Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Whoo

1 bejegyzést írt és 149 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Giro-Szász András pénteken Az este műsorában helyretette a zúgolódó pedagógusokat! Ezt mondta: "Amikor nagy vihar van a tengeren, akkor azt is értékelni kell tudni, hogyha valaki kikötőbe vezet minket! Nem biztos, hogy éppen konyakot kell rendelni!" Igaza van! Mit elégedetlenkednek…..
Whoo 2012.10.07 11:40:28
@McDobbent: Nincs kétségem, hogy egy tanárnak az őszi, tavaszi szünet ugyan úgy meló, mint a többi nap, csak diákok nélkül.
Lehet ezt ragozni sokáig, de a lényeg nem változik. Sz@rul vannak fizetve, mellette még a feladataik is jelentősen emelkedni fognak, és most, hogy szóvá merik tenni, hogy a több munkáért végre már több pénz is járna (amit meg is ígértek nekik), szóval most még ők lesznek a végén a kapzsik, mohók, elégedetlenkedők.
Gusztustalanul demagóg ez a kormányzati kommunikáció, és nem mellékesen tökéletesen alkalmas arra, hogy a társadalom soraiban nyisson újabb frontvonalat ember és ember között. Most épp utáljátok a tanárokat mint nem rég a rendvédelmiseket. A birkák meg mennek, amerre mondják nekik.

Oszd meg, és uralkodj!
Néhány nap múlva a fegyelmi bizottság elé áll az a hallgató, aki egy játékpisztollyal okozott pánikot a Budapesti Műszaki Egyetemen (BME), írta a Blikk. Kedvező esetben megrovást kap, végső esetben viszont akár ki is zárhatják az intézményből. Mivel szándékosságról szó…..
Whoo 2012.10.02 00:30:21
@ottomoll: Az utolsó bekezdésed azért nem mernéd saját neveddel fényképeddel kipostolni a Facebook-on, ugye?

Tömegpszichozis. Rossz lesz majd felébrednetek :)
Whoo 2012.10.02 00:48:50
@ottomoll:

"Módosíthatja túlzottan optimista várakozásait a kormány, hamarosan csökkenthetik azt a növekedési előrejelzést, amelyre a jövő évi költségvetés is épült. A megváltoztatott pálya önmagában 250-350 milliárdos lyukat jelent, a kockázatok pedig további száz milliárdokat. A kormány egyelőre főleg kiadáscsökkentésről beszél, pedig további bevételnövelés nélkül valószínűleg nehéz lesz tartani a hiánycélt."

Gondolom, ez is a fényes gazdasági sikerek eredménye. Komolyan, hogy egyeseknek mi mindent be lehet magyarázni...
Whoo 2012.10.02 01:03:16
@ottomoll: Akkor a barátaidnak nem mondanád a képébe egy hétvégi sörözésen. Ne vessz el a részletekben! Te is nagyon jól tudod, hogy csak hülyítitek egymást ezzel a kamu dumával, hogy minden rendben. Csakhát rohadt nehéz beismerni, hogy rossz lóra tettetek. A bűszkébbik magyar fajtából vagytok. Inkább koppanásig mentek a falig, mintsem bárki szavára is hallgassatok, hogy fájni fog.

Na, én szóltam! Jön a fal, tesó!

'cakát!
Akinek van némi megtakarítása gondolja át, még 9 nap és 10 óra van vissza az aukció lezárultáig! Az ugyan kérdés, hogy az országot irányító szoftvereket és a politikai elitet meg kell-e tartania majd az új tulajdonosnak, hiszen ez sokat ronthat hazánk értékén. Jelenleg 80.300…..
Whoo 2012.09.01 17:55:52
@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló: Tudsz olyan mondatot mondani, amiben nincs libsizés, meg elmúltnyolcév?

