Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gastroger

1 bejegyzést írt és 1582 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Simán megteheti Attila szerint.  Üdv Homár olvasók! Érdekes a euronics.hu weblap adatvédelme. Böngésztem a termékek között, és feltűnt, hogy a rendszer beléptetett egy számomra ismeretlen hölgy profiljába. Látom a nevét, címét, telefonszámát, email címét sőt még az…..
Hát szerintünk jó lenne, de főleg passz, úgyhogy rákérdezünk  a szabályzásra.  Kedves Tékozló Homár! Nem járok hetente, de kéthetente talán betévedek a Mc Donald's-ba. Több hónapja felfigyeltem rá, hogy, akik a szendvics készítéssel foglalatoskodnak, azokon soha nincs…..
A fogyasztóvédelmi hiszekegy első és és legfontosabb alapvetése, hogy a blokkot mindig meg kell őrizni. Csak a kártyás fizetés után kapott bizonylatra bízni az ügyet elég nagy lutri. Nem kötelezi semmire az  eladót, hiszen max. azt tudjuk bizonyítani vele, hogy valamit vettünk…..
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Gergő nem hiába dolgozott 4 évig a UPC ügyfélszolgálatán és állítja magáról, hogy türelmes ember. Olyan higgadt hangon írja le a Vodafone-nal folytatott kiábrándító ügyintézését, mintha nem arról szólna, hogy az elmúlt 2 hónapban ő időről-időre lemondta a…..
A német precizitás meg az osztrák pontosság helyett a magyar leányvállalatnak úgy tűnik inkább a komikum az erőssége. Szerencséjére a gigacsomag gazdája inkább érdeklődéssel szemléli, mint idegbajosan várja országjáró pakkja megérkezését. Talán ma sikerült!…..
Gastroger 2015.05.05 19:25:52
Klasszik közvélemény-kutatós poszt: ki a hibás: a gyártó, mert nem elég feltűnően jelzi a jeleznivalót? A kereskedő, mert a közúti cuccok közé teszi a quadba vagy raliautóba vagy nemtommibe való portékát? Vagy a vevő, mert nem nézett, csak vett? Szavazás…..
Gastroger 2015.05.05 19:24:26
A mai nap úgy látszik a Shiraz-ügyé. Konyhamestertől kaptunk újabb levelet. A háttérsztori kitalálható belőle. Nyílt válasz a Mesés Shiraz Hotel jogi képviselőjének: Köszönöm tájékoztató sorait, melyekkel kapcsolatban az alábbiakat jegyezném meg: A Tékozló Homár…..
Látja? Nem látja? Na látja.  Igyekszünk megtudni a NFH-tól, hogy mit kell/lehet tenni egy szőrén-szálán eltűnt webshoppal. Hello Homár! 2014. decemberében vásároltam egy műszaki terméket az ecostore.hu-n. Karácsony napján tönkrement, de a webshop átvételi pontja (Bp.,…..
Ákos  nagy elszántsággal esett neki az igaza keresésének, és jó sok időt és energiát belefeccölve végül összegründolt magának egy cédényi hangfelvételt meg némi büntetést a Telenornak. De egyáltalán nem jár diadaltáncot, mert, ha jól veszem ki, a szolgáltató nem…..
Bár olvasónk csak azon akadt fenn, hogy nem lehetett forintban fizetni, hiába volt már Magyarországon, azért ne menjünk el szó nélkül az elég izmos 13 eurós ár mellett sem! Kedves Homár! Külföldön dolgozom, így december 23-án Magyarországra utaztam, hogy a karácsonyt…..
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
Szegény Zs. júindulatúan azt hitte, hogy az első panaszosunk lesz Black Friday ügyben. Abban mondjuk valószínűleg nem téved, hogy nem az utolsó. Én leszek az első Black Friday reklamáló, gondolom, nem az utolsó. Gyermekem már régóta cincálja az anyam egy saját laptop miatt.…..
Piszlicsáré, de bosszantó rovatunkban a Nyugi nevú hamburgeres a mai alany. Nem azért, mert nagy ügy, hanem mert FB-ot kozmetikázni nagyon ciki. Kedves Homár! November közepén, egy pénteki napon hamburgerezni indultam egy a munkahelyemhez közeli, a neten sokat dicsért pub-ba, a…..
Az eddigi haveri beszámolók és a cakk-pakk 2 panasz alapján úgy tűnt, egész jól működik a BuBi-ügy, Klári beszámolója szerint viszont maga a Szahara került a gépezetbe. Sziasztok! Egy nagggggggyon negativ élményt szeretnék BUBI bringák napijegyes használatával…..
Elég csúnya dologgal gyanusítja Aegon ügyfél (még) az Aegont. Más is járt így esetleg? Mindenestre a díjemelésről szóló téves levelekről semmilyen hírt vagy értesítést nem találtunk a biztosító honlapján, amit azért erősen hiányolunk ilyen sok embert érintő…..
Több mint két éve indult a Tesco Mobile, az áruházlánc virtuális mobilszolgáltatása, és eddig még semmilyen vele kapcsolatos levelet nem kaptunk, amihez ezúton is gratulálunk, bár kissé későn, mert itt van Máté elégedetlenkedése. A tájékoztatás tényleg kissé hiányosnak…..
Színes-szagos olvasói levél hétvégére, amit szó- és képszerint, pdf-hűen közlünk. Reméljük megírása közben nem tört össze semmi nagyon drága vagy pótolhatatlan, nagy érzelmi értékkel bíró tárgy, levélírónknak pedig őszintén aggódva ajánlunk egy kis…..
Lehet, hogy a Sony Xperia Z2 csak a csapvizet bírja a strandon lévő klóros vizet nem? Vagy azt is csak a reklámban? Elkeseredett fogyasztónk példánya legalábbis úgy tűnik, kipurcant 10 perc medencés fotózkodástól, pedig az Xperia Z2 elvileg "1,5 méter mélyen édesvízben védett…..
László nem szeretné visszaküldeni 11 ezer forintos zongoraszékét 12 ezer forintért Szlovákiába. Bár elvileg a cég visszautalja neki a csomagküldés árát, majd 30 munkanapon belül a vizsgálat után, de ha mégsem? Kb 4 hete vettem egy zongoraszéket a muziker.hu oldalon. A 4.…..
Bélának automatikusan hosszabbított 3 hónapot az ingyenes Playstation kuponja, amit a Sony egyáltalán nem hajlandó visszafizetni: Egy érdekes történettel és azért nem kis céggel kapcsolatban írok. Sajnos úgy érzem, hogy jogilag teljesen védett az, amiről szó lesz, de a support…..
Gergő szerint hazudik a Gastland teljes kirakata és minden létező reklámanyaga, minthogy 1190 forintért nincs korlátlan ételfogyasztás: Az lenne a kérdésem, hogy szabályos-e, hogy a Gastland étterem a Széll Kálmán téren nagy betűkkel hirdeti, hogy "korlátlan ételfogyasztás"…..
Azt mondják, hogy már létezik torkos csütörtök fagyiból is, úgyhogy naiv érdeklődő rákérdezett az eseményre egy halásztelki cukrászdában. Az egyszavas válasz helyett érkezett körmönfont levelet kioktatásnak értékelte, úgyhogy tovább mélyült közöttük a kommunikációs…..
Az idei mezőny erősségéhez kétség nem férhet ugye, ehhez párosul egy nagyszerű főcím is, amiben a kamera a versenyzőket alulról is megmutatja, tangás pina villan 3x már az első 23 másodpercben, ez kell a magyarnak. Istenesre egy rettentő pulóvert adtak, és feltöltötték az…..