Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pethőfy (törölt)

11 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1996-ban mondta el híres-hírhedt beszédét 150-200 ezer (!) ember előtt, egy nappal március 15-e előtt Torgyán József. Féregirtó-beszédként híresült el. A beszédet Szabadi Béla, későbbi államtitkára (két év felfüggesztettet kapott tevékenységéért) töltötte fel a…..
KKBK Balhés kistestvér 2010.11.25 19:56:00
Lassan két hónapja tart a tisztújítás a kissebbik kormányzópártban, a KDNP-ben. Először a helyi szervezetek választották meg vezetőiket, aztán a megyei választmányok, s most országos vezetést, így elnököt is választ a Kereszténydemokrata Néppárt. A KDNP eddig is…..
KKBK Savanyú az Uborka 2010.11.16 00:12:00
Az uborkáról mindenkinek elsőre a tökvirágúak rendjébe, azon belül a kabakosok családjába tartozó növényfaj jut az eszébe. Természetesen mi és élnük-halunk a kabakosokért, de sajnáljuk, hogy a '90-es évek népszerű kabarésorozata, az Uborka ma már a feledés homályába…..
  Edward király, angol király    Léptet fakó lován: Hadd látom, úgymond, mennyit ér    A velszi tartomány. Van-e ott folyó és földje jó?    Legelőin fű kövér? Használt-e a megöntözés:    A pártos honfivér? S…..
Pethőfy (törölt) 2010.11.12 12:03:29
@tesz-vesz: mégy1x megkérlek itt is arra. amiit írtam mailben, negligáld az előző írásom, mert én nem tudom
Sárdobáló Fidesz-nomenclatura 2010.01.26 07:00:00
Érdekes, hogy Magyarországon a két nagy párt heppje a névváltoztatás. Az MSZP csak egyszer játszotta ki ezt a kártyát: akkor a kommunizmust adták fel; ez azonban az adott körülmények között teljesen logikus lépés volt. A Fidesz azonban, úgy tűnik, l'art pour l'art cserélgeti a…..
KKBK Na, álljon meg a menet 2009.09.07 22:06:00
Az IKSZ tiltakozik a meleg méltóság menetének megrendezése ellen; mondta Kállay Katalin, az IKSZ szervezője szombati fővárosi sajtótájékoztatójukon. Gaal Gergely, az IKSZ alelnöke azt mondta: tiltakoznak az ellen, hogy Európa egyik legpatinásabb sugárútja ilyen és ehhez hasonló…..
KKBK Deviánsok menete 2009.09.04 22:41:00
 Mert az. A deviancia olyan magatartásforma, ami megszegi a közösség vagy társadalom által elfogadott normákat. Persze, joggal vetül fel a kérdés, hogy mik azok a normák, hiszen a deviancia mindennapjaink részévé vált. Deviancia jegyeit mutatja az, aki a magánéletének…..
A képviselőfunky találta videó igazi karaktergyilkos mű akar lenni. A nőalázó poénok ("buta liba", "dugja egy csődörszamár") alapján felmerül a kérdés: a kereszténydemokraták még nem vették észre, hogy a nők is szavaznak? Persze nem ez az első eset,…..
Pethőfy (törölt) 2009.09.01 13:19:10
Kedves Szerkesztő!

Látom még mindig próbálkozol a videóimmal, hogyan lehetne lejáratni az IKSZ-et, a KDNP-t. Úgy látszik az előző videóhoz hasonlóan sikertelenül. Azt letöröltem, mert a KDNP pécsi honlapjának volt a beharangozója, és az csak december fele lesz meg, meg időközi tisztújítás is volt Pécsett, úgyhogy már nem is aktuális. Nem azért töröltem le, mert te jól megtaláltad. Egyébként, aki cenzúrázott, az Te voltál, mert most újra elolvastam a bejegyzést, és emlékeim szerint másként fogalmaztál, míg én a videót csak jóval a bejegyzésed után töröltem le, és emlékeim szerint 5*-os volt.