Ehhez a témáhozz épp semmi köze a régieknek, ezt a szart a fidesz magának keverte barátom a kifinomult diplomáciai érzékével. Hétfőn szíria (azis a komcsik hibája), pénteken Örményország. Persze, ha elfogynak az észérvek (vagy ha nem is voltak egyáltalán), akkor mindenre megoldás az elmúttnyócév szerinted. Két és fél éve ezt játsszátok. Annyira szánalmas, hogy nem vagytok semmi többre képesek.
Whoo 2012.09.01 18:04:24
@lógós versenyszférás és állami dolgozó adócsaló: Az adósságállománnyal illetve a múlt hibáival szerintem mindenki tisztában van hellyel-közzel. A gond csak az, hogy ez a poszt itt rohadtul nem erről szól, hanem arról, hogy ezek a diplomatazsenik akkora szart kevertek egy belengetett állampapírvásárlásért cserébe, hogy még az sem kizárt, hogy fegyveres konfliktus lesz belőle. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy deka állampapírt nem vesznek majd tőlünk. Szimplán palira vették a magyar kormányt. Mert ezek olyan szellemi szinten vannak, hogy így be lehet őket szívatni. Erről szól ez a poszt szerintem, nem elmúttakárhányévről
Az nem meglepő, hogy Matolcsy megmagyarázza és próbálja pozitív színben feltüntetni a recessziót. Ezt vártuk tőle, ez ő. A NER-ben semmi sem lehet rossz vagy negatív!Minden adat csak Nézőpont kérdése!A tündérmesékben a pohár mindig tele van, a magyar változatban is legalább…..
Vastagbőr Simicska nagy taktikus 2012.07.26 10:24:00
Le a kalappal, de tényleg. Némi pénzért, elegánsan rondított bele a Népszava és az MSZP kapcsolatába: (fotó: Kettős Mérce) A Népszavát a a Népszava Lapkiadó Kft. adja ki, melynek 2008 óta a Svájcban bejegyzett TGD Intermedia SA a többségi tulajdonosa (2005-2008 között az…..
Whoo 2012.07.26 10:50:29
thisisabszurdisztan.tumblr.com/

Legalsó kép!

This Is KÖZgéPFÖLDE!!!!!
Szűkszavú olvasói levél érkezett: "Ezt kaptam tegnap a bérpapírommal együtt." Kiemelés tőlünk.     ..
Whoo 2012.06.14 10:30:17
@Vidéki: Miaz??? Riszájklingeled a gégi kommentjeidet? a HVG-s kommentet szerintem csak kopi-pésztelted a múltból. Emlékszem, hogy már írtad ezt, így.

A főnökeid nem lesznek elragadtatva, ha látják, hogy lazítasz, miközben a nemzetközik helyzet csak egyre fokozódik! Légy szíves kapd össze magad! Köszönöm!
Whoo 2012.06.14 11:06:11
@Vidéki: Barátom, itt csak egy valakinek inog mostanában a hite, és az te vagy, meg a hozzád hasonlóak. Egyre nehezebb védeni a mundért.

Na, a lényeg a lényeg! Igyekezz minden alkalomra új kommentet produkálni, ha már megszólalsz, és ne a régieket másolgasd be. Ha nincs új, önálló gondolatod, akkor inkább ne szólalj meg.

Köszönet
Whoo 2012.06.14 11:39:49
@angupapa: Nem gondolod, hogy a kényes kérdéseknél felütik a fejüket! Max gyorsan beírják, amit kiadott a főnökség hivatalos válasznak, és többnyire már kotornak is, nem hagyják mindenféle keresztkérdésekkel összezavarni magukat.

Nincs könnyű dolguk, ezt azért be kell látni, mert amit a "fijjuk" mostanában művelnek, az nem egyszerű. Csak képzeld magad a helyzetükbe. Te pl. hogy magyaráznál ki egy matolcsis, tündérmesés, válságvégés sztorit? Ugye, hogy te is csak mélyen hallgatnál inkább.
TrolleR A MÁTRIKSZ 2012.06.14 09:50:00
A Larry és Andy Wachowsky testvérpár klasszikus műve a MATRIX. A filmről mindenki hallott már, nem lehet kikerülni. Divatot teremtett, megváltoztatta az egész filmvilágot, ez kétségtelen. Jelen írásommal a kultikus remekművet vetem össze a rideg magyar valósággal, amit a…..
Vastagbőr Nem iszik, nem nevet 2012.05.14 14:33:00
A parlamentre vonatkozó sarkalatos törvényt április közepén szavazták meg, ami alapján a házelnök a háznagy mellett rendészeti jogkört is kapott: fegyelmi jogkörében kizárhat vagy felfüggeszthet képviselőket, akik nem felelnek meg a „házirendnek”.Az új jogkört ki máson is…..
Whoo 2012.05.14 16:30:20
@Kelemen Csaba: IGAZOLTATAS??? Ember, elgurult a gyogyszered? Felfogod amit irsz, vagy csak bemasolod??? Ivott. meghuzta csori csak az asvanyvizet, es ezert IGAZOLTATTAK??? Te meg itt maszatolod a sz@rt? Ez kurvara nincs jol gyerekek. Ez mar kind of rendorllam erzest idez fel bennem.
Mandiner blog Megyek tüntetni! 2012.03.31 14:14:00
  2006-ban elvártam a liberális barátaimtól, hogy jöjjenek ki velem a Kossuth térre az őszödi beszéd után. Elvártam, de nem jöttek. Néhányan elítélték ugyan Gyurcsányt, de nem jöttek. Most magamtól és a 2006-ban velem együtt tiltakozó emberektől várom el, hogy…..
Vastagbőr Full access 2011.11.24 10:41:00
A gyorsnaszád navigálását megingathatatlanul végzi Matolcsy Gyuri (figyelem: szimpátiatüntetés Matolcsy mellett péntek este!), így a többi szorgos matróz végzi a szokásos dolgát. A KDNP legfontosabb dolga most Hoffmann Rózsa seggének megvédése mellett Mária Terézia…..
Az utóbbi idők legnagyobb tömegrendezvényét hozta össze az Erzsébet híd pesti hídfőjénél az "Egymillióan a magyar sajtószabadságért" csoport és azok, akiknek "Nem tetszik a rendszer" ... Mivel még az LMP 18 résztvevővel dúsított megemlékezésről is szép…..
Whoo 2011.10.23 22:32:56
@Béla Bácsi: Javaslom: magyarazd el a "ciganyprogrom" szo jelenteset. Olyan szo van, hogy PROGRAM, meg olyan, hogy POGROM. Persze te ezzel tuti tisztaban vagy amugy is, csak tudod... :) Ahogy latom egyebkent, az altalad idezett mondas alapjan te eleg biztosnak tunsz a dolgodban.

