Regisztráció Blogot indítok
Adatok
N.R.Gia

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... behozni a lemaradásomat a naplóvezetésben. Nem könnyű. Mire a csajok elalszanak az én lábam is inkább az ágy felé húz, ritkán ülök le a számítógép elé. Rohannak a napok és úgy érzem semmire nincs időm (sajnos nem csak így érzem). A legnagyobb baj az, hogy a lányokkal is…..
Kitti és Szonja blogja Dilemma 2009.03.12 22:46:00
Már megint kisebbik gyermekemmel kapcsolatban pötyögök itt éjnek idején. Néha problémás a kicsike! Kisdedünk egy-két hónapja amennyiben körömvágó ollóval közelítünk feléje heves tiltakozásba, vad orditozásba, végtagjainak rángatásába kezd. Mindezt oly módon, hogy teljesen…..
N.R.Gia 2009.03.14 16:53:17
@Rena2: Kitűnő ötleteid vannak!!! Gratulálok!!!!
N.R.Gia 2009.03.15 10:20:58
@Rena2: Na, most sütött ki igazán a napocska nálam!!! Köszönöm, és szívesen küldök még Neked vagy a többieknek a meséimből-verseimből, csask adjátok meg az e-mail címet, hogy hová.
Úgy érzem, amit a soraitokból olvashattam, Ti nagyon jó ÉDESANYÁK vagytok. Ezért fogadjátok szeretettel a hamarosan aktuálissá váló versemet:

Anyák napi köszöntő

Reggel, mikor ágyamhoz jössz,
Suttogod a nevemet.
Ujjaiddal cirógatod
Arcomat és kezemet.

Álmos szemem nyitogatom
Mosolyodra ébredek,
Ez a legszebb ajándékom,
Ameddig csak élhetek!

Május első vasárnapján
Átadom a virágom,
Szívem szerint mindent adnék
Ami szép a világon!

Köszöntelek Édesanyám,
Hiszen ma van ünneped,
Nekem pedig az az öröm,
Ha öledben ülhetek!

Kívánok mindenkinek kellemes hétvégét!
N.R.Gia 2009.03.15 20:45:08
@Beso: Még nem írtam nagyiknak, de ha készen leszek a 3 "altatós" verssel, amit rendeltek a kiadótól, akkor megpróbálok kitalálni valamit. Bízom benne, hogy belefér még az időbe, hogy meg is tanulhassák a lányok!
Láttam a szavalását Kittinek, vagyis már majdnem mindent elolvastam és megnéztem a lapotokról. Igazán tartalmas, és szórakoztató, teljesen lekötötte a figyelmemet, csak így tovább!!!!!
Már elég régen jegyeztem le mondókát illetve gyerekverset.Szerintem minden gyerkőc szereti, ha anya, apa rajzol neki valamit. Főleg, ha a rajzhoz társul még egy aranyos mondóka, versike is! Lánykáim amikor előveszek a tarsolyból egy ilyen mondókát, egymásután nagyon sokszor…..
N.R.Gia 2009.03.15 20:18:25
@Beso: Kedves Beso!
Azon vagyok, hogy legyen honlapom, de sajnos nem vagyok egy számítógépes zseni... Küldöm a meséket, verseket. Így nagyon sok lenne begépelni.
Már tegnap óta csüngök a lapodon, tündériek a lányok, néztem a video felvételeket is, és már dicsekedtem Apukámnak, milyen jó fej " csajszit " találtam. :) Meghajolok előtted, nagyon profi vagy a gyereknevelésben. Igazán szép gyermekkort adsz a lánykáidnak, és mint azt Te is tudod, ez lesz az alapja egy tökéletes és tartalmas életnek. Az biztos, hogy minden babás ismerősömnek ajánlani fogom a lapotokat, ebből csak tanulni lehet!!!!