Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MB9

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy hónap várakozás után elindult ismét a honlapunk, melyet állandóan frissítünk, töltjük fel a dolgokat. Este megpróbáljuk a pontversenyt is felrakni, és más egyéb dolgokat is...
Eltelt újabb két hét az előző ETCC verseny óta, és ismét 0 kg büntetősúllyal vághattam neki a futamnak. Két hét alatt ismét több tapasztalatom lett az autóval, ismét úgy érzem hogy jobban ismerem az autót, jobban tudom már kezelni is, mint Estorilban és előtte. Ez a pálya…..
Véget ért a PSC liga első olasz nagydíja, amelyet a szicíliai Enna Pergusa versenypályán rendeztek meg. A pálya nagyon karakterisztikás és nehéz, jellegzetessége az, hogy csak sikánok találhatóak rajta. Az olasz versenypályát az 1920-as években használták először, akkor még…..
Kezdjük hát a HunWEL ETCC Portugál nagydíjával, Estorilból. Estorilban nehéz dolgom volt, a Nürburgringen összeszedett 50 kg-os büntetésemmel kellett kocsikáznom. Az időmérő edzésen 12. helyről indultam, elég nehézkes volt az autót a pályán tartani. Az első futamon már a…..
Mark Bartha PSC - Hungaroring 2012.02.19 00:32:00
Hát ebben a szezonban 6 futamból 5 futamon kilöktek... Itt a példa, hogy tényleg tetszetős a kocsim. ..
Mint előző bejegyzésem végén ígértem, jön hát a Bartha Motorsport. Az ötlet még 2011-ben jött, amikor is HunWEL-es csapattársam, Nyárasdy megkérdezte, hogy nincs-e kedvem indulni a ligájában. Kicsit gondolkodóba estem, mert akkor még a liga F1 Challenge-es moddal ment, és már…..
Üdv kedves látogató! Mint megfigyeltétek, ezentúl sajnos nem elérhető a régi oldalam, egyéb problémák miatt. Lehetséges hogy később még újraindítom, de az nem a közeljövőben lesz. Régebben már üzemelt ez a blog-oldal, de ezt egy időre felfüggesztettem. Három éve…..