Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nyersike

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sörtúra "A Anglia" 2009.03.05 17:31:00
 Szóval megjártuk. Hellyel-közzel 5 nap anglia 200%-os koncentrátumban. Jó kis North-West region, aki ismeri angliát, az tudja, hogy ez London és környéke után a legjelentősebb régió a maga tengerpartjával, Liverpoollal, Manchesterrel, Boltonnal, Prestonnal. Aki ki akar menni…..
Nyersike 2014.12.12 14:48:32
@bertagab: A Magnerst Írországon belül Bulmersnek hívják, de mivel az anyacég pár évtizeddel ezelőtt szétvált, így a "másik" Bulmers levédette a nevet, ezért az eredeti ír Bulmerst Írországon kívül Magnersnek hívják, ami egyébként már itthon is kapható pl. a Culinarisban

ciao
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
Túlzás lenne részemről azt mondani, hogy a sör a kedvenc italom. Néha tényleg jól esik, főként a húsos kajákhoz, de önmagában ez a keserű lötty számomra érthetetlen, hogy miért lett a „világ itala”. Ezért is szeretem inkább a pancsolt söröket (citrom,…..
"Az EU nem fogja büntetni Magyarországot a nyugdíjrendszer megváltoztatása miatt" - közölte Matolcsy György, Európa második leggyengébb pénzügyminisztere kedden Brüsszelben.Hogy miért? Matolcsy erre is magyarázattal szolgált:Az EU-országok…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Hát, kedves emberek, elég sokat iszom szakmailag és emberileg egyaránt, ezzel együtt rég rúgtam be olyan egyértelműen és megfellebbezhetetlenül, mint pénteken a Pannon Bországgyűlésen. Előtte azt gondoltam, ebben az embertelen melegben nem is lehet rendesen bort fogyasztani, de…..
Az m1 választási műsora megédesítette az első forduló minden vérciki pillanatát, olyan műsor lett belőle, ami egyszerre ekézte az OVB viccparódiáját és ásta alá a közszolgálatiság idiotizmusát. Iszonyú kellemetlen lehet egy ilyen helyzetben közszolgálati médiamunkásnak…..
Nem olyan régen, decemberben kezdtem kalandozni az almaborok világában. Cseppet pontosabban fogalmazva: brit típusú, szénsavas almaborokat, azaz cidereket kóstolgattam. Már akkor rájöhettünk, hogy készítés módja tekintetében a cider inkább bor, viszont csomagolás, marketing és…..
Nyersike 2010.01.27 08:33:42
@FlybyWire: Itthon az írországi Bulmerst, ahogy a cikk is nagyon helyesen írta, Magners néven kapható...
Cider van sokféle: szénsavas és mentes, ezeken belül száraz, félszáraz, félédes és édes. Van ízesített, bio, szűretlen, és akkor még nem is beszéltem a körteborról, ami igazából nem is cider, hanem perry. Bár sokszor mégis pear cidernek nevezik az egyszerűség kedvéért,…..
Jogos-e, hogy a BKV dolgozói időről időre megbénítják a város közlekedését? Egyáltalán megbénítják-e, vagy mindenki megvonja a vállát, és gond nélkül megoldja a megoldhatatlant, és a szokásos időben beér a munkahelyére? Szavazz! (Szolg.közl.: úgy tűnik, Firefoxból…..
Nyersike 2010.01.12 09:46:21
@BISMARCK:
az én érdekeimet ugyan nem képviseli, max megszivat többször évente, azért, hogy abból, amit én befizetek, ő hazavihesse, és abszolút nem éhbérért dolgozik a kis sofőrke... ha nem tetszik neki a bér, menjen el a versenyszférába, csak ott nem lehet ilyen kamu munkaszüneti napokat csinálni
Nyersike 2010.01.12 09:48:07
@BISMARCK:
ráadásul én soha nem fogom élvezni az állami segélyeket és hasonló juttatásokat, mert képes vagyok magamról és a családomról gondoskodni, és nem szorulok rá másra, más adójára, segélyére, inkább szenet lapátolok valahol, de sem a közszférába, sem az önkormányzatnál engem senki soha látni nem fog, hogy máson éljek...
Nyersike 2010.01.12 13:03:41
@BISMARCK:
lehet sarkítani, persze, de te is tudod miről beszélek... ez a sztrájk egy kamu... más mirevaló meber megbecsüli a munkahelyét, nem azt mondom, hogy kussban kell lennie, de azért ez már túlzás... évente 4-5 ilyen rohadt sztrájkot tartanak... mert mindig több és több kell, és már most is többet keresnek, mint az általad is felvetett közalkalmazottak...