Ez a Lendvais is egy jól sikerült videó. Na, nem technikailag, mert én amatőr vagyok, de tartalmában szerintem megüt egy szintet. Nem viccnek szántuk, Ildikón inkább sírni tudnék, inkább amolyan görbe tükröt állítanánk elé. Szerintem ez jól sikerült.

Nekem nem a magyar baloldallal van bajom, félreértettétek. Nekem ezzel a nemzetáruló bandával, akiknek a vezetője Lendvai elvtársnő. Ennél a kis élcelődésnél ő jóval, de jóval többet érdemelne.

Ezeknek nincsenek értékvitáik, csak érdekvitáik vannak (lásd kettős állampolgárság). És amikor sarokba szorulnak, akkor nem tudnak mást csinálni csak gyalázni, gyanúsítani.

Ez -szerintem- egy ironikus kis videó. Semmi olyasmi nincs benne, amit én találtam volna ki. Jól bemutatja a cenzorasszony személyiségének sarokpontjait, így eljutva a közutálatig, amit Fábry testesít meg.

sajnálom, hogy magatokra vettétek, nem a tisztességes baloldali szavazóknak szántam, pláne nem a nőknek... Ez egy nagyon hülye következtetés volt (már bocs).

Üdv: a készítő
Ildikó azt mondta ma reggel, hogy nemzeti kormányra van szükség. Remek! Ha a kormány nemzeti, a miniszterelnök nemzeti, a nemzet pedig él, akkor kell egy anyós is. Szezonnyitó videó. Szlovákia kérjen bocsánatot!..
Képviselő Funky A nemzet anyósa 2009.08.31 17:06:00
El tud képzelni a kedves olvasó olyan élethelyzetet, amelyben Lendvai Ildikó szimpatikussá válik számára? Jó, ilyet azért mi sem. Na de legalább egy olyat, amelyben Lendvai Ildikó nem tűnik a világ egyik legidegesítőbb politikusának? Azt hittük, ilyen is elképzelhetetlen. Aztán…..
Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) elvárja, hogy Szlovákia kérjen bocsánatot a magyarságot ért sérelmekért; a szervezet a mai naptól http://www.kerjenbocsanatot.hu címmel internetes oldalt indított - jelentette be Rétvári Bence, a Kereszténydemokrata Néppárt…..
Mit szólna ma Szent István? Ott állna kordonok mögött öltönyben? Fekete Audival és testőrökkel járna? Offshore cége lenne Cipruson? Politikai ambíciók nélkül irányítaná az országot?  Valószínűleg Szent István nagyon-nagyon régóta forog a székesfehérvári királyi…..
Pethőfy (törölt) 2009.08.21 15:38:59
A multinacionális cégeket, és az ország kizsákmányolóit nyilván nem tekinti senki nemzetalkotóknak.

Monroe elnök hirdette 1823-ban, hogy Amerika az amerikaiaké. Ő úgy értette, hogy elég volt a gyarmatosítókból, de ez egyébként szervesen összekapcsolódott az indiánok kiirtásával.


A multik adózási szokásinak, foglakoztatás-politikájának megváltoztatása nem magyarságtudat kérdése, abból nem következik az, hogy kié Magyarország, hogy ezeket elzavarom, megregulázom. Ez nem emberi jogi, vagy kisebbségi kérdés. Viszont az, hogy Baló Györgyné ex feminista megmondja kié ez az ország, az elég sok tisztességes magyarországi kisebbségit joggal sért. Az pedig téged minősít, hogy neked a kisebbségekről a zsidók meg a romák jutnak az eszedbe.

Itt, a Dél-Dunántúlon nagyon sok tisztességes kultúráját ápoló, hagyományőrző sváb kisebbség van. A Jobbik agymosottak nekik külön elmagyarázzák, egyesével, hogy gondolták ezt, téged nem sértene? És akkor "csak" a Dél-Dunántúlról és "csak" a sváb kisebbségről beszéltem.

