Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takacs

0 bejegyzést írt és 120 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bayani Fanni indokolatlan tangás seggével nyitunk, és Tamás építkezési vállalkozóvá avanzsálásával folytatjuk - hogy egészen pontosan mit akar építeni a homokba ledöfött bambuszcölöpökből, azt innen nem tudom megállapítani, éppúgy lehet csillagvizsgáló, mint rendőrőrs. AlexaSándor majszol egy darab…..
takacs 2018.10.30 08:48:46
Botrányos körülmények között, lényegében az egyik pillanatról a másikra zárták le a szaloniki repülőtér fő futópályáját, a diszkont légitársaságok pedig különböző döntést hoztak arról, hogy beérik-e a másikkal. A Wizz azonnal átirányította járatait Kavalába, ez a budapesti utasokat is érzékenyen…..
takacs 2017.12.14 09:38:19
@tompus: nem láttam :-)
Mint mindig, most is a védettségi játék utáni önfaszszopásba átcsapó örömfesztivál, illetve a másik oldalon a búval történő megbaszódás van premier plánéba tolva. Buwayáéknál az a plusz öröm oka, hogy bebizonyították, vagy ahogy Pumped Gabo mondaná, odatették a…..
Előrebocsájtanám, én az a típusú ember vagyok, akinek az arcmemóriájánál csak a a névmemóriája szarabb, vagy fordítva, mert még ezt sem tudom megjegyezni soha. Ebből a szempontból én itten igencsak megvagyok baszva, hogy finoman szemléltessem mit érzek, amikor most hajnali fél…..
B. első levele megírásakor biztos volt benne, hogy a szolgáltatójánál valami hiba történt, mert hiába állítják, ő bizony isten nem módosított semmilyen szerződést velük. Több körös levelezésünk 2. szakaszában aztán kiderült, hogy mégis csak igent mondott valaki az Invitel ajánlatára, csak épp az nem…..
Korai ébredés, Milán viszi a megmaradt két bulát randizni, Franci és Tamás még a takaró alatt, Berni rohangál a szobában, mint a mérgezett egér. Norbert szerint ez csak egy flört közötte és Berni között, de nem szabad elfelejtenie, hogy odakint majd 3 nővel kell elszámolnia, nem tudom, hogy ez már…..
Imáink végre meghallgattattak, és Sylvi ruhája haljak meg, nekem tetszik, fülbevalóját a tegnapi állatkerti kirándulás ihlette. Jó nap lesz ez a mai, mondja nekünk, a lányok végre megszépülnek (értsd: eddig ocsmányak voltak, mint a rozsdás hordó alja), és valaki távozik ma a villából, és egy…..
  A tésasszony felöltőjét magára stylingolt szegény ember Horváth Évája, a szörfös nindzsák királynéja, Bódé Szilva az előnytelenül feltupírozott, csúcsfejek frizurát elhagyva, most a klasszikus Jennifer Aniston hajjal, azaz középen, baltával elválasztva mondja élete felkonfját, hogy Zsuzsin…..
Éljen május 4-e, a nemhivatalos Star Wars-ünnep! Ami ugye amiatt lett ünnep, mert egyszer állítólag egy német tévé szinkrontolmácsa a közismert Felkelő-köszöntést, a May the Force be with you-t úgy értette: May the 4th be with you, ebből lett a Május 4-én találkozunk! Május 4-én tehát gombamód…..
  Na akkor ma lesz az első kiszavazás, mondja Sylvi, és közben mintha egyensúlyozni lenne kénytelen a fejére feltűzött (mű?)hajkorona súlya alatt, de arról nem beszél, hogy ez most akkor milyen kiszavazás is lesz, mert csak. Ha az Éden Hotelből indulunk ki, akkor még egy főnek érkeznie kell, hogy…..
takacs 2017.04.21 08:22:47
Mindenki nyugodjon meg, a Kolibri Űgyfelszolgalat kérdés esetén reagál a levélre 5 órán belül. A posztban azt is meg lehet nézni, milyen stílusban.  Érdekes történettel fordulok Önökhöz! Egy internetes parfümöt áruló cégről szeretnék írni, a…..
takacs 2017.03.28 08:11:20
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: az Invitel szerint nem, amikor megpróbáltam, elhajtottak. Írtam az NMHH-nak panaszt, szerintük is rendben van. A Vajna csatornákra cserélték a normális műsorokat (pl Eurosport helyett Izaura Tv) és ki is vettek két csatornát amúgy!
Comic day. Megint. És megint elbaszva: Zsóti nem viheti ki Kárszegpapát, mert védett. Így tessék olvasni. UPDATE: javítva...
takacs 2016.11.21 10:15:55
@Bekkara: nem fog eloszlani a szavazat, mert a második körre lenullázzák
Invitel-ügyfelek, figyelem: aki nem olvassa a cég tájékoztatóit, az január 1-jétől meglepve fogja tapasztalni, hogy az alábbi csatornák minden csomagból hiányozni fognak: Eurosport 1 SD/HD Eurosport 2 SD/HD Eurosport News Animal Planet SD/HD TLC Discovery Channel Discovery Showcase HD ID…..
takacs 2016.11.16 12:27:16
@É2I: végig olvastam ,de az is benne van, hogy ha hátrányosan érint....engem pl igen.
