Regisztráció Blogot indítok
Adatok
19balazs92

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szombaton 17.30-kor a székesfehérvári Ifj. Ocskay Gábor-jégcsarnokban a szokásos csapaton belüli mérkőzéssel ér véget a magyar válogatott vb-felkészülésének első szakasza. A keret ezt követően 5-7 fővel szűkül. A szombati meccs nyilvános, bárki megtekintheti. A szakvezetők…..
19balazs92 2010.04.03 15:46:48
A Vancouver Canucks amerikai játékosa némi meglepetésre kerül a borítóra. Korábban csupa világsztár, többek között Ovecskin, Nash, Spezza, Thornton, Shanahan reklámjával jelent meg a népszerű játék, és még bőven akadt volna marketingszempontból nagyobb név. Mindenesetre a…..
A fejekben próbáltunk a leginkább változtatni, ügyelve arra, hogy az elmúlt időszak sikertelensége miatt amúgy is kissé önbizalomhiányban szenvedő csapatot ne vágjuk agyon, mondta blogunknak Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője. A magyar bajnok vasárnap este egykori mumusát,…..
Itt az utolsó videónk a Winter Classic előtt, az előkészületek szerintünk jól sikerültek, már csak annyi kell, hogy az időjárás is kegyes legyen a nézőkhöz és a résztvevőkhöz. ..
Jégkorong Fehérvár–Vienna 4-2 2009.12.22 23:26:00
Kétszer vezetett az örök mumus Vienna Capitals a Sapa Fehévár AV19 otthonában, mégis a magyar bajnok diadalmaskodott. Góljainkat sorrendben Sofron, Ackeström, Sofron és Vas Márton szerezték, utóbbi az üres kaput vette be két másodperccel a vége előtt, 4-2. Ladányi két gólpasszt…..
A klagenfurti hibákat a mérkőzés előtti mítingen beszéljük meg a játékosokkal, mondta Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője hozzátette: nagyon fontos, hogy itthon tartsuk a két pontot kedden a Jesenice ellen. Nehéz kiszámítani, hogy mit játszik majd ellenfelünk. Mindkét…..
Jégkorong Büntetések, 1. rész 2009.03.11 12:24:00
A játékvezető-testület segítségével sorozatot indítottunk. Kedvenc sportágunk szabályai nem egyszerűek. Végigvesszük a fontosabb pontokat. Ezúttal és a következő részben a büntetések meghatározásai és eljárásai következnek. A büntetéseket a következő kategóriákba…..