Ráadásul, amíg itt magyarkodnak félművelt, műveletlen emberek tucatjai, akik mint írottam volt szakmailag többnyire inkompetensek, addig a magyar társadalom ezek mentén megoszlik, és az egész a határontúli magyarokon csattan.

A Jobbik képviselői nem azért ülnek "függetlenként" az EP-ben, mert ez nekik jobb, hanem azért, mert ezt még az európai nemzeti radikálisok is látják. Látják, hogy inkompetensek, félműveltek és látják, hogy tudatosan lavíroznak a nemzeti radikalizmus és a szélsőjobboldaliság között.

"Programjuk" gyakran a Fidesz vagy a családi adózás tekintetében például a KDNP programpontjainak szlogenekre történő leegyszerűsítésén alapszik. Vezetőinek túlnyomótöbbsége csak az ökölrázás, a cigányozás, a zsidózás és a magyarkodás szintjén állja meg a helyét. Amit eddig felépítettek az szemmelláthatóan egy szűk, roppant szűk csoport érdeme. Rajtuk telepedtek meg azok, akiken össze fog omlani ez a homokra épített kártyavár. Ez nem ideológiai kérdés, vagy szimpátiáé, rájuk kell nézni.
KKBK Egyről a kettőre 2009.08.15 18:08:00
Az elmúlt években szinte a semmiből kinőtte magát egy párt, akiknek hatalomra jutásától egyesek félnek, mások jobban szeretnének nem is tudni róluk, míg 427 773 ember úgy érezte ez párt számára a legkedvezőbb. Na, de mi volt az oka ennek a hirtelen fellendülésnek? Nyilván…..
KKBK Liberális konzervativizmus 2009.08.10 11:37:00
A tegnapi Népszabadság terjedelmes interút készített Szigetvári Viktorral, Bajnai gordon egykor volt Fidesz-szavazó kabinetfőnökével. Már eleve egy durva oximoronnal nyit a cikk: „bár magát liberális konzervatív értékrendűnek vallja, belép az MSZP-be, hogy…..
KKBK KDNP akkor, KDNP ma 2009.08.03 21:56:00
1944-ben alakult meg a KDNP, hogy mikor és hol arról még viták folynak, de a '44 biztosnak látszik. A KDNP-nek a keresztényszociális mozgalmak nyújtották a táptalajt anno, a Katolikus Szociális Népmozgalom. A párt alakuló ülését 1944. október 13-án tartotta, főtitkára a…..
Nagyon derék, ahogy egy képviselőjük mondta "nem vagyunk konzerv uborkák". A youtube-os videón minden van ami kell: ismétlődő előreszámlálás, zoomolás Semjén Zsolt portréra, és horrorfilm-jellegű aláfestő zene  - és a drámai vég előtt 5 másodperccel  jön…..
Pethőfy (törölt) 2009.06.04 22:02:12
Üdv!

A Videót én csináltam. A számlálóról nem értem miért ne mehetne előre? Egyébként az csak egy effekt, nincs jelentősége. Hozzáteszem tele van effektekkel a videó, a szerző korlátoltságát tükrözi, hogy pont azt vette észre.

A pécsi választásról hol van szó a videóban? A Nagy-Magyarország térkép pedig nagyon is beleillik a párt profiljába. A KDNP elsősorban a MAGYAR emberek érdekeit képviseli, határokon belül és kívül is.

A KDNP kereszténydemokrata párt. Nem kizárólag a keresztények pártja (tudom, ez magas). De a keresztény embereknek pedig kötelességük az Evangélium tanításait ott megvalósítani, ahova őket a gondviselés helyezte. Semjén esetében a Parlamentben. Egyébként a keresztény erkölcs megjelenésére a politikában nagyobb igény van, mint a melegházasságra, hogy kedves Calam nevű linkelőnek válaszoljak.

A Nagy-Magyarország pedig egy szimbólum. 5 MILLIÓ magyar rekedt saját hazáján kívül a Kárpát-medencében. Ez szintén nagyobb szám, mint a melegházasságra vágyóké. Őket az MSZP-SZDSZ se nem szocialista, se nem liberális kormány magukra hagyta, miközben egy agresszív kissebség (vonagló melegek, bűnöző cigányok, cionisták) érdekeiért nap, mint nap kiáll.

A KDNP tényleg nem konzervatív párt, de vannak örök értékek amiket világnézeti pártként preferál, például:
-élet feltétlen szeretete (nincs abortusz, eutanázia)
- házasság természet szerinti rendje

A zene szerintem nem horrorisztikus, Ákos Még közelebb c. albumának az inrtoja. A Videó pedig egy spot, a pécsi KDNP jelenleg is készülő honlapjának a beharangozója. Így kerül bele Semjén, Nagy-Magyarország stb. a KDNP politikai irányvonalának szimbólumai.

A klip valóban nem profi munka. Elismerem, hogy hagy maga után kívánni valót, de szerintem egy fiatal pártaktivistától elmegy. Hozzáteszem, le fogom szedni, mert készítek egy újat, kicsit jobbat, HD minőségűt, de addig fent hagyom nektek.

Apropó. Vicces ahogy a szerző elárulja magáról, hogy nem keresztény :D Ki gondolta volna? :D Szerintem neki nem a KDNP-vel van baja, hanem a kereszténységgel.

További sok sikert ehhez a nyomorúságos vergődéshez...
-
Pethőfy (törölt) 2009.06.05 14:22:13
@eroica: Üdv!

A Nagy-Magyarország a magyar nemzet egységét jelképezi. 5 MILLIÓ honfitársunk rekedt határokon kívül, olyanok akiket nap, min nap megaláznak, pusztán azért mert magyarok. Szerintem ha nem is a Trianoni határokat, de legalább az etnikai-határokat érdemes lenne átgondolni. Ha anno azokat húzták volna meg, most nem lenne szó Trianonról, de erről szó sincs, éppen ezért adja a társadalom erre az igazságtalanságra, a mindent vissza reflexiót. ÉN ezt sem tartom helyesnek, de megértem.

A blogról meg annyit, hogy én sértőnek éreztem, amikor egy ilyen blogra, amit az Index is frekventál (tehát viszonylag olvasott) kirakod az én videóm, és durván és méltatlanul kritizálod. Hogy jössz Te ahhoz, hogy ilyet tegyél? Ez nem egy profi munka, nem lehet ráhúzni az egész KDNP-re. A KDNP 1997-ben szétesett, 2002-ben éledt fel a klinikai halál állapotából. 2006-ban bejutott a Parlamentbe, ott még a ballib politológusok szerint is tisztességes munkát végez.

Persze, sokakat sért a KDNP-ben a Fidesz, de a pártot újjá kell építeni, ehhez elengedhetetlen a Fidesz közelsége. Mi nem homokra akarunk várat építeni, így ez idő. A KDNP-be pedig már régen beköltözött a technika. Vannak remek weboldalai, készít klippeket, stb.:

www.kdnp.hu
www.iksz.net

Hogy nem tartunk előrébb, az nyilván pénz kérdés.

Mégegyszer: méltatlannak érzem ezt a támadást, pláne egy olyan embertől, aki sem nevét, de még a politikai nézeteit sem vállalja. Meg egyébként is: az embereket nem lehet párthovatartozásuk szerint megítélni, így a Semjént sem. Nekem is vannak ballos barátaim.

A Fidesz és a KDNP nem szeretete nem ideológia, a kereszténydemokrácia pedig az, és én vállalom , még akkor is ha tudom ma még ezzel kisebbségben vagyok. Bízom benne, hogy nem lesz ez így mindig, és teszek is érte: ezért készült el ez a videó.

További szép napot!