Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borotokunam

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem akarunk nagyon ünneprontók lenni, mert ugye a Compact Disco bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe, és ennek persze örülni kell, hiszen minket képviselnek, de a nótát magát nem muszáj szeretni. Mi már leírtuk a véleményünket a Sound of Our Hearts című…..
Most az a legjobb ha nem kommentálom a kis élménybeszámoló magáért beszél:  Egy utas élményei az új menetrendről és járatmódosításokról Május 16, hétfő reggel 8:30 Kapkodás, rohanás, 40-kor megy a busz, egészre be kell érni az egyetemre. 8:35 egy 10-es busz suhan…..
A polgármester lánya aranyérmes lett Debrecenben. Voltak, akik már azt sem tartották helyesnek, hogy Kósa Lajos fővédnöke egy olyan versenynek, amiben két lánya is indul. Erre persze lehet legyinteni, hogy ugyan már, a polgármesternek illik fővédnöknek lenni, ha a városában jeles…..
borotokunam 2011.01.31 09:59:05
@világoszöld:
Eszter-Babett-Dorka-Zsuzsó-Julcsi kb. egyidősek. Talán fél évvel idősebbek Eszternél, aki '98 februári, a többiek pedig '98 második felében születtek. Viszont Dorka-Julcsi-Zsuzsó alacsonyabbak és kisebb izomzatúak, mint Esztike.
Persze, számít a kor, de azért azt hozzátenném, hogy aki rákeres youtube-on Julia Lipnitskaya-ra és megnézi az idei programjait... minden triplája megvan, axel is és nincs még 13 se.
De Tóth Ivettnek (Bp. MAC - Simon István az edző) kétféle triplája és dupla axele van 11 évesen. Mo-n nincs olyan lány senior alatt, akinek Ivetten kívül elfogadható triplája lenne.
borotokunam 2011.01.31 09:59:05
@StacyWindmill:
Ezt még akkor hallottam jégcsarnokos berkekben, amikor még nem történt meg Babett kirúgása. Heti többször járok oda és az az igazság, hogy egyetlen tízperces öltözői tartózkodás alatt az ember több infót szed össze, mintha elolvasna egy blikket, hidd el nekem.
Aztán megtörtént a kirúgás és Babett anyja ekkor lendült át támadóba, mert a gyereke becsületét védte.
Az edző még a kirúgás előtt úgy viselkedett a kislánnyal, hogy az utolsó edzéseiről sírva ment haza, ráadásul Gy.Gy. megmondta neki, h "Nélkülem nem mész semmire, mert egy senki vagy".
Igaz Babett technikában kb. másfél ponttal kapott kevesebbet, mint Eszter.
borotokunam 2011.02.03 04:06:33
@lüke:
Pesten a Jéghegynél, Jeranjak Ipakjan az edzője - már ha Rozgonyi Kloéra gondolsz (nem ismerek más Rozgonyi nevűt a korcsolyás világban)
Mostanában ünnepeljük negyvenéves születésnapját a Mézga családnak, az igazi sorozatklasszikusnak, amelynek poénjai ugyanúgy ütnek, mint anno, és amelyről 1969-ben azt írta egy beharangozó cikk, "a magyar rajzfilmgyártás európai viszonylatban is jelentős…..
Kezdjük is a sorozatos infókkal: ma indul Jack hatodik nehéz napja a Coolon (24 6x01, Cool, 23:05), a "damn it"-eket ezentúl kedd, szeda és csütrötök este számolhatjuk ugyanebben az időben. Másik újoncuk a Lépéselőnyben címre hallgató rablós-átverős Leverage (1x01,…..