OLYAN hozzászólására lettem volna kiváncsi, aki bepróbálkozott ezzel, és sikerült e neki, vagy elhajtották.
takacs 2016.11.16 12:41:36
@Treff Bubi: mert a zenebutik, meg a humor+ az olyan qrva jó lehet
Bencus is fosik már bele az egészbe, ma 8 éves favágónak öltözött, és képtelen egy egész mondatot végigmondani röhögés nélkül. Mici és Zsolti beszélgetnek, nem nagyon tudok figyelni, hogy miről, mert maradt még egy makacs csipa a bal szemem sarkában, ami az istennek nem akar kijönni, de Zsolti…..
takacs 2016.10.27 09:38:45
Az van, hogy elaludtam. Nincs különösebb oka, egyszerűen szeretek aludni, illetve van, de az senkit nem érdekel, tök jogosan. Engem viszont a hogyvoltírásban sajnos hátráltat, és nem tudok mit tenni, kénytelen vagyok elindulni dolgozni, mert...de ezt mindenki tudja, még Soma is. Ha meló van, meló…..
takacs 2016.10.03 15:30:54
@rearwindow: "Két, évekkel korábbi, a brit és amerikai férfiak körében végzett felmérés azt igazolta, hogy a férfiak 3-8 %-a számolt be arról, hogy felnőtt életük során legalább egyszer erőszakos nemi közösülés áldozatai voltak. Az összes elkövetett nemi erőszak esetek legalább 5-10 %-ában nem nő, hanem férfi az áldozat." És szerintem van olyan példa, ahol a nő erőfölényben van, és igenis traumaként lehet megélni. De ez csak úgy mellékesen....
Bár minden kérdésemre ilyen fürgén jönne válasz! Két perce osztottam meg a Facebookon egy hasonló tartalmú posztot, érdeklődve, hogy mások is várnak-e Black Friday-es csomagot az eMagtól, erre tessék, Szonja levele várt a mailboxban. Egy fb-os komment szerint egyébként a…..
Az ezredbe 5 leadott kilóval meg egy elég csúnyának látszó kézsebbel tértem vissza. Még a kiképzés elején hasította fel egy kő, aztán el is fertőződött, ez ilyen viszonyok közt borítékolható volt. Ennek ellenére viszonylag gyorsan rendbejött. Következett három hét a…..
takacs 2014.10.21 10:02:51
Enyhe ősz lengedezett az ablak alatt, zizegtek a levelek, a hangyák az utolsó morzsákat cipelték hazafelé szorgosan, én lakásokat keresgéltem a neten meg Airbourne zenét hallgattam. A háttérben valamerre ment a társkereső is, valamiért. Nem számítottam arra, hogy ezen a napon…..
Nem ez volt a legmozgalmasabb epizód evör, na. Bencus nyit, piros pulcsiban, ami nem áll neki túl jól. Nekem sem, de én is leszarom, Liverpool-mezben fognak temetni. A 100. napi bulit látjuk az első szegmensben, és most megállnék egy kicsit, mert ezek attól, hogy egy ember beáll egy…..
takacs 2014.04.24 20:24:16
Az április elsejei beugratások eredete nem tisztázott. Több verzió is tartja magát, akit érdekel, hogy honnét ered a Wikin elolvashatja. Én minden évben várom, hogy mivel lepnek meg találékony embertársaim. Ma bemutatok néhányat a legjobb április elsejei tréfákból, amelyek tényleg sokakat…..
Istenmentes Bencének is kell dolgoznia a héten, így ma ő tolja a VV app Horst Fuchsot is megszégyenítő marketingelését. Ma sem lesz vicces az adás, ezt már előre borítékolhatjuk. Még mindig a kihívás hullámain lovagolunk, rendületlenül. Megnézzük, ahogy Simlis és a Szende…..
takacs 2014.01.31 09:44:11
@karev: az összesnek szar segge van :-)
takacs 2014.01.31 09:53:15
@én már a fény gyermeke vagyok: húszévesen már úgy néznek ki, mint egy telisz@rt zokni
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
takacs 2013.08.16 08:25:53
@Roll1983: az a baj a mai világban, hogy mindenki gengszter, addig amíg nem kapnak egy pofont,aztán szaladnak a rendőrségre...
Kérem szépen, itt van, amire vártunk, 48 adás kellett hozzá, de ma kiderül, kinek lesz sokmilliója vagy semennyije, ki fog sírni, és kire emeli a poharát Pinokkina. Megannyi buli, üvöltés, mellébeszélés és hazudozás után ma már nem lehet sunnyogni, a tét 25 millió. Tessék…..
takacs 2012.05.25 00:01:48
@Pácsó Ármándó: szerintem is, mivel naomi küldte őket a döntőbe,annak ellenére,hogy kib...ták minta macskát. én a naomi helyében pofára ejtettem volna őket ott a döntőn...de hogy még a millát se adja neki, na az pofátlanság!
Csíra távozása és Broki nem kis szerkesztői segítséggel történő maradása után vagyunk, különösebb tragédia azért nem történt, már ha azt nem annak vesszük, hogy Naiva most HülyeRolit fogja tömni a lelki bajaival. Pinokkina haját éjjel kivasalták, ki tudja milyen…..
Sokan érdeklődnek a becenevek láttán, hogy akkor most ki, kicsoda, tessék, itt egy vizuális segédeszköz, ide jönnek majd az új szereplők is, és folyamatosan updateljük a beceneveket is. 1. Horváth Éva (műsorvezető) - T69, T69.2 Special Edition, Pinoikkina, Androida 2. Adrienn -…..