@Enrico72: A nagy "rendrakasrol" annyit, hogy ugy konnyu rendet teremteni, hogy most nem mozgositjuk a fradi/ujpest/akarmilyen ultrakat balhezni, mint anno. Egyebkent imadom a hozzaszolasaid! Keep up the good work :)
A Kedves Vezető szerint tavaly összefogtunk, idén megújultunk, de jövőre egyenesen elrugaszkodunk az Európa válságától, mert úgy hajt bennünket a keleti szél, hogy jövőre akár még +0 is lesz a gazdasági növekedés. Azonban egy dologban időarányosan bizonyosan piszok jól…..
Whoo 2011.10.07 15:33:16
Sziasztok!

Vegigfutottam a hozzaszolasokat, es elszomorito, hogy hova jutott Magyarorszag. Mar mindenki utal mindenkit? Van Zsido, van Naci, van Libsi, van Kommer, meg a joeg tudja meg mi minden. Viszont mindenki gyulol mindenkit. Felelmetes, hogy egy-ket hozzaszolo a masikat meg tudna folytani egy kanal vizben is akar. Ez lett a Magyar nepbol 2011-re.

En akkor jottem el az orszagbol, amikor a "szemkilovos" balhe volt, es azota kulfoldon elek. A tavozasomat nagyban befolyasoltak akkori esemenyek.

Meglatasom szerint ott csunyan ossze lettek mosva a dolgok, mert a bekes tuntetok koze szandekosan vegyitettek par szaz Fradi, Ujpest ultrat, akik vidaman mentek "rendort verni". Miert? Mert valakinek erdeke volt, hogy jo nagy balhe legyen. Na ezek a focihuliganok mindenek voltak, csak bekesek nem (sajat szememmel lattam a kossuth teri metroallomason leszallo kigyurt kopasz gyereket narancsszinu fideszes szeldzsekiben, amint a zold-feher elolapos telefonjan egyeztet a haverokkal).

Azt hiszem, hogy a sok jogrol, meg rendori tulkapasrol panaszkodo ember velemenye mas lenne, ha az o autojat gyujtotta volna fel a "bekes tunteto" tabor, es a vegen neki mondta volna azt a biztosito, hogy bocsi, ERRE nem fizetunk (ugy emlekszem, akkoriban ebbol eleg nagy felhaborodas is lett). Ketsegtelen, hogy a rendori toketlenkedes is hozzajarult a dolgok elfajulasahoz, de nekik azert elso sorban az volt a feladatuk, hogy fenntartsak a kozbiztonsagot, vedjek a magan- es a kozvagyont a sopredek ellen (keretik ez alatt nem a bekes demonstralokat erteni, hanem a huliganokat, akiknek csak egy celjuk volt). Velemenyem szerint nem a mezitlabas rendor fokent a hibas, hanem sokkal feljebb kell keresni a bunosoket, es az sem egyertelmu, hogy melyik oldalon.

