adatok
blogkommenter

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
The Cure, ahogy én értem Burn 2017.02.21 23:11:45
Ezt a dalt RS az 1994-ben megjelent A holló c. filmhez írta. Magához A hollóhoz viszont nem csak ez a dal köthető, hanem a jóval korábban, 1982-ben (Pornography) megírt The Hangig Garden is, de nem a film kapcsán, hanem az eredeti, 1989-ben megjelent azonos című, James O'Barr által…..
blogkommenter 2017.02.27 09:19:01
Nagyon udvarias hangú üzenetben igyekszik tájékoztatni a lakókat a Hacktion című sorozat forgatásáról a stáb, de az egyszerűen érthetetlen, miért ragaszkodnak az ürítés szóhoz, ami nekünk a kuka, hamutál, esetleg a beleg kiürítését idézi fel, pl. "kiürítem a hamutálat",…..
blogkommenter 2013.09.04 15:20:25
Subba Eközben Zamárdiban 2012.07.11 15:05:00
..
blogkommenter 2012.07.11 15:29:18
3:00 perc után még egy kis szabadverselés is befigyel ettől a delikát kis asszonytól. ..
blogkommenter 2012.06.25 11:16:07
NokiaLumia Kreatív firkák 2012.05.21 15:18:00
Mit tesz egy unatkozó tanuló? Elkezdi firkálgatni a padot.Kezdetben csak értelmetlenül húzgálja a vonalakat, kesze-kusza íveket húz, de akiben lappang egy csöppnyi kreativitás is, az hamar életet visz a firkákba. Beszélhetünk egyetemről, gimiről vagy általános iskoláról,…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
A mai napon iOS-re is elstartolt a világ legnépszerűbb mobilos böngészőjének, az Opera Mininek a 6-os verziója. Mint ismeretes az Apple operációs rendszere iPhone-on, iPad-on és iPod-on fut, a Mini pedig mindegyikre elérhető az Apple Store-ból. Nem maradtak ki belőle a máshol már…..
Korábban már írtunk arról, hogy az Opera szerdán, azaz holnap készül kiadni a 11.10-es verzió, alias Barracuda első bétáját. Ennek megfelelően felgyorsult az előzetesek kiadásának üteme is. Hogy az ilyenkor fellépő monotóniát megszakítsák, a mai (első?) kiadásba néhány…..
Mai cikkünkben bemutatjuk, hogy hogyan nyithatunk új fület kedvenc böngészőnkben. Ez valami vicc? - kérdezheti az Olvasó. Igen, az! Pontosabban egy poénos látlelet arról, hogy a legnépszerűbb böngészőfunkciót hányféleképpen érhetjük el az azt meghonosító Opera…..
blogkommenter 2010.12.29 20:37:32
Ez a nap is eljött végre! A fejlesztők a karácsonyi party után összetakarítottak és gondolták itt az ideje egy új előzetesnek. Főként kiegészítőket, windows installert és Tab Stacking-et érintő javítások, valamint crashbugok számának csökkentése, de bővebben a…..
blogkommenter 2010.12.14 15:02:52
Subba Valóvilág 2010: Online 2010.12.13 00:55:00
EPIC, 2010, valóságshow, perszzz, épp csak egy kicsit szánalmasabbak, mint egy törött lábú nyuszi a négysávos autópályán. LOL...
Jó lenne, ha mindig ilyen gyorsan követnék egymást az előzetesek, de sajnos ez csak egyet jelenthet: Mivel béta már volt, közeleg a végleges és a Choose Operás postban is erre céloztak. De nem akarok feleslegesen találgatni, majd meglátjuk mit tartogat a közeli jövő. :-)…..
Kijött az Adobe előrehozott októberi frissítőcsomagja, amely javítja az utóbbi hetekben feltűnt kritikus biztonsági hiányosságokat. Frissíteni kötelező. A következő negyedéves adag februárban jön, de nem fizetnek jól a bukmékerirodák azoknak, akik fogadnának még egy idei…..
blogkommenter 2010.10.06 19:33:07
A mai napon az Opera Software útjára bocsátotta legfőbb termékének, az asztali Opera böngészőnek legújabb kiadását az Opera 10.6-ot. A kiadás érdekessége - a szokásos újdonságokon túl -, hogy hosszú idő után ismét szinkronba kerülnek a verziók a főbb operációs…..
Ma is érkezett néhány crash javítás, főként Linuxra. Valamint Linuxon már használható a Geolocation WiFi hálózatokon is. Ha továbbra is problémát tapasztalsz Linuxon a Geolocation-nel kapcsolatban, küldd el a fejlesztőknek a hardvered részleteit is, amit a következő…..
A tegnap híre eredetileg az volt, hogy elkezdik árulni az iPhone 4-et, ennél azonban sokkal izgalmasabb lett az a hibajelenség, amire tucatnyi júzer hívta fel a figyelmünket: ha úgy fogjuk kezünkbe a mobilt, hogy kezünk a a keret bal alsó részét is megérinti (tehát átlagosan,…..
Károlyt csak az állapotos neje tudta visszafogni attól, hogy nekiessen az idióta kamionsofőrnek és az OBI biztonsági őreinek, akik miatt fél órát kellett várnia, mivel a rakodás miatt csak úgy simán lezártak egy utat. A rendőrséget is hiába hívta ki, úgyhogy úgy érzi, egyetlen…..
Mint azt már a windowsos 10.5 megjelenése óta megszoktuk, ha új Opera előzetes, akkor sebességnövelés és hibajavítás. Nincs ez másképp most sem, a hangsúly inkább az utóbbin van. Desktop/UI DSK-297848 - a nem alapértelmezett indítófájlú minialkalmazások nem…..
Tegnap már érkezett egy új RC az asztali Operához is, de nem ülnek tétlenül az Opera Mini fejlesztői sem. Az alkalmazás két hete került be az AppStore-ba, és azóta eléggé felforgatta az Opera Mini statisztikáit is (valószínűleg cousin333 ír majd erről is összefoglalót). Az…..
blogkommenter 2010.04.29 13:01:39
Vannak még csodák, az Apple elfogadta az Opera Minit, vagyis a szupergyors böngésző megjelenhet az Apple telefonján. Ez azért is meglepő, mert korábban simán dobott vissza böngészőt az Apple azért, mert ugyanazt a funkciót látja el, mint a Safari.Egy korábbi videóból láthattuk,…..
20 nap, 8 óra és 31 perc kellett ahhoz, hogy az Apple titkos laboratóriumaiban szétszedje, megvizsgálja és alkalmasnak találja az Opera Minit arra, hogy az iPhone elit alkalmazásainak körébe bekerülhessen. Így mostantól az Opera Mini letölthető közvetlenül az AppStore-ból iPhone-ra…..
Megannyi pletyka után a Microsoft hivatalosan is bemutatta Pink mobiljait, a Kin One-t és a Kin Two-t. A két készüléken Windows Mobile 7 fut, Zune alapokon nyugszik. A Turtle néven is futó Kin One kiejlzője 240x320-as, teljes qwerty billentyűzet van benne, 5 megapixeles kamera,…..
Nos tehát, pénteken reggel 10 órakor átvettem a HTC Desire-t az MGSM-nél. Gondoltam, leírom az első benyomásokat, és majd jövő hét elején jön egy átfogó teszt. Akár több postban. Nem fogok köntörfalazni: a HTC Desire minden bizonnyal az egyik legjobb, ha nem a legjobb…..