Jo pelda erre a Narancsosok jelenlegi okt. 23-i akcioja is. Termeszetesen ok "nem tudtak a masik tuntetesrol", szoval nem szandekosan szerveztek ra, de eszuk agaban sincs valtoztatni az elkepzelesukon, meg ha honapokkal korabban is foglalta le valaki mas a masik helyszint. Ez szerintem minimum felveti a szandekos provokacio gyanujat. Egymastol par szaz meterre lesz ket rendezveny, melyek resztvevoi gyokeresen ellentetes nezeteket vallanak!

Nem tisztem egyik oldalt sem vedeni, foleg nem ugy, hogy kivulrol szemlelem az esemenyeket, de egy valami biztos: Az elmult par ev politikaja elerte azt, hogy jelenleg a magyar ember gyuloli a magyart! Ez KIZAROLAG a politikusok felelosseges, es sajnos ezt az uszito politika nagyban jellemzo a mostani vezetesre. AKI NINCS VELUNK, AZ ELLENUNK! Hova vezet ez? Abbol az orszagbol csak ugy lehetne valamit kihozni, ha mindenki vallt vallnak vetve dolgozna KOZOSEN!
Vastagbőr Kiforrott bölcsesség 2011.09.14 09:01:00
Nem vagyok egy ijedős típus, át is éltem már pár magyar gazdasági bejelentést, tervet, és "csodát", mégis meg tudok még lepődni.Hétfőn bejelentette Orbán az Országvédelmi Akciótervet.Bár a fotósok már csak az emeleti páholyból dolgozhatnak, Kövér Laci kifelejtette…..
Az Alkotmánybíróság pénteken megint elmeszelte a végkielégítésekre kivetett különadót. (A határozat teljes szövege itt.) Ezt rendesen elkúrta a Fidesz, mivel a törvényük nem csak a "pofátlan" "Szalainés" 90 millió végkielégítésekre vonatkozott, hanem…..
Egyre érdekesebb fordulatokat vesz a kismagyar alternatív valóságot bemutató trash reality, a Cohn-Bendit - Papp Dániel ügy. A kirakatrendezők gondos beállítása szerint itt semmi baj nincs, Papp Daninak pártállami időket idézve sikerült felfelé bukni. Szerintem meg két…..
Whoo 2011.04.10 13:13:53
@árammal átjárt kakkantott nyaktekercs:
"MATGATOKHOZ SOROLTOOOOK?" WTF? En senkit nem sorolok sehova. Te kezdted azza, hogy ha en negativan szolok a Kiraly aktivitasarol, akkor en Fletoberenc vagyok :)

Nem veszed eszre, hogy 3 komment alatt a sajat ellenteted lettel :D Szep teljesitmeny ;)
Whoo 2011.04.10 13:16:00
@Sola Scriptura:
kozottunk nem is lehet vita.. max 2 paras falu sorosuveg lehetne, mert az effele mely gondolatokat nem art gyorsan feloldani alkoholban :)
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére." Meg még olyat is mondott, hogy "a…..
Bár a jegyirodának vissza kéne fizetnie a pénzt, Á.-nak és barátainak több mint 100 ezer forinttal tartozik a TicketPronégy Part fesztivál-bérletért. Az Agárdra meghirdetett fesztivál elmaradt, a Gyanútlan Ügyfelek mégsem kaptak semmit, a jegyárus a szervezőkre mutogat, pedig…..
Kispál és a Borz 2010. július 20., Relentless Garage, London A 90-es évek első felében a fiúk két táborba tömörültek a gimiben, és kölcsönösen lenézték egymást. Voltak a kispálosok, illetve voltak a tankcsapdások. Én frissen avanzsált rockerként az utóbbiba tartoztam,…..
Ha valamivel sosem volt baja a háklis Homárnak, akkor az a lift- és plázazene. Nem beszélve a McDonaldsról, ahol az adás sajnos jobb szokott lenni, mint a kereskedelmi rádiókban. P.J. bezzeg utálja az ilyesmit. lejet, hogy csak mi vagyunk érzéketlenek, és a zeneundor általános?…..
Vastagbőr Köszönjük! 2010.05.15 09:31:00
Csak a tegnapi saját magamat tudom idézni: "Azt is mondhatjuk, hogy beszoptad, mert sok ember számára a te arrogáns busafejed testesíti meg az elmúlt 4 évet... nem szar érzés Miklós, hogy nagyobb elégtételt okozna az embereknek a rabszíjon vezetett bálnatested látványa,…..
Subba Nagyon omlósz! 2010.05.10 14:45:00
Egy kis kedveskedés az Akik szájbavernék a hülyegyereket a "nagyon omlósz"-ért.. Facebook csoportnak. via..
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Whoo 2010.05.07 11:57:27
Basszus, szerencse, hogy nem lattam ezt a posztot korabban. Beleolvastam a kommentekbe, es...

Ez ugye nem komoly? Ha szep hazankba megy valaki, akkor tanuljon meg magyarul??? Gondoljatok, hogy egy csori turista a 300 forintos jegyen fog sporolni??? Meghogy ezaz, b!sszuk meg az osszes turistat???

Emberek! Nemtom, hogy megy-e meg az orszagimazs kampany kulfoldon, de ezek szerint ugyanolyan kidobott penz, mint a mit ellopkondank a fejesek. Ennyire nem lehettek hulyek! Nyaljak a nyugat segget, hogy valaki betevedjen kis hazankba nemi valutaval, utana meg a jofajta bunkok elkezdenek arcoskodni, hogy "nehogyma csak angolu tuggya kocsog"... Tenyleg le kene zarni a hatarokat, es boldoguljon mindenki ahogy tud.

A srac meg aki itt szidta UK-t, csak annyit, hogy tobb mint 3 eve elek itt, es egyszer sem buntettek meg semmire. Valamit nagyon rosszul csinalhatsz te baratom. Itt sincs kolbaszbol semmi, sot qrva sokat kell melozni, de van latszatja. Amennyiben neked nem jott be itt az elet, akkor mi a fenejert nem huztal mar haza jo regen?

A legnagyobb kulonbseg talan a ket orszag kozott, hogy otthon arra jatszanak mindig, hogy RETTEGJ. Felj az ellenortol, felj az apehtol, felj a rendortol, hogy melyik civil autobol trafizik, stb, stb. Itt tisztan meg vannak adva a szabalyok, es ha betartod, akkor nincs mitol felned. A trafi nagy sarga dobzban van jol lathato helyen mindenhol az ut mellett, nem civil autoban besunnyantva valami fa moge. Ha igy is beszopod, akkor meg is erdemelted. Tomegkozlekedesen csak ugy bliccelhetsz, ha nagyon akarsz, akkor viszont ha elkapnak, akkor szivsz. NEm ugy van, mint otthon, hogy kaller probal ravenni, hogy igazold magad, meg rendorrel fenyegetozik, es annyi. Itt tobbnyire kaller mellett rendor, es ha elkaptak, akkor PRIUSZOD lesz egy nyamvadt blicceles miatt. Erkolcsi bizonyitvanyt utana elfelejtheted egy idore. Buncselekmeny.

Nem kanaan, de sokat lehetne az itteni dolgokbol tanulni. Csak egy pelda:NI Number (TB szamhoz hasonlo) megigenylesehez el kell menni egy interjura, ahol ha nem beszelsz angolul, akkor kerhetsz magyar tolmacsot! Nemhogy a turistatol varjak el, hogy angolul beszeljen. A leendo munkavallalo is kerhet tolmacsot maganak, pedig meg a nyelvet sem beszeli sok.

Fuu.. kicsit felb!sztam magam ezen a sok hulyesegen. Kifujom a gozt, es iszok egy kv-t.

Ja, ezert tart ott :D
Subba Akarod vagy nem? 2010.04.28 11:11:27
Mi kérünk elnézést...
Whoo 2010.04.28 11:46:56
@Bretschneider: Tobb hangja van, mint pl Gyozikenek. Nem vagyok rajongoja, de csak azert leszolni csorit, mert nem a mai szokasos popsztar szerepkorben jelenik meg, az azert hulyeseg.

Egyebkent mar eleve azert sem ertem hogy mit keres itt, mivel egyaltalan nem a Subbat latogato korosztalynak szol. Inkabb sztem kesei harmincas, negyvenes zenehallgatoknak. Ez teljesen mas stilus, nem itt a helye.

Belinkelhetnenek ezzel az erovel Csajkovszkij 1812 nyitanyanak videojat is a youtube-rol, es azt is leszolna az itt levok tobbsege szerintem, pedig az is jo... csak annak a celkozonsege joreszt nem a subbara jar kommentelni.
Whoo 2010.04.28 12:19:09
@afrancba: Nem tudom, de ha mar talalgatni kell, hogy itt most mi a poen, az mar regen rossz.

Mondjuk a cime tenyleg kicsit erdekes, de meg sztem ettol se lenne itt a helye.

Na, elmegyek aludni, mert